Scudo Sports

Namı Değer Canavar :D

@Onurcan Ökse

kendim monte ettim dediniz ön maşadan kitlemeli amortisörü nasıl taktınız acaba

Scudo
@alper Ku

maşa takılıdı zaten tek yapmam gereken o maşadaki zıpcığın vidasını az gevşettim teli soktum vidayı sıktım tamam bitti

@alper Ku

Yok yok çok kücük bi tornavida saatçı tornavidası ile

@Onurcan Ökse

bende orası deli tel içine giiyor ama vidalar sıkı zaten

Hayırlı olsun bende aynısını 1 ay önce aldım, şimdiye kadar 400 km kullandım çok güzel akıcı bir bisiklet daha fotoğraf yükleyemedim :(

• Beğen
Tepkiler: Onurcan Ökse
Bisiklet şahane.

Başlığın Namı değer canavar değil de , Nam-ı Diğer canavar oduğunu belirteyim ki, hem ayrıntıcı, bir o kadar da gıcık olduğum anlaşılsın :p

• Beğen
Tepkiler: Onurcan Ökse
Abilerim Kusra Bakmayın Ama Konu Hortluycak Ben Şuan Bu Bisikleti Kaç Tl Ye Satabilirim Aynı Fotodaki Gibi Tertemiz Hiç Araziye Girmedim Okuldan Eve Evden Okula Ön Lastik 1 Sefer Yama Yapıldı Başka Hiç Bi Sorunu Yok Belgeleri Herşeyi Duruyo Bende Aynı Şekil Yolluycam Dediğim Gibi Ederi Nedir Şuan Bisikletin Asıl Fiyatı 1200 Tl Ama Ben 898 Tl Ye İndirimle Aldım
Lastikler Continental Race King 2.2 (29er)
Avid elixir 1 hidrolik frenler
Maşa SR SUNTOUR XCR RL-R 29" Gidondan Kilitlemeli
Aynakol SR SUNTOUR CW12-XCR-V3-T418
Göbekler Quando high performance
Vites sistemi Shimano Acera (27 Vites) Özelliklerde Bunlar Saygılar

Neden satıyosunuz, kötü bi yanınımı yakaladınız.

Satma sebebim şu akhisarda bu bisiklet e ben bakamam zaten bisikletciler bile görünce değişik bakıyorlar bide ailem biraz ters baktı annem istemiyodu zaten o şehir bisikleti almamı vede onu işe giderken filan durağa kadar arkamda götürmemi istiyodu bide okuduğum okul meslek okulu görenler değişik gözle bakıyo çalınır filan korkuyorum yani he hiç bi şeyi yok bisikletin ben memnunum ama arkadaş ortamına girince filan bisiklete 900 tl paramı verilir sen afedersiniz malmısın filan diyolar en iyisi elden çıkarmak diye düşündüm biliyosunuzdur belki bagajı olan bisanlar var klasik tiplerden vitessiz işte annem onlardan istiyo ben bisikletten memnundum ama işte çevrem vede akhisar şartları olunca bu bisiklet burda gitmez zaten parçaları bile yok bi lastik yarılsa vites kolu kopsa yandık internetten sipariş vermem lazım onuda bulasıya kadar ohooo dediğim gibi işte 2 ay filan olmuştur bisiklet temiz güzel alıcak kişinin yüzünü çok güldürür manevrası bile şahane bisiklet ucuyo ya bide 29 olunca yüksekten bakıyomuş hissi veriyor insana renkleride hoş eğer istediğim bi fiyata giderse satıcam size göre şuan bu bisikletin 2.el piyasası kaç tl eder ?

Piyasasını bilemem:) fakat milletin ne dediği sizi ilgilendirmez ki, büyük bi zevkle anlatıyosunuz gezdiğinizi tozduğunuzu ama bi yandanda yok annem kızar yok arkadaşlar ters gözle bakıyo falan, bu dedikleriniz komik geldi bana. İnsan bisiklete gönül verdiyse gözlerini ve kulaklarını diğer şeylere kapatmalı bence.

@Abdülsamed AKBULUT Peki Bunun Arkasına Bagaj Takabilirmiyim Vede Annemi Taşıyabilirmiyim ?

Bisiklete 900 lira verilir mi diyen arkadaşın, afedersin ama oldukça cahilmiş. İnternette oyun oynayıp beynini sulandıracağına spor kanallarını bir açsın ;)

@Onurcan Ökse

herşeyi geçtim de arkadaş dediklerin senin keyfi harcamana karışıp bu yüzden sana "mal" diyebiliyorsa ve sen hala onlara arkadaş diyorsan ben sende de hata ararım. örneğin ben bir arkadaşımdan belki 3 kat fazla harcıyorumdur, ama 5 kat fazla param varsa harcarım tabi kardeşim, ne haddine karışmak? benim harcamama karışan kimse "arkadaşım" olamaz.
bu kadar kıt görüşlü mallara arkadaş demek kendine hakarettir...

