Scudo Sports

Namı Değer Canavar :D

@Onurcan Ökse

hazirandan beri indirimde dostum, 7 gün bitiyor yine 7 gün indirim başlıyor ama bitip tekrar başlamazsa molotof atarım o şirkete

Scudo
@Can Fidanoğlu

Bilemem Artık :D

@Orhanalkaya

Teşekürler

@Onurcan Ökse

süreden çok stok ile indirimleri. aldığınız bisiklet 2012 model, diğer 2012 model salcanolar ile birlikte stokları bitirene kadar çok çok uygun fiyata satılacaklar böyle.
benim astro da sizin claudbutler de aylardır aynı indirim ile satılıyor. hem stok hem geri sayım aynı anda bitebilir tabi :D
ama stok bitmezse tekrar başlayacak sayım 7günden...

@Mert C.

Heee Olsun Ya Sorun Yok :D Satarken fiyat düşüşü olur okadar.

@Onurcan Ökse

yoo bence olmaz, eninde sonunda stok bitecek. stok bitti diye ya da ucuz alındı diye üzerindeki parçalar değişmiyor.
bu bisikletler şuan o kadar ucuz ki yarısı bedavaya geliyor... maşasını, lastiklerini, vites sistemini, rublesini, göbeklerini, fren sistemlerini, aynakolunu güncel fiyatları ile alsan bisikletin tamamından fazla para verirsin büyük ihtimalle. kadrosu, jantları, selesi, gidonu vs... bedavaya geliyor resmen.

adamlar neredeyse kârsız satıyor gibi birşey şuan belki de. sadece ellerinde kalıp zarar etmemek için satıyorlar.

@Mert C.
Yoo ben 2.el olarak satarken fiyat düşüşü olur okadar ee tabi normaldir adam yeni modellerini koyucak reyonlara elinden çıkarmaya çalışıyo zaten bisiklet sezonuda yavaş yavaş kapanıyo kış ayına geldik.

Çok hoş bir bisiklet, hayırlı olsun. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

@BF Okuru

Teşekür Ederim Ali Abi

@Onurcan Ökse

düşüş hiç olmaz demiyorum ama başka markalarda aynı donanımlarda alınmış 1300 liralık bisikletin sahibi 750 liraya satacaksa senin bisiklet de en az 700 edecektir.
yani fiyatı belirleyen üzerindeki donanımdır, alış fiyatı değil. anlatmak istediğim buydu.

zarar edeceksiniz elbette satarsanız, ama aynı donanıma 1300 veren kadar değil.

@Onurcan Ökse

QR kolunu resimler de görüldügü gibi kilitlersen daha iyi olur, aksi taktir de masani cize bilirsin bir de tam sonuna kadar kilitlenmedigi icin acila bilir. ;)

http://img191.imageshack.us/img191/7647/yfr8.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/2443/auby.jpg

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Hepinize Teşekür Ederim Abilerim

@EmirKuzu %31 İndirimle 1.289 Tl Lik Bisikleti 898 Tl ye aldım

daha çok fotoğraf çekebilir misin dostum sağından solundan önünden arkasından altından üstünden çaprazdan :) olmadı kısa bir videoda çekebilirsin bizim için :)

Geri