Scudo Sports

Muğla

Scudo
Merhaba hoş geldiniz,

Kazasız belasız sürüşler diliyorum..

hoşgeldinizz kazasız bir şekilde nice pedallamalara :D

Soyadınız çok hoş doğuştan bisikletçisiniz anlaşılan :)

Doğuştan bisiklet çiyim de ünideyken derslerden bisiklet binemwdik iş hayatına başlayınca tekrar bisiklet sevdamıza geri döndüm

Sent from my lumia 920 Tapatalk

Merhaba ben serhat AOL 1.sinifim.
Bisiklete 4 Yaşından beri biniyorum.12.yilim.Talihsiz bir çalınma vakası sonucu 6 yıllık bisan Fokker bisikletimi kaybettim.birçok gerek tek gerek arkadaşlarla 15km ustu yol yaptım.anlayacağınız yeniyim.

Serhat forum hoş geldin. Hoş vakit geçirmeni dilerim. Bisikletin çalınmış geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda yeni bir bisiklet edinirsin.

Yeni bisiklet için konu açarsanız forum üyeleri ellerinden geldiğince yardımcı olacaktır.

Belki bu başlığı açmanın yeri değil burası ama uzun süredir aramama rağmen bulamadığım için artık bir ihtimal diyerek yazıyorum, kusura bakmayın.
2013 haziranın son günleri Tekirdağ-Uçmakdere civarında karşılaştığım, turuna Muğla'dan başlamış ve karşılaştığımda turunun son gününde olan birini arıyorum.
Burayı okuyorsa lütfen bana ulaşabilir mi?

Slm ben tuna 27 yaşındayım. Dalyanda pansiyon işletmecisiyim. Birlikte turlayabileceğim arkadaşlar arıyorum

19 temmuz ile 31 temmuz arasında orada olacagım ve eşimle bisikletlerimizide getiriyoruz.Orada belli bölgelere gezi yapacagım sabah karanlıgı.Sizinlede tanışmak isterim.

yaz sonu bende muğla ilçeleri turu yapacağım sizin yanınıza uğramaya çalışırım

Herkese merhaba adim eren bodrumda yasiyorum 16 yasindayim yaklasik 5 yildir bisiklet kullaniyorum buraya aklimda bisikletle ilgiki olan sorularin cevaplarini bulabilcegimi dusundugum icin katildim yardim ediceginize de eminim

aramıza hoş geldi. tabiki elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :)

Hosgeldin emin ol burda herkez sana yardim eder bende senn gibi yeniym ve cok yardimci oluyorlar. Dikkat et forum bahimlilik yapiyor

hoşgeldin,umarım iyi vakit geçirirsin forumda.

Merhaba sevgili forum.kullanici arkadaalrim ben Kemal Fethiyede yasiyorum 17 yasindayim Fethiye Anadolu Lisesi 3.sinifim bu uygulamayi yeni bulduk ve bana çok yararli olacagina inaniyorum.Sormak istedigim cok soru var sizlere fakat öncelikle sizlerle tanismak isterim.saygilar,sevgiler.

Geri