Scudo Sports

Muğla

Su facebook gruplarinin sayfalrina yazarsaniz birileri katilabilir ;)

(link) - Turgutreis Bisiklet Grubu

(link) - Turgutreis Bisiklet Tutkunlari

(link) - Bodrum Bisiklet Kulubu

Scudo
BBK da çok sevdiğim bir abim Emrah Tezer var. Yardımcı olacaktır kesinlikle ben bodrumda olmadığım halde onun paylaşımları ve muhabbeti için takip ediyorum :) hatta ilk bisiklet seçimime bile o yardımcı olmuştu tavsiye olunur.

genelde her hafta sonu tur düzenliyorlar zaten.

Merhaba bisiklete gönül vermiş dostlar
Haziran başında antalya-fethiye yolunu kıyıdan gitmeyi düşünüyorum. Bana katılabilecek arkadaşar arıyorum. Din. Dil.Irk. Cinsiyet farketmez.Bisikleti sevmesi yeterlidir.Selamlar

Yol fena değil ama yol bisikleti için biraz zor olabilir bazi yerler çok bozuktu 4 ay kadar oldu en son gideli.

Çıkanlar var yol bisikleti ile bozuk kısım başlarda olduğu için katlanılır sanırım. Iyi hortlamış konu ama yoldan çok servislere dikkat etmek lazım.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.
Fethiyede bisiklet kiralamak istedim ama genelde kötü bisikletler var. 3-5 senelik paslanmış market bisikletleri. Bu mıntıkada güzel bisiklet kiralayabileceğim bir yer bilen varmı?

dostum son 2 günüm kaldı istanbulda var bisikletim ama 4 gün için taşımak istemedim. burayıda görünce dayanamadım :)

Can bisiklet outdoor bike Ve Likya 2 teker kiralık bisikletler var

• Beğen
Tepkiler: caner1405
Selamlar,

Bu yaz sezonunda mayis'tan ekim'e kadar çalışmak için Bodrum'dayım. Bisikletimi beraberimde getirmedim fakat en yakin zamanda ikinci el veya sifir bir bisiklet alacagim. Ilk defa bodrumda bulunuyorum ve tam bisikletle turlamalik super bir yer oldugu kanaatindeyim.

Buralarda bisikletci arkadaslar varsa bu konu uzerinden anlasilabilir ve birlikte turlayabiliriz.

Gümüşlük mevki'den bir foto;

20160513_200547.jpg

@karamamba Türkbükündeyim 1 ay bile olmadı geleli beraber bisiklete binmekten memnun olurum geldiğimden beri yalnız biniyorum
@kmert Gümüşlük buraya biraz uzak galiba ve bodrum için daha önce çok güzel bir bisiklet rotası olduğunu düşünüyordum geldiğimden beri edinmiş olduğum tecrübe bana bu düşüncemin yanlış olduğunu gösterdi çok iniş çıkış var :):):)

@karamamba mesaj tarihini yeni gördüm cevap yazmak için biraz geç kaldım galiba hahahahaha

@Dogukanersoz ilk izin gunumde midtown decathlon'a bisiklet bakmaya gidecegim, salcano mosso vs bisikletci var mi acaba buralarda?

Sizde yol bisikleti var galiba,
Benim istanbuldaki bisiklet de soyle dursun kenarda :):):)IMG-20160409-WA0006.jpeg

yol ve dağ bisikletim var burada iki bisiklete baya ihtiyaç olacak gibi gözüküyor :) neo bisiklet var galiba merkezde neon da olabilir ismi

• Beğen
Tepkiler: kmert
turgutreis yalikavak gumbet bitez gumusluk cok sansli bi rota havalar isindikca trafik yogunlugu articaktir fakat sabahin ilk isiklariyla essiz bi guzellik .. iyi pedallar dostlar istanbul bodrumu ozletiyor:)

@kmert Merhaba, (link) ile iletişime geçerseniz size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Birde onların her pazar grup sürüşleri oluyor yanlış hatırlamıyorsam.Facebook'tanda takip edebilirsiniz. Gerçi bu hafta (link) 10. Gökova bisiklet turu var.

zirveye kadar bisikletle gidilebiliyomu yoksa yamaç paraşütü atlama noktasına kadarmı

yol bisikleti olmaz belirli bir noktaya kadar gidebilirsin ondan sonra toprak yol

@thieft3000 @bsklt07 babadağ yolu yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılından beri alt orman girişinden itibaren parke taş döşeli. Yamaç paraşütü uçuşları zaten zirveden yapılıyor. 1800 mt ve 1950 mt iki adet yer var. Her ikisine kadar yolda parke taş var. Ancak transport için kullanılan araçlara çok dikkat etmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: thieft3000
Geri