çalınma korkusu vs. normaldir, çevrede benzeri seviyede bisiklet yoksa dikkat çeker, sizi de tedirgin eder haliyle...
okulda güvenlik görevlisi vs yok mu acaba? onların görebileceği/duyabileceği yerlere kilitlemeniz ya da güvenlik kamerasının çektiği bir açıda bırakmanız alabileceğiniz en önemli tedbirlerdir.

o bahsettiğin bisanları normal kullanmak bile zulüm, arkada 70 kilo(tahmini) ek yükle imkanı yok o yolu gitmenin büyük ihtimalle... hele vitessiz bisikletle arkada birini taşırken yokuş çıkabileceğinize inanıyorsanız...

internetten sipariş vermek sıkıntı gibi geliyor şuan size parçaları, ancak buradaki çoğu kişi daha uygun fiyatlı diye çinden bile siparişler veriyor. sanmayın istanbulda vs. servisin bol olduğu, parçaların bulunduğu ortamlarda herkes bisikletçilerden alıyor diye...

tek söyleyeceğim bunun yerine bahsettiğiniz tarzda bir "hurda" alırsanız. tek sebebi de bu saydıklarınızsa(maddi ihtiyaç yoksa) pişman olursunuz.
çevirdiğiniz her pedalda eski bisikletinizi özlersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Mert C.

Dayımın Oğlunda O Hurda Yığını Var Vede Kullandım Bisiklet Ağır Bikere Vede Pedal Bi Şeyden sonra resmen boşta dönüyo vites lazım yani ben vitesli seviyorum zaten herzamanda bu yönde kullandım tercihimi işte ilk yarı profesyonel bisikletim bu vede ben budanki rahatı konforu bulamadım hiç bi bisiklette hem bisikletimin eee nasıl diyeyim işte yarı prof olması etrafımdaki bisiklet sporuylada uğraşanları dikkat çekiyor mesela can sıkıntısı birgün geziyodum bianchi speed 1000 i olan bi abiyle karşılaştım oda spor için almış eğer altımda o hurda yığını olsaydı selam bile veremezdim okul eee nasıl diyeyim ticaret meslek lisesi düz ve anadolu karışık kız meslekten vede endüstri meslekten geliyor herkes yani bozuk adam değil diyebilirim size beden hocamız var oda bisikletci benim gibi onunla iyi anlaşıyoruz o yönden işte + larıda oluyor

@Onurcan Ökse
Onu bilemem kardeşim ama dediğim gibi söylentilere kulak asma, bisikletin çok güzel ve bikere kaçırırsan bidaha gelmeyebilir o yüzden dursun, satma.

@Onurcan Ökse

Kardeşim öncelikle bir sakin ol Allah için. Bisikleti satma sebeblerin çok geçersiz bana göre. Alacağın dede bisikletleri seni çok yorar bisikletten bıkarsın. Ben kendi bisikletim ile Salihliden Akhisara tura çıktım Gölmarmara da zincirim koptu gerisini otobüsle halletmiştim. Oradaki her bisikletçi beni geri çevirdi. Çok sövdüm :) Bunun yanında bisiklete 900 tl verilirmi motormu bu ? Diyenler de var onlara tek cevabım şu. Samsung galaxy s4 kullanıyorsun. Tek yaptığın şey mesaj atmak aramak. Başka hiç bir özelliğini bilmiyorsun telefonun ve 2000 lira veriyorsun.. Asıl sen mal mısın ? Tarzı cevaplar ile mor edebilirsin. Altta kalmamaya çalışırlar ama emin ol altta kalmışlar ve ezilmişlerdir. Böyle soru sorana spor benim bisiklet benim. Senin şu sigaraya verdiğin parayı ben bisikletime veriyorum. Sen kendini öldürüyorsun ben kendi sağlığımı koruyorum tarzıyla geçiştir. Asla ama Asla aklına takma böyle geçersiz saçma şeyleri. Anneni de ikna edebilirsin artık. Claudbutler Antenus model bir canavar var altında kıymetini bil asla satma.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Onurcan Ökse

artıları çok, bizim burada da servis neredeyse ilk kez kurmuş kilitli maşalı bir mtbyi.
2000 liralık yol bisikletleri vs. de var aynı serviste ancak mtb olarak en iyilerinden biri benimki bu çevrede. düzgün bir servis bulursan o da seninle daha iyi ilgileniyor bisiklet iyiyse.

ayrıca okula gidiyorum, fakültenin güvenlik görevlileri geçen sene "kimliği görelim" diyorken şimdi "günaydın" diyor. kimliksiz, durmadan geçip gidiyorum aynı kapıdan. farklılık yaratıyor ve eğer bu farklılığı kıskanıp küçümsemeye çalışanları görmezden gelebilirsen etkileri oldukça olumlu yönde oluyor.

@Hakan ÇELİK

Sizin Dediklerinizde mantıklı okulda dediğin gibi sigaraya para harcayıpta bana laf atan çok bu yönden hiç düşünmemiştim bak teşekür ederim yorumunuz için :D bisiklet gercekten canavar dediğinz gibi ama işte akhisarda parça namına hiç bişey yok o yönden sorun var bide bisiklet değişik olunca bisikletciler bi değişik bakıyo mesela lastiğim patladı götürdüm bune ya diyo balon gibi lastik şiştiği belli olmuyo diyo ee nabarsın işte kendim yapıcam herşeyini artık :D

Geri