@JusTiMe
(link)
Şimdi burda deniyorki,bir kere yarış organizasyonu değil,bu nedenle gezi amaçlı
,gelibolu turu düzenlenmişti,burda bende vardım,bir arkadaşın minibüsü ile besiktastan araca bisikletleri koyduk ,tabi istanbulun avrupa yakasında besiktasta toplandık,geliboluda şehitler abidesinde sert eğimlerde herkes beklendi,kimse arkada bırakılmadı,ayrıca trabzondan otobüse binecek ve çanakkaleye gideceksin, dönüşün trabzon olacak ,bayağı masraf yapacaksın,
ama deyecek,sen endişe duyma ön grub zati seni bırakmayacak ,organizasyonda kesin görevliler olacak, herkes onları dinlemek durumunda ,öyle yarış temposunda sürüşlere görevliler izin vermez,mert arsan ile belgrad 'a 65 kişi ile gittik ben arka takım kaptanı idim ,yani artcı,bende telsiz vardı,önde mertte telsiz vardı,65 kişiyi kontrol ettik,ortada görevli olan bir arkadaşada telsiz verdik,öyle 65 kişiyi kontrol etmek zordur.
Burada 2 gün üst üste sürüş olacaği için ha yorulurmusun onu bilemem,
Ha ne yaparsın,önceden ct ve pazar bisiklet sürüşleri yaparsın,ct günü 50 km gidersin ,ertesi günde 50 km gidersin bakacaksın durumuna nerdesin yani,ikinci gün kesilecekmisin,bu önemli,kesilir isen bilki çanakkalede durumun zor,eğer kesilmez isen 2 'inci hafta 60 km yapacaksın yani ct 60 km ,pazar 60 yapacaksın ,1 ay deneme yapabilirsinde bu kış aylarında iş zor yani,havalar kötü,olmaz ise ne yaparsın ikinci gün tura katılacak şekilde program yaparsın, tabi marta kadarda bisiklet turları yaparsın,havanın durumuna göre tabi.