Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Scudo
@Ahmet Uluışık

Güzel diyorsun da bıktım artık resmen ya. :D Her hafta sil,temizle,yağla haftasonu geldi mi dağda arazide yine toz toprak olsun heryeri. :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Uluışık
Harika bir değişim olmuş...Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...Kadro ve beyaz parçalar tam uyumlu olmuş.

valla ağzım açık kaldı bu ne azim bu ne kararlılık muhteşem olmuş gerçekten ellerinize sağlık kazasız belasız bol bol pedallar =)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
değişimi hikaye gibi anlatman çok hoş olmuş keyifle okudum.bisikletin senin can ciğerin olduğu anlaşılıyor.umarım donanımları son seviyeye kadar çıkarırsın.tekrar paylaşmayı da unutma .kazasız pedallar :)

• Beğen
@Abdullah Safa Karabacak

Teşekkürler, dağ bisikleti istediğim seviyeye geldi. Bayağıdır parça değişimi yapmadım üzerinde. Aralık sonunda da bir tane yol bisikleti aldım fakat onun fotoğraflarını henüz foruma koymadım.

Teh okul bitmese bende yapardım Ögrenciydim o zamanlar :D Tebrikler baştan sona kadarda olmasa yurtdışında kalan ablandan bisiklet istedigini getiremem dedigini . Arkadaşlarının dalga geçtiklerini oynadıgın oyundan kazandıgın paranın bir kısmını karşıladıgını felan okudumm...Ve emek buna saygım sonsuz tekrar tebrik ederim güle güle sürüşler dilerim...

• Beğen
Sabrın alkışlanacak düzeyde. Harika sunum olmuş. İyi günlerde kullan.
Ha birde parelel baskı çok şey farketmiyor demişsin ama emin ol çok çok şey farkediyor. Saygılar.Sevgiler.

• Beğen
Konunun hala ara sıra güncel olması beni ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz. :)

Bisiklet de bayağıdır büyük bir değişiklik olmadığı için yeni fotoğraflarını koymadım. Sadece yanına bir tane Merida yol bisikleti eklendi. :) Ama yine de arazi beni çağırıyor. :)

Geri