Scudo Sports

New World Disorder 8 Teaser

@elman_temel

nereden indirdin bende 4 e kadar var ve diğerlerini çok merak ediyorum

Scudo
@! ! ! K I N G ! ! !

merhaba kıng bende nwd 2 hariç 8 dahil :) hepsi var istersen sana kargo ile yollayabilirim .

@koraymalkoc

gerçekten harika bir new world disorder filmi . msn i ekledim . 01:04:37 süre 699 mb boyutunda avi formatında harika bir film .

birkaç saat önce indirdim seyrettim çok başarılı kimi çekim tekniklerini gene hayranlık ve agzımın suyu akarak izledim..tek tatmin olmadıgım nokta müzik seçimi oldu bu sefer..bağımlılık yapan muziklerden yoksun gibiydi yada ben havamda deildim seyrederken :)

Erkal abi benimki şu an %68 de :( akşamdan beri insin bi bende büyük bi heycanla izlicem :D

ben aresten indirdim dosya adı olarak new world disorder-smackdown.avi olarak 716 mb 1 saat 04 dakika 37 saniye - 528*304 formatında..Fake indirmemeniz açısından veriyim filmin ayrıntılarını dedim :)

@ErkaL

eMule'deki dosya ismi [MTB]New.World.Disorder.8.Smackdown.avi 699.99 MB olan.
Evet müzik seçimlerinde bi tuhaflık var fakat çekimler yine manyak.

Fevkaladenin fevkinde bir film olmuş yine :) fazla söze gerek yok

@obsolate

Sabırsızlıkla bekliyordum ama hep feyk çıkıyordu :eek: sizin yanıtları görünce geçen gün bende indirdim izledim.Kamera teknikleri ve efektler fln çok güzel ama müzikleri bende beğenmedim.Birde freeride çekimleri genelde nort shore tarzı olan bölgelerde çekilmiş , 5. ve 6. bölümlerdeki gibi yüksek drop offlar ve uzun uçuşlar pek yok.Gracia nın bile uzun bi uçuşunu göremedim.Dirt jump a fazla ağırlık verilmiş.Gerçi birkere izledim biçok kez izleyip iyice sindirmek lazım.

Gerçekten çok hoş bir film olmuş. Özellikle Jeff Lenosky'nin sahneleri ve STP'si gerçekten harikaydı. Bence de müzik seçimleri çok harika değil ama çok daha kapsamlı bir film olduğu kesin.

Bu arada bu filmi merak eden İzmirliler boş bir zamanınızda Doruk Bisiklet'e uğrayarak filmi büyük ekran LCD'den izleyebilirsiniz...

Tamamını izlemedim daha ama şu an yarısına geldim.Şimdiye kadar ki en iyi NWD olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Yeni hareketler çok.Ağzım açık izliyorum:)

Ben de Ares'den indirdim.Dosya adı nwd8 smackdown

Film çok güzel olmuş.Ama müzik seçimleri o kadarda güzel olmamış ve aralardaki amerikan güreşi sahneleri hiç güzel olmamış.Haraketler çok güzel onlara lafım yok.Jeff Lenosky ortalığı dağıtmış yine:D.Müziklere biraz daha önem verselermiş çok güzel olucaktı.NWD 7 gibi izliyemiyorum yada 6 gibi onlarda müzikleri çok güzel ayarlamışlar.Hele 6'da Carlin Dunne'nin müziği süper.Dio-Holy Diver.O kadar güzel uymuşki videoya.Keşke 8 dede böle yapsalardı.

Nwd 8'de özellikle Lacondeguy ve Chase coşturmuş.

Bir de adamlar sürekli kendilerini aşıyorlar.Her yeni Nwd'de bu farkediliyor.Mesela tek ters takla ilk Nwd'lerde nadir yapılıyordu, şimdi Jeff Lenosky bile sokakta ters yapıyor.Hatta Lacondeguy çift ters yapıyor.Git gide coşuyorlar.Nwd 10 da ne yapacaklar çok merak ediyorum.

bn bearshare dan indirdim 1,5 saat te tamamlandı.DOSYA ADI= New World Disorder 8 - Smackdown.avi

Geri