Scudo Sports

Namı Değer Canavar :D

@Onurcan Ökse
55-60psi filan basınç yeterli bu lastiklere. anlamayan biri az ya da çok hava basabilir, bu fa performansı olumsuz etkiler.
ucuzundan bir mini pompa edin, basınç göstergeli olsun. onunla kendin bas havanı...

tchibo'nunkinden aldım ben mesela. yol bisikletleri gibi 100+psi basınçlar istemediğinden mini pompa yeterli oluyor mtbler için.

Scudo
Bence bisikletin cok güzel, sakin satma derim. Denilenlere kulak asma sen, onlar benim gözümde bisikletini kiskanan geri kalmis cahiller. Annene gelince anneler birer melektir ve annenle konus , bence seni anlayacaktir, bir de anneni öyle arkan da tasima düsüncesinden vazgec, anneni cok büyük tehliye sokmus olursun bu tehlikeleri annen anlat ki tehlikeli oldugunu bilsin. Parca konusuna gelince net den siparis vermek sadece 2-3 gününü alir bu bir bahane degil bence. Tamir konusun dada forum da sana yardimci olacak arkadaslar ve konular var, kafani takma bence tamir olayina.

En önemlisi tekrar diyorum, annene arkada tasimanin nekadar tehlikeli oldugunu anlat ve durmu anlasin.

Geri