Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Scudo
@matrixod

Daha fotoğraf çekemedim. :) İsterseniz lastiklerin takıldığı gün çektiğim birkaç fotoğraf var onları koyayım şimdilik. :)
Spd ayakkabı alamadım daha her ne kadar yakışmasada artık bisiklete mazur görün. :eek:

(link)
(link)
(link)
(link)

arkadasım güle güle kullan bence nazar boncugunu takmıs bile olmalısın yoksa bu guselim bisiklete kotu seyler olmasın hadi ona oldu bari sana olsun güle güle kullan :D

@Ayberk Türk

Zaten o nazar boncuğunu asana kadar ilk kazalarımı yaptım.Birinde köpek atladı ve 35 km hızla çarptım,kaskım sağolsun pek birşey olmadı.Birinde de yağmurdan dolayı kaygan zemin sağolsun dönerken düştüm. :)

@Önder Tarım

Köpeğemi çarptın vay gaddar insann. Hiç mi acımadın köpeğe.
Güzel olmuş lastikler iyi duruyor ;)

yhaw bisiklet doga sporlarındandır dogayı korucaz eksoz'a hayır dicez diyoruzda nedense kopek kedi ezip geciyoruz x)

@matrixod

Yok oğlum ya,Şerif öndeydi sonra bana döndü köpek birden aramıza atladı.Fren bile sıkamadan girdim köpeğe.Yere düştüm,kafam 5 metre falan sürüklendi yerde.İyi ki kaskı başımdan eksik etmiyorum.Yere düştükten sonra korktum şimdi bunlar gelip birer parça alırsa benden diye ama acısından herhalde gelmedi köpek,diğerleri de dağıldı.

@Ayberk Türk

Valla öyle de,iki kazada da ilk tepkim ilk önce bisikleti kontrol etmek oldu. :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
hem her zaman biz mi çarpıyoruz geçenlerde bayır aşşağı en az 45-50 km hızla köpek kovaladı işin garibi o kadar hızlı gidiyor geçecek daha :D neler var köpeğin kafa güzeldi sanırım cadde de ben gidiyorum o geliyo rotor dikkatini çekmiş olmalı rotoru kokluyodu :D :D

• Beğen
Bugün gidip Şerif'in bisikletini aldık ve güzel güzel fotoğraflarımızı çektik. Beraber çektiğimiz fotoğraflardan otlanıp buraya koyayım dedim. Bir tane de parça listesi yapayım tamam işte.
Parça Listesi:
Kadro: 18" Merida MATTS HFS XC 1000-D
Amortisör: Fox 32 serisi F100 RL
Frenler: Avid Juicy 7 (160 mm.'lik rotorlarla)
Jant seti: Bontrager Race Disc Tubeless (28 delik,6 vidalı)
Aynakol: Shimano Deore XT Fc m 770 (22-32-44)175 mm
Arka Aktarıcı:Shimano Deore 2008 XT RD-M 772 SHADOW SGS
Ön Aktarıcı: Shimano Deore XT FD-M 771
Vites Kolları: Shimano SLX SL-M660
Zincir: XT Cn-Hg93
Ruble: Deore Cs-Hg50
Dış Lastik: Schwalbe Furious Fred 26 x 2.00
İç Lastik: Michelin + Joe's patlak önleyici sıvı
Elcek: PRO sünger su geçirmez elcek
Furç: FSA BB410 Neck
Gidon: Zeronine AM-01 Alu. Beyaz
Gidon Boğazı: Zeronine AS-02 Alu. Beyaz
Pedal: Wellgo LU-C27G (UNION SP 5600 kilitli pedallar var,ayakkabı alınca takılacak.)
Sele: Fizik Nisene Sport WingFlex
Sele Borusu: Zeronine AP-02 Alu. 31.6 Beyaz 400 mm
Sele Kelepçesi: Merida Aero 35 QR ST
Ağırlık: 10.9 kg (aksesuvarsız)

Senin sele borusuyla-seleni direkt Şerif'in bisiklette bi denesenize nasıl duracak.Renk açısından iyi olabilir.Senin seledeki saçma kırmızıları yoksayarsak ;)

Adam konuyu uzatmak için elinden geleni yaparsa olacağı bu.Susta bi dene bakıyım nasıl duracak.

• Beğen
Uzattığım nerden çıktı ya. :D Tamam 22 sayfa olmuş olabilir,her parça değiştiğinde tek tek konu açsam daha mı iyi olurdu? Hem tek konu altında ilerlemesi daha güzel.

@Önder Tarım

tamam affettim.Adam gibi tek seferde toplayıp bizlerinde başına ağrıtmamış olmamana rağmen :D Taksit taksit parça alacağına parçaları taksit taksit al ;)

Geri