Scudo Sports

Muzdan şaşmamak

@Kudret Kurtcebe
taşrada yaşamak zordur kudret abi kültür sanat ve çelişki bulamazsın yıpratır

Scudo
@ahmetyavuz

Ahmet oralarda çok bulundum,inan bana koymayacak,neden ? Çünki bi topuklayacagim iznike,köfte yemece topuklayacağım bursaya raşit dostuma ,,,,gidecem erikli şelaleye su düşen şelaleye, yazın yıkanacam ,ahhhhh eski günler,hep oralarda idim ,artık cennete gideceğim

Bulgaristan'da, eşimin memleketi.Çalışma hayatını bizde bıraktık.Tamamen doğal yaşıyoruz burada.
IMG-20180201-WA0008.jpg

@Kudret Kurtcebe
karar senin kudret abi en azından daha doğal sağlıklı beslenirsin

@Ozan Güneri

Vay canına arkadaş,ben burada ne yapıyorum yahu,şuraya bak sırf oksijen vardır orada,valla çınarcık beni bekliyor ozan,merkezde olmayacağım

@Ozan Güneri
ne güzel bir yer sanki bizim köy

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi eşimle geçen etrafı dolaşıyoruz meşe ağaçlarının üzerinde yosun gibi bir şey var araştırdım likeni miş bu havası temiz yerlerde yaşarmış sadece
IMG-20180201-WA0009.jpg

@Ozan Güneri

Neyse bu fındıklı fena değil ,kaldığım yer ,gürültü yok burada önümde binalar var hemen önümdeki yol bittiği zaman burada müthiş bir gürültü olacak,e-5 'e bağlanıyor yol,biraz yukarısı felaket,atatürk caddesi,gürültü patırtı,

Abi ben her zaman beklerim seni buraya, gel basalım pedala burada.Alem bisikletci görsün.Bizim buradan geçen yol 60 km sonra yunana çıkıyor.Bu yaz o tarz turlar yapmayı düşünüyoruz eşimle.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@Ozan Güneri

Inşallah ozan ,bende göçbeyli ve bıçkıdere taraflarında olacağım bu ilkbahar ,okullar açılınca buralarda berbat oluyor, bu ct gidecem galba havalar çok iyi bu ara,
144090 dosyayı görüntüle

Kafamı dinlediğim yollar göçbeyli bıçkıdere göçbeyli

@Kudret Kurtcebe
İstanbula geldiğimde görüşelim. Oturup bi çay kahve içeriz Kadıköy tarafında

@Ozan Güneri

Ozan tabi neden olmasın,burdan özelden mesajlaşırız program yaparız,:harika:

@Kudret Kurtcebe
Cennete gidecem derken...

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@Kudret Kurtcebe
sizin oraya gelirken bisikleti getirebilirmiyim bilmiyorum fakat bende sürmek isterim göçbeyli bıçkıderede

@Kudret Kurtcebe abi doğru soyliyorsun ama bazı yiyecekler olmadanda olmuyor mesela tavuk eti bende marketten alırken içim hiç rahat deyil ama yiyiyoruz mecbur çünkü doğalını bulamıyoruz artık:(

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Muzdan şaşıp cennete düştük!

bide römorkumuz olsaydı!

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Bisiklet sever 93

Tavuk almıyorum,kuzu eti kasaptan,,45 günde şişen tavuktan pek hayır gelmez,ve balıkda önemli,

@ahmetyavuz

Esasında konular iç içe,doğal beslenmek,oksijeni bol yerlerde yaşamak,bunlar birbirine bağlı,ıstanbul bitti,15 milyon nüfus,yeşillik yok,kentsel dönüşüm, rezalet,betonsal dönüşüm,ruhsuz binalar,insanlarda bence bitti,

@Bisiklet sever 93
Biz burada doğalını buluyoruz ama 1,5 saatte pişiyor :)

@Ozan Güneri

Hakiki tavuktur ozan,serada tavuk besliyorlar hormonlu yem veriyorlar 45 günde tavuk şişiyor ,

Geri