@Wasabie
öncelikle merhum arkadaşıma üzüldüm ali,,ama bu kaymanın neden olduğunu anlamak istiyorum ,kaza 11 'inci km 'de olmuş,,
ve son gün konan raporlarıda okuyalım
kısa ve uzun yol raporu,burada durumun tehlikeli olduğu anlatılmakta,peki yarışa giren kaç kişi bunu okudu,,diyelim ben ilk kez katılıyorum öncelikle raporu okumam lazım değilmi,tehlike gerçekten varmış, risk varmış ,bu riskin nerde olduğunu bilen aynen tedbirli gelir,yanlız sen diyorsunki arka kaymış o zaman bu durumda kazın ayağı değişir ,diğer arkadaşların ifadeleri başka idi, hızını alamamış dediler ,bu kayma nasıl oldu ?
yer ıslakmı idi,
yoksa lastikler eskimi idi ?
havası tammıydı ?
yoksa açıyı fazlamı yatırdı ?
çok süratli geldi ve sola dönerkenmi oldu kaza ?
eğerki çok hızlı geldi ise açıyı fazla yatırınca arkayı kaydırdı ve olan oldu ,,,o zamanda diğer arkadaşların ifadesi doğrulanır
tahminimce çok hızlı geldi açıyı fazla yatırdı ve kaydı ,,,,
merhumun ailesine başsağlığı dilerim
yarışlar risklidir ,marmara etaplarda çok fazla risk yoktu ,ama kapadokyada aynen risk vardı zati,ayrıca tekirdağ şarköyde biliyorsun riskli idi ve orada 50 mastırdan biri az kalsın ölecekti,
virajı alamadı ve aynen bariyerlere tosladı sekiz dikiş atıldı ,karbon çatalıda kırıldı,orda idik senle, biliyorsun ,orada o 3 km 'lik aşağı doğru inen ölüm virajlarında aynen kesikleme fren yaptım ve de sürekli arkayı kontrol ederken önede dikkat ettim, biri gelip bizi barikata yapıştırırdı ,nitekim mutlu erçevik hoca bir dahada orada yarış yaptırmadı,,