Scudo Sports

Muzdan şaşmamak

@ysnakblt

Bana eski dostum nedim güçlü tavsiye etti,yarışta bana 10 dakika takmış idi,2 inci olabildim ,bana şöyle demişti bu işin sırrı chia ,okunuşu çiya,o gün bu gündür çaya 1 tatlı kaşığı koyarım,53 km 'de belkide bilemiyorum gerçi,33.4 ortalamayı gördüm

Scudo
@Kudret Kurtcebe abi maşallahin var bakalim benim icin hem kilo vermede hemde tok tutmada fazlasiyla iyi bulunmaz bi nimet :)

@ysnakblt

Tesekkür ederim
Esasında ekmeği sofradan kaldırmak gerekiyor,ve fest food alışkanlığını,işte çalışanlar evli iseler eşleri doğal yemekler yapmalı,ve beylerde sefer tası taşımalı,işinde yemeli,ayıp değil,bu kış aylarında ıspanak ,kuşkonmaz,brokoli,karnabahar,kuzu etli,tabi ıspanak ve brokoli ve kuşkonmaza kuzu eti koymuyorum,ıspanaklı yumurtadan şaşmam,meyve çok az yerim ,mevsim meyvesi,çünki şeker yüklü,ayrıca bal ve pekmez bol bol yenmez acaip şeker var,maşallah baklava ,helva bunları bol bol yiyoruz buda yanlış,slogan şudur,can boğazdan gelmez aynen gider,dengeli beslenme şart

Bende meyve bol karbonhidrat bol normal yemek az geriye kudret abinin formülleri ama hayatta ağzıma sürmeyeceğim şey enerji içecekleri, içecek olursam nar suyu elma suyu orman meyvelerinin sularından migrostan alıp onları içerim. %100 olanlar gerçi lüks olur. Benim için herşeyimi ne yazık ki dengede tutan şey kahvaltım, onu şayet yapmazsam zaten iflas etmiş halde olurum. Bunları yaptığımdan dolayı gün içerisinde yemek yemeden durmam pekala mümkündür.

Kudret abi çanakkale turu benim için nasıl olur sence ayda 1-2 kez 20-30km en az bu tabi gidiş geliş 62km falan yaptığımda olur. Dolaşırsam bu seferde 70-75arasında olur zaten soru şu "öncü grubun hakkından gelir miyim :D"

@Emre Yönlüer
Bunu siz istediniz
(55. Saniye) :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@JusTiMe

Valla benim bildiğim kimseyi yolda bırakmazlar,eskort var ise yaşadın,yorulduğunda araca gecersin bisikleti bagaja koyarsin,daha var gerçi,75 artıya 10 ar km artırarak bence hazırlanırsın ,yavaş yavaş km 'leri artır ,birde üste üste getirme olayı yani arada bir kaç gün ara olsun,ha birde şekeri ve de karbonhidratı kontrol etmeye çalışırsan iyi olur aşırı şeker ve karbonhidrat yüklenilmesi doğru değil.

Kilo almayan insanım şayet yüzümdeki kilolar sürekli vücuduma geliyor. Yoruldum mu iman power ile giderim ne olacak :D Bu arada yolda bırakmaktan bahsetmiyorum size en önde giden grupla haşır neşir olur muyum? Yanlarında rahat rahat yanlarında bisiklet sürebilir miyim? İlk grupla başlayıp ilk grupla bitirmekten bahsediyorum

@JusTiMe

(link)

Şimdi burda deniyorki,bir kere yarış organizasyonu değil,bu nedenle gezi amaçlı
,gelibolu turu düzenlenmişti,burda bende vardım,bir arkadaşın minibüsü ile besiktastan araca bisikletleri koyduk ,tabi istanbulun avrupa yakasında besiktasta toplandık,geliboluda şehitler abidesinde sert eğimlerde herkes beklendi,kimse arkada bırakılmadı,ayrıca trabzondan otobüse binecek ve çanakkaleye gideceksin, dönüşün trabzon olacak ,bayağı masraf yapacaksın,
ama deyecek,sen endişe duyma ön grub zati seni bırakmayacak ,organizasyonda kesin görevliler olacak, herkes onları dinlemek durumunda ,öyle yarış temposunda sürüşlere görevliler izin vermez,mert arsan ile belgrad 'a 65 kişi ile gittik ben arka takım kaptanı idim ,yani artcı,bende telsiz vardı,önde mertte telsiz vardı,65 kişiyi kontrol ettik,ortada görevli olan bir arkadaşada telsiz verdik,öyle 65 kişiyi kontrol etmek zordur.
Burada 2 gün üst üste sürüş olacaği için ha yorulurmusun onu bilemem,
Ha ne yaparsın,önceden ct ve pazar bisiklet sürüşleri yaparsın,ct günü 50 km gidersin ,ertesi günde 50 km gidersin bakacaksın durumuna nerdesin yani,ikinci gün kesilecekmisin,bu önemli,kesilir isen bilki çanakkalede durumun zor,eğer kesilmez isen 2 'inci hafta 60 km yapacaksın yani ct 60 km ,pazar 60 yapacaksın ,1 ay deneme yapabilirsinde bu kış aylarında iş zor yani,havalar kötü,olmaz ise ne yaparsın ikinci gün tura katılacak şekilde program yaparsın, tabi marta kadarda bisiklet turları yaparsın,havanın durumuna göre tabi.

