Scudo Sports

Nevşehir

@yalcinkalay
İniş süperdi, aslında çektiğimi düşünüyordum ama eldivenle tuşlara basarken pause yapmışım, gözlük yüzünden de farketmemişim.

Tabi çok soğuktu. Frenleri biraz bırakınca 50km/s yapıyor bisiklet. Bir ara hızlanıp sonra yavaşladım. Malum sisten dolayı araçlar beni göremezdi. S virajın olduğu yerde sisin içinde gitmek mükemmeldi.

Tekrar aynı şartlarda gidip inişi de çekecem.

Scudo
@nuriaktürkNuri, kask kamerasından daha iyi bir çözüm buldum. Bakalım uygulayabilirsem görüntüler daha güzel olacak.

@gurol

bekliyoruz gürol abi inişidee.

nasıl bir çözüm bulduunu az cok tahmin edebiliyorum bende düğşünmüştüm ama pikselli düşük oldugundan makinamın denemedim hiç.

Video gerçekten faydalı olmuş. Derslerimizde teorik olarak bunları anlatıyoruz ve elimizden geldiğince malzeme göstermeye çalışıyoruz üyelere. Videonuzu da çalıp:D sitemize koyarsam üzerine güzel bir cila olacak sanırım.

Sevgiler & Saygılar

Derya, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Sevgili Gürol ben kamera konusunda düşündüğün fikrine katılıyorum.Öğlen antrenmanlarında kullandığım bu noktadan iniş gerçekten tek kelimeyle süper.Bir inişimde 80 üzerine vurdum.Tekerlekleri hissedemediğimden açıkcası tedirgin olmuştum.İnişlerin birinde seninle olmak isterim.
Emeğine sağlık.

Yüreğim ve Sevgimle...

@candede

can bey yol bisikleti ile inersen 100 km hızı kesin görürsün istersen yol bisikletiyle çık ve kanatlan bencee sen.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: candede
@nuriaktürk

Aslında fena fikir değil.Neden olmasın diyorum bende lakin gözümün önüne gelmesiyle irkilmem bir oldu. Ne yalan söyleyeyim Nuri korkarım o hızda...
İnişin ne kadar tatlı olduğunu sende iyi biliyorsun ya. Birlikte yaptığımız bir inişten ne kadar zevk almıştık.
Kanatlanmaya hazır ol derim ben sana.

Yüreğim ve Sevgimle...

beni bozar derim ama yinede çıkış yaparsam keisn iniş yaparım unutmadıysan eger o zman bende orion sende neydiği belli olmayan bir bianchi vardı o bisikletle 77 gördükden sonraa dediğin ğibi kanatlanırız.

cumartesi pazar aksilik olmaz ise 9 çıkış saatim .

9 bana uymasa da, ne tarafa doğru çıkacaksın?

9 planım suya düştü 10 işe gelmem gerekti bakalım daha erken satte hava iyi olursa belki daha erken saatte binebilirim.

Ben de istanbula geldim zaten. Ancak bayrama dönerim.

Sevgili Gürol kazasız İstanbula varmana sevindik.Bu arada bizde bu hafta sonunu yürüyüşle değerlendirdik.İnanılmaz güzel geçti.Güzergah olarak Güllüdere(2) vadisindeydik.
Önümüzdeki hafta yurdun tümü yağış altında olacağından deli gibi,kaçınmaksızın kirlenmek niyetindeyim.
İlgililerin dikkatine...

Yüreğim ve Sevgimle...

ürgüp mtb'den her birey farklı birşey yapmış bu hafta sanırım nuri abi bisiklete binmiş,can dede vadide yürümüş,bende az önce koşudan geldim boş durmamak lazım sevgiyle kalın. :)

ismail simdi yine biiskletten geldim çok süper hava vardı göreme parkura gittim biraz kkirlendim .ama muhtesemdi.

@nuriaktürk

nuri abi parkurun süper oluşundan hiç şüphem yok,çok güzel gercekten inşallah haftaya beraber gideriz.

candede ve ismail timi abinin selamı var sizlere göremeden avanosa dogru yol bisikleti ile giderken karsılasdık.

Nuri, ben de Can da Kapadokyada olacağız. Günübirlik bir plan yapalım.

@gurol

selam gürol abi sanırım bayram için bir plan düşünüyorsun ama ben simdiden bir sey diyeyemem birinci gün zaten çıkamam diğer günleride şimdiden bir sey diyemem.ilk günden sonra haberleşeriz.

Geri