Scudo Sports

Neden aero bar kullanmıyoruz?

Bu fotoğraflarda da frenler base bar/gidonda, aerobarda değil. Armpad stack düşük olduğu için sanki aerobardaymış gibi görünmüş. Araya spacer eklese , üstteki speedshop kokpiti gibi durur.
Gürkan hocam ben sizin kadar bilgili değilim emrah abimiz artık hayatını spora adamış birisi şuanda çok farklı bisikletler kullanıyor bu konuşmamız 2016 yılında olan bir durumdu bende amatör bir orbea avant kullanıcısıyım ( full karbon ve 105 setli ) o zamanlar 100 kg birisi olarak bana çok akıcı gelmiştir belkide ilk heyecan yoksa daha hayatımda başka tt kullanmadım, benim kilomda olan birisi için de tt uygun olmadığını düşünüyorum ( şuanda 120 kg civarındayım ) yaklaşık 3 sene belki daha fazla binemedim bindiğim zamanlarda daha zayıfltım iş lokasyon değişikliği derken evdeki hesap çarşıya uymadı ve durum bu şekilde bilginiz olsun

Scudo
Selamlar;
Uzun tur yapmayı planlıyorum. En son uzun turda sonlara doğru serçe parmak civarında uyuşmalar baş göstermişti, bu sebeple aero bar sipariş ettim fakat sizlere sormak istediğim;
1.Bisikletim gidon sargısı altından kablolar gidiyor ve gidon bağazına giriyor. herhalde bu sorun olmaz kabloların altından takacağım.
2.Aero barlar arası mesafe ne kadar olmalı (örn:38mm gidon kullanıyorsam barlar arası mesafe ne olmalı?)

Amacım aero pozisyonda hızlı gitmek değil, uzun sürüşlerde dinlenme amaçlı. Önerileriniz nelerdir?

Selamlar;
Uzun tur yapmayı planlıyorum. En son uzun turda sonlara doğru serçe parmak civarında uyuşmalar baş göstermişti, bu sebeple aero bar sipariş ettim fakat sizlere sormak istediğim;
1.Bisikletim gidon sargısı altından kablolar gidiyor ve gidon bağazına giriyor. herhalde bu sorun olmaz kabloların altından takacağım.
2.Aero barlar arası mesafe ne kadar olmalı (örn:38mm gidon kullanıyorsam barlar arası mesafe ne olmalı?)

Amacım aero pozisyonda hızlı gitmek değil, uzun sürüşlerde dinlenme amaçlı. Önerileriniz nelerdir?
amacın aero gitmek değilse sele pozisyonu ve gidon açısı ile çözebilirsin muhtemelen bikefitin kötü şu an

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Bazen bende alayim, uzun sürüşlerde yada iniş sonrasında ellerimi belimi falan dinlendiririm diyorum, sonra gidona bakıyorum, nereye takacağım bunu diyip vazgeçiyorum XD

amacın aero gitmek değilse sele pozisyonu ve gidon açısı ile çözebilirsin muhtemelen bikefitin kötü şu an
Aslında bikefit yaptırmıştım. Bikefit sonrası bana tavsiye edilen gidon kısaltma yaptım (42'den 38'e). Daha sonra aynakolu kendi isteğimle kısalttım. Bike fitimi eskiye nasıl uyarlayacağım bilmiyorum:)

Geri