@Kudret Kurtcebe 55km 2 saat 10dk(en az bu en fazlada 2buçuk saat olabilir) gibi rekorum var yanılmıyorsam tabi :D mtbde ortalamam 14 ile 24 arasında değişir bazen azcık bayır olur 40-45le giderim bazen düz yol olur 30 ile giderim normal seyir halinde ise sürekli 25kmnin üzerinde dururum bu da ortalamamı dediğim gibi alçaltıp yükseltir :) Teknik bilgilerim bunlar

@JusTiMe

Iki gün üst üste bindinmi ?böyle bir denemen oldumu,çünki üst üste gitmek için ,uzun çalışma gerekebilir,birde bu çanakkale etabına baktımda gelibolu taraflarında eğim var ama çanakkale etabını bilmiyorum,

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

Birde birhan arkadaş katılmış esasında, olayı bilen arkadaşımız ,bence sana etap hakkında bilgi verebilir,

Her iki etapta 50 km 'den fazla gözükmekte anladığım kadarı ile,

1 gün boyunca sürmüşlüğüm yok sadece günübirlik yaparım onlarda hep kısa turlardır gerçi bu hafta 2 sefer 1300 rakıma sürmüşlüğüm oldu galiba belki daha alçaktır. Onun haricinde 1784 kmye çıkmışlığım var ama bunu yaptığım seferde bol dinlenmeli falan çıkmıştım :D

Kudret abi Allah umarım yanında gitmeme nasip eder Çanakkale'de olur mu :D

atlasjetten rezervasyon yaptım bilete 7 şubata kadar bakalım artık o zaman kararlı olursam biletleri satın alıcağım tura adımı ücretsiz türünden kaydettim konaklama için başvuru yaptı ayrıyeten :D Raşit abi ve sen gelirsen ne süper olur benim içinde ya :D kulakların çınlasın emi Raşit Cumhur abi :D bu arada biletleri İstanbul'a rezervasyon yaptım 255tl gibi çok cüzi rakama uçak bileti aldım. Artık ordan otobüse atlar sabaha Çanakkale'de olurum falan falan fıstık artık o zaman ne yaparsam artık

@Kudret Kurtcebe abi bir tavsiyede bulunmak istiyorum,keçi boynuzu pekmezi ok çok güzel faydalı,fakat iki çeşit var bunlarda,1.si kaynatılarak çıkarılan pekmez 2.si ise soğuk pres yapilarak çıkarılan pekmez,her zaman soğuk press yapılarak çıkarılan pekmezi tuket Kulan al,bundan hariç ekmek de tip4 denen buğday ile uretileni bulmaya çalış genelde Isparta ekmeğinde kullanılır, tip4 denen un çok işlem görmemiş beyazlatilmamis undur,bunlardan hariç gezen tavuk meseleside yalan abi adam tavuk yetistiricisi beli sınırlar içerisinde tavuğu salıyor ve suni yem ile yemliyor pek bir faydası yok hep kandırmaca işte,her türlü hill hurda yalan dolan ülkemizde var,dürüst düzgün insanda var gerçi ama az,sağlıklı uzun bir ömür dilerim selamlar

Herkese merhabalar faydalı konular için teşekkürler kefiri gördüğüm için dikkatimi çekti gerçektende uzun zamandır içiyorum çok faydalı hem bağışıklık sistemi hem metopolizma açısından ve daha bir çok faydası olduğunu biliyorum, hazır almaktansa eğer mayasını bulursanız çok iyi ve çok daha tasarruflu olur, bana isveçten gelmişti bir arkadaş aracılığıyla yapmam gereken süt almak mayalyıp içmek, ve bu kefir mayası zamanla mayaladığınız zaman çoğalıyor çevremde bir çok kişiye dağıttım şuan az var elimde zaman içinde çoğalır bir kaç ay sonra çünkü kışın biraz daha geç çoğlıyor daha sonra isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim.

Kudret abi hazır çorba konusunda ne düşünüyorsun acaba?

@JusTiMe
Aynen kullanılıyor, yoğurta biraz döktükten sonra bir beş on dk bekle biraz yumuşasın öyle yersin.Baya faydalarının olduğu söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
144065 dosyayı görüntüle

Bu gün keçi boynuzu harnup özü almanın ne demek olduğunu gördüm,dehşet tempolu sürüş oldu,sahile geldim güneşi batırdım,valla hafta içi binen yok malesef

@JusTiMe

Hazır çorba almam,kimyasal katkılı aman uzak dursun,:D

144073 dosyayı görüntüle

2008 mart ayı scott scale 30.aya yorgi bilen bilir,oldukça serttir arnavut kaldırım yol,
O zamandan beri sağlam beslenmenin temelleri atıldı,

144074 dosyayı görüntüle

Kadıköy şair sururi eğimi çoook serttir,
Bisiklet değişti beslenme aynı,süratle aldık,,,

bu marketlerde satılan her çikolatalarda olduğu gibi çorbada da meşhur palm yağı(nam-ı değer trans yağ) mevcut yememen sevindirdi beni :D

fırsatım olsa da şu uşak iline gidipte taze mis gibi tarhana alabilsem ne müthiş olurdu ya öyle canım çekiyor ki oranın tarhanasını :D

@JusTiMe

Bütün marketlerin alayını kapatacaksın, bu marketler insan sağlığına savaş açtılar,maşallah ne iktidardan ses var nede muhalefetten

Eyyyyyyyyyyy
Dostlar
Marketlerden hiç bir şey almayın boykot edin.

@JusTiMe

Valla tarım politikaları değistirilmeli,açıkça istanbulda savaş açtım tek başıma
Sizi gidi sizi düzenbaz gıda sektörleri

Geri