Scudo Sports

NG 255 SD - Tavsiye eder misiniz?

Tepki
6
Arkadaşlar Salcano NG 255 SD almayı düşünüyorum. Kullananlar, bilenler doğru bir tercih yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi? Bu fiyata daha iyi bir alternatif mevcut mu?

(link)

Teşekkürler

Scudo
303 srd kullanıyorum fıyata gore guzel performans verıyor . Malzemelerde ust seviyeye yakin o bısıklet 700dn asa indi 1ay ônce pesin alırsan super fiyata alırsn

@Enes Topçu

Dostum düşünmeden al derim fiyat/performansı gerçekten güzel ben aldım gayette memnumum full deore setle geliyo zaten ritchey sele gidon boğaz michelin race r lastikler suntour gidondan kilitlemeli maşa gayet güzel sitesinde gözüken resimden çok çok güzel sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim 1 ay falan oldu ben alalı he şunuda ekliyim emin ol parça parça toplasan bu fiyata alamazsın bu bisikleti

Arkadaşlar teşekkür ederim sayenizde aklımda soru işareti kalmadı. Bide 3 kişi birden alacağız belki daha da iyi bir fiyata alırız :)

@Kerim KOÇAK

Peki ne kadara, nereden aldınız öğrenebilir miyim? İlgi hizmetten memnun kaldınız mı?

Teşekkürler

@Enes Topçu

1360 tl ye hepsiburada.com dan aldım gayette memnunum ilgi alakadan ne zaman bişey olsa servis yardımcı oluyo saolsun hiçte forumda yazılanlar gibi değil yani gayet ilgililer

• Beğen
Tepkiler: Halil Karaca
@Kerim KOÇAK

git salcano bayii ne yada al sitesinden bayiiler var oraya tek tek telefon ac 950 tlden buldum de onlara sor tek tek ara ben ögle yaptim 303 srd yi en son 730 a kadar indirmiştim peşin alarak ... haberin ola.

• Beğen
Tepkiler: Halil Karaca
@SerkanNamazcı

bidahakine artık;)

Geri