Şimdi bu Cappadox iyi güzel bir festival ama her bir etkinliğin 40'ar lira olması çok saçma değl mi? Ben de Nevşehirliyim şahsen hiç birine katılma imkanım olsa dahi katılmazdım. Umarım Ürgüp'e ve diğer kasabalarımıza faydası olmuştur.
Fikrinize katılıyorum. Bazı etkinlikler tabiki parayla olmalı ancak millete açık vadide yürümek veya bisiklete binmek için 40- 120 lira talep etmek pek doğru gelmiyor bana da. O nedenle paralı etkinliğe ancak değiyorsa katılıyorum.
merhaba arkadaşlar avanosluyum ve avanosda yasıyorum. lisanslı bisiklet sürücüsüyüm. hafta içi ve hafta sonları dağ rotasında arkadaşlar ile macera yaşıyoruz ..Katılmak isteyenler burada yaşayanları aramıza bekleriz #CARRARObiG929
Merhaba iyi günler usta 1 hafta içinde ,Kapadokya civarında bisikletle gezmek istiyorum ,acaba devamlı turlayan arkadaşlara katılabilir miyim ,vakti olan arkadaşlarla pedallayıp tanışmak isterim
Yazmasam olmazdı, bu konudan bir cevap alamadım, çokta önemli değil. Kaldığım otel vasıtasıyla ismi lazım değil Ürgüp'te yaşayan genç bir arkadaş ile telefonda görüştüm, günü birlik bisiklet kiralama konusunu. Günlüğü 200 lira ücret talep etti. Üstelik yama setini de yanıma vereceğini söyledi Kendisi bu forumda mıdır bilemiyorum, ayıptır yahu. Neyin kafasıdır bu anlamıyorum. Arkadaşım günlüğü 250 liraya bir araba kiraladı da onunla gezdik. Geçen ay Eskişehir'e yarı maraton için gittiğimde güzel bir bisikletçi abimizden günlüğü 25 liraya bisiklet kiralamıştım. Yolu düşen olursa diye şuraya not düşeyim: (link)