@Kudret Kurtcebe Abi yalnız değilsin bu olayda bende alayına boykot ediyorum. Herkesi bilinçlendirmeye çalışıyorum burada. Şu kare dikdörtgen o ülkerin çikolataları sadece temiz sınıfında, onun haricinde yemek istersen sürme çikolata nuga diye fisko birliğin çikolatasını tavsiye ederim Sagranın sürme çikolatası da ayrı tabi onu yerinden gidip alman şart ama ne yazık ki ordudan başka yerde yok galiba fabrika satış mağazası kudret abi adamın geçen yıl ki çanakkale turu videosunda göründün @ahmetyavuz kola içmekten vazgeçmen şart karbonat bisikletliyle zıt özellikteler şeker onu kararınca yersin ama salam sosise hiç bakmadım onlarda da trans illeti var mıdır belli değil yapman gereken gerçi çok basit ambalajını açıp okumak markete gittiğinde bitkisel yağ olarak ne yazar ki az kalsın unutuyordum çikolatayı afia ürünleri satan yerlerden alman çok daha faydalı
Ahmet ne çikolata yerim ne de sosis ,salamda,şeker yok. Valla bende hastalık yok,millet kırılıyor bu ay ,aksıranmı ararsın tıksıranmı,sağlıksız beslenen ıstanbul halkı hastalanacak tabi,
@Kudret Kurtcebe hmm dediğim herşey de kalori mevcut enerji falan bunlarda hat safhadadır yiyip yememek sana kalmış abi @ahmetyavuz mısırlarını kendin işlersen iyi dışardan alırsan sıkıntı
Olmadı ahmet,ayçiçek yağı kullanmam,ayrıca mısır yağı soya yağıda kullanmam,,zeytinyağı olivida has ,ve tereyağ itimatın fena değil,birde ahmet mısır al tencerede kaynat ,üzerine aşırı tuz koyma,4 beyaz ölüm demek,
Tuz,katı yağ,un ,ve şeker bunlar yok,
@Kudret Kurtcebe
tuz kullanmıyordum kudret abi bacaklarıma kıramp giriyordu tuz eksikliğiymiş şimdi biraz kullanıyorum kramp oluşmuyor. en iyisi dengeli beslenmek
Yok ahmet ozan sağlamdır,,bu arada canan hanimda doğru söylüyor,yanlız genelde oturan insanlara öğüt veriyor ve de çok haklı,ahmet millet koşmaya korkuyor yahu,,,,,,