celil.mayaoglu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 400
bu soruyu "bisiklete binmeyi çocukça, aptalca" olduğunu ima eder gibi o anlamlı bakışlar ve ses tonuyla soranlar olduğunda bir şey diyemiyorum, daha doğrusu düşünüyorum. Yani ben bi amaç için almadım bisikleti daha doğrusu, yani bana katılıyor musunuz bilmiyorum ama insanlar keyif alacakları bir eylemi yapmadan önce niçin yapacağını sorgulamazlar, sorgulandığında ilk akla geldiğiyle doğan heves yok olabilicektir, böyle soran adamlara nasıl cevap vereceğim konusunda fikrim yok ama umrumda olmuyo bisikletimi alıp yola çıkıp da eve vardığımda. Bunu geçen günlerde birisi sormuştu, adama da zaten gıcık olmuştum ama neyse ki sabrım dolmadı o an, bir iş için gitmiştim yerlerine işi almaktan vagzeçtim adamlardan sırf gıcık olduğumdan, belki de bazen böyle şeyler yüzünden vazgeçiyorum çoğu kişiyle samimi olmaktan. Cıvık insanlara katlanamıyorum, daha doğrusu katlanmayı tercih etmiyorum doğal olarak, buna önceden cevabımı yazmıştım ama aklıma geldi şimdi bu bahsettiğim, yani bu soruyu samimiyetle sorulduğunu düşünerek ve önceki cevapların sahibi arkadaşların yazdıklarındaki aynı samimiyeti de kendime referans alarak yazdım neden bindiğimi. Ama açıkçası bisikleti aldım ve binmemin nedenleri daha sonra oluştu daha çok, ilk başlarda spor yapmaktı tabiki ama sadece spor yapmaktı, yani ille de canımın istediği bir etkinliğin olması için etrafımdaki insanlar bana katılmıyo diye vazgeçicek değildim, aynı şekilde umursamadım kendi ortamımı kurdum, kendi imkanımla kendi aktivitemi kendi başıma gerçekleştiriyorum.
Bugün kendimi aştım doğrusu; acıbademden maltepenin bittiği nokta (tabelalarla maltepe belediyesi güle güle yazarlar ya hani..) olan dragos sahili yazan otobüs durağına kadar sahil yolu boyunca pedal çevirdim. Gidiş ve dönüş toplam 48km yol kat etmişim, önceki turumda 38.2km idi. Kendimi oldukça dinç hissediyorum, çıksam gene pedal çeviririm, çok da keyif aldım diyebilirim, yolda kartaldan gelen doğrultuda yaşça benden büyük hafif tempoyla yoluna devam eden grupla selamlaştım, kısaca selam verildi ve aynı hassasiyet ve mutlulukla selamı aldım. Hatta yetmedi vardığım 200. kmde durup bisikletimin orada resmini çektim.
manzaradaki ada da sanıyorum kınalı ada, sahilden bakıldığında en sağdaki ada.Artık bostancıdan çıkalı çok olmuştu, küçükyalı yazan bi yer vardı orayı da baya aşmış olduktan sonra ilerdeki teknelerin yanaştığı dalgakıranların az ilerisi işte, çok önemi yok ama hevesle ekledim işte
Bugün kendimi aştım doğrusu; acıbademden maltepenin bittiği nokta (tabelalarla maltepe belediyesi güle güle yazarlar ya hani..) olan dragos sahili yazan otobüs durağına kadar sahil yolu boyunca pedal çevirdim. Gidiş ve dönüş toplam 48km yol kat etmişim, önceki turumda 38.2km idi. Kendimi oldukça dinç hissediyorum, çıksam gene pedal çeviririm, çok da keyif aldım diyebilirim, yolda kartaldan gelen doğrultuda yaşça benden büyük hafif tempoyla yoluna devam eden grupla selamlaştım, kısaca selam verildi ve aynı hassasiyet ve mutlulukla selamı aldım. Hatta yetmedi vardığım 200. kmde durup bisikletimin orada resmini çektim.
manzaradaki ada da sanıyorum kınalı ada, sahilden bakıldığında en sağdaki ada.Artık bostancıdan çıkalı çok olmuştu, küçükyalı yazan bi yer vardı orayı da baya aşmış olduktan sonra ilerdeki teknelerin yanaştığı dalgakıranların az ilerisi işte, çok önemi yok ama hevesle ekledim işte