Scudo Sports

Nabız saati

Bülent Kavakkoru

Daimi Üye
Tepki
105
Bisiklet
Trek
Selamlar,

Bu saatten kullanan var mı? Açıklamasında belirtilmemiş ama sizce nabız kemeri bluetooth ile mi çalışıyordur?

(link)

Scudo
Hayır, nabız kemeri saate sinyal gönderir.

Saat ile iletişimini bilmiyorum ama iki kişi yan yana koşamıyoruz bununla, ikisinin sinyalini toplayıp gösteriyor saatler :)

@Bahadır Gürel

ANT+ kullandığına emin misiniz?

@Gökhan Toros

Baktığım sitede öyle yazdığını görmüştüm ancak şimdi kontrol ettim başka bir model olduğunu fark ettim.

@Bahadır Gürel

Anladım. Çünkü benim de ANT+ nabız bandı almam gerekiyor. Elimdekini değiştirmem gerek. Amerika'da en ucuz 30 dolara buldum, onu da arkadaşım getirecek kaç ay sonra. Burada saatiyle birlikte varsa kaçırmayayım diyecektim.
Özelliklerinde de göremedim ANT+ bilgisini.

kalp atışını doğru takip eden önerdiğiniz bir nabız saati var mı?

Xiaomi mi band 2 vardı bende telefonu değiştirdim (iphone) pek uyumlu çalışamadılar kullanmayı bıraktım ama telefonla bağlanmasada olur dersen ucuz yollu nabız ölçen bir saattir kendisi. Telefon ile bağlanması iyi olur ama bisiklete biniyorum diye komut verisyosun sürekli ölçüyor

• Beğen
Tepkiler: efeozata
Merhabalar,
Echowell pH-7 nabız saatini aldım, aynı zamanda Echowell ui20 kadans+hız km saatine sahibim.
Nabız sensörünü saat ile eşleştirdim ancak kadans veya hız sensörü ile eşleştiremedim. Bu saati kullanan varsa yada konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederlerse sevinirim.
Teşekkürler.

Geri