Scudo Sports

Muzdan şaşmamak

@Kudret Kurtcebe
çikilata kola ve şeker ve de salam sosis ve daha bir çok işlenmiş gıdayı nereden alalım?

Scudo
@Kudret Kurtcebe Abi yalnız değilsin bu olayda bende alayına boykot ediyorum. Herkesi bilinçlendirmeye çalışıyorum burada. Şu kare dikdörtgen o ülkerin çikolataları sadece temiz sınıfında, onun haricinde yemek istersen sürme çikolata nuga diye fisko birliğin çikolatasını tavsiye ederim :D Sagranın sürme çikolatası da ayrı tabi onu yerinden gidip alman şart ama ne yazık ki ordudan başka yerde yok galiba fabrika satış mağazası kudret abi adamın geçen yıl ki çanakkale turu videosunda göründün :D
@ahmetyavuz kola içmekten vazgeçmen şart karbonat bisikletliyle zıt özellikteler şeker onu kararınca yersin ama salam sosise hiç bakmadım onlarda da trans illeti var mıdır belli değil yapman gereken gerçi çok basit ambalajını açıp okumak markete gittiğinde bitkisel yağ olarak ne yazar ki az kalsın unutuyordum çikolatayı afia ürünleri satan yerlerden alman çok daha faydalı

@ahmetyavuz

Ahmet ne çikolata yerim ne de sosis ,salamda,şeker yok. Valla bende hastalık yok,millet kırılıyor bu ay ,aksıranmı ararsın tıksıranmı,sağlıksız beslenen ıstanbul halkı hastalanacak tabi,

@JusTiMe

Valla çikolatalar benim evde yasaktür ,:islik::D

patlamış mısır yiyelim mi kudret abi ev yapımı?

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Kudret Kurtcebe hmm dediğim herşey de kalori mevcut enerji falan bunlarda hat safhadadır :) yiyip yememek sana kalmış abi
@ahmetyavuz mısırlarını kendin işlersen iyi dışardan alırsan sıkıntı

@Kudret Kurtcebe
ayçiçek yağı keşke yağsız yapabilsek

@ahmetyavuz

Olmadı ahmet,ayçiçek yağı kullanmam,ayrıca mısır yağı soya yağıda kullanmam,,zeytinyağı olivida has ,ve tereyağ itimatın fena değil,birde ahmet mısır al tencerede kaynat ,üzerine aşırı tuz koyma,4 beyaz ölüm demek,
Tuz,katı yağ,un ,ve şeker bunlar yok,

@JusTiMe

Amaninnnn olmadı
:eek::eek:

@Kudret Kurtcebe
tuz kullanmıyordum kudret abi bacaklarıma kıramp giriyordu tuz eksikliğiymiş şimdi biraz kullanıyorum kramp oluşmuyor. en iyisi dengeli beslenmek

@ahmetyavuz

Normal ölçüde tuz,aşırı tuz aynen gümbürt olmaca,,,,,,:)

@Kudret Kurtcebe abi ziyaretine gelirken organik ürünler getireceğim trakyanın en iyilerini

Ahmet 10 yıldır,ayçiçek yağı kullanmadım,ve mısır özü yağı,ve soya,halis zeytinyağı ve halis tereyağ şart

@ahmetyavuz

Allah derim ,,ahmet ,,,,,,,:D:harika::harika:

Ahmet yazın uzun etaplarda acaip su ve tuz kaybederim ,kafamdan aşağı tuz akardı,tabi bir ayran içerdik ohhhh mis ,,,,köy ayranı

Kudret abi selam,valla bu adamlar seni Canan Karatay'a bağlayacak yakında.

@Ozan Güneri
teessüf ederim kudret abi şovmen değildir!

Abi merhaba,Türkiye den ayrıldık valla.Eşimle tamamen radikal bi kararla bıraktık bütün her şeyi.

@Ozan Güneri

Ben istanbulu terk üla edecem 2 yıl içinde çınarcık beni bekler,valla acaip bisiklet güzergahlar var orada ,bitti ıstanbul

Bizim buradada acayip güzergahları var.Yüzlerce km bıçkıdere kömürlü gibi araç çok az.

@ahmetyavuz

Yok ahmet ozan sağlamdır,,bu arada canan hanimda doğru söylüyor,yanlız genelde oturan insanlara öğüt veriyor ve de çok haklı,ahmet millet koşmaya korkuyor yahu,,,,,,:eek:

@Ozan Güneri

Ozan neredesin ?

Geri