Scudo Sports

Mosso Monza Cyclocross/Gravel/Adventure türevi bir şey toplama

Maalesef henüz beklemedeyim bugün boyayı tekrardan yapacaklardı. Boyayı yapan abi Accell bisiklet fabrikasında boyacı. Yine sağ olsun Raşit abi beni kendisi ile tanıştırdı. Sadece saat 18'den sonra müsait olunca ve geçen hafta 4 günlük sokağa çıkma yasağı araya girince kaldı. Bende bu sürede eksiklerimi tamamlıyorum.

Aldıklarım ve Sipariş Verdiklerim
-Dış Lastik (kargo bekleniyor)
-Sele borusu
-Sele (yol bisikletinden çıkan)
-Gidon Boğazı (@ekren gökhan abimin hediyesi)
-fren kolları (@mariokaldato 'dan aldım)
-Vites Grubu ve kolları (yanında tektro marka md fren kaliperi hediye etti)
-Spacer, sele kelepçesi, fren ve vites telleri, gidon bandı (kargo bekleniyor)
-Pedal (Dış lastik ile birlikte bikeinn'den aldım 150 liraydı. CrankBrothers Candy 1 yoldaki yeşiller buna yeni gelen siyahlar yola)
-İç lastik (alınacak)
-Fren kaliperleri için kadro bağlantı adaptörü (alınacak)
-2 adet 6 vida disk-rotor (alınacak)
-Ön jant için sokma mil-QR mandal dönüştürücü (alınacak)
-Jant seti : İlk başta Bursa'da Felt marka karbon dağ bisikletinde çıkma bir jant seti aldım baya ucuza geldi ve kargosu ücretsizdi. Bunu fırsat bilip Raşit Abideki fren kollarını da kargoya ilave ettim. Tek arka jant bulamadım bulduklarım +600 lira civarında olunca, daha önceden forumda ilanını görüp konuştuğum @Two_Wheels 'den WTB jantları set olarak aldım. Henüz jantlar kargoda neredeyse Türkiye'nin en doğusundan en batısına geliyor. Van-Manisa, şuanda Diyarbakır' aktarmada görünüyor. Fiyat olarak ne çıkacak bilmiyorum bu konuda @Mustafa Zeybek 'e teşekkürler.
Kadro furş takımı ile gelmişti. Furş takımı için o kadar emek verip toplamışken onu da adam gibi bir şey mi alsam diyorum.

Şu hali ile internetteki mosso monza fiyatından uygun durumda parçaları aldığım fiyatlara kargolar da dahil. İlk bisikletimi sattığım 700 lirayı da düşersem baya fark oluyor. Her şey bittiğinde net fiyatı yine yazarım. Bıkmadan 6-7 ay bekleseniz emin ki daha uyguna parçalara rast gelebilirsiniz.
Jantlar biraz bekletecek🙂 Aksilik çıkmazsa max 4. Gün elinizde oluyor. Yaz tatiline denk gelseydi beklemezdiniz bu kadar yolum Manisa'dan geçiyor. 🙂

Scudo
Bu kadro hiç 58 gibi durmuyor mosso bunu yol bisikletlerinde de yapıyor nedenini anlamadım. Alın boruları hep böyle kısa. Mühim olan o değil mi? Bilmediğimiz bişey mi biliyorlar? :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Maalesef henüz beklemedeyim bugün boyayı tekrardan yapacaklardı. Boyayı yapan abi Accell bisiklet fabrikasında boyacı. Yine sağ olsun Raşit abi beni kendisi ile tanıştırdı. Sadece saat 18'den sonra müsait olunca ve geçen hafta 4 günlük sokağa çıkma yasağı araya girince kaldı. Bende bu sürede eksiklerimi tamamlıyorum.

Aldıklarım ve Sipariş Verdiklerim
-Dış Lastik (kargo bekleniyor)
-Sele borusu
-Sele (yol bisikletinden çıkan)
-Gidon Boğazı (@ekren gökhan abimin hediyesi)
-fren kolları (@mariokaldato 'dan aldım)
-Vites Grubu ve kolları (yanında tektro marka md fren kaliperi hediye etti)
-Spacer, sele kelepçesi, fren ve vites telleri, gidon bandı (kargo bekleniyor)
-Pedal (Dış lastik ile birlikte bikeinn'den aldım 150 liraydı. CrankBrothers Candy 1 yoldaki yeşiller buna yeni gelen siyahlar yola)
-İç lastik (alınacak)
-Fren kaliperleri için kadro bağlantı adaptörü (alınacak)
-2 adet 6 vida disk-rotor (alınacak)
-Ön jant için sokma mil-QR mandal dönüştürücü (alınacak)
-Jant seti : İlk başta Bursa'da Felt marka karbon dağ bisikletinde çıkma bir jant seti aldım baya ucuza geldi ve kargosu ücretsizdi. Bunu fırsat bilip Raşit Abideki fren kollarını da kargoya ilave ettim. Tek arka jant bulamadım bulduklarım +600 lira civarında olunca, daha önceden forumda ilanını görüp konuştuğum @Two_Wheels 'den WTB jantları set olarak aldım. Henüz jantlar kargoda neredeyse Türkiye'nin en doğusundan en batısına geliyor. Van-Manisa, şuanda Diyarbakır' aktarmada görünüyor. Fiyat olarak ne çıkacak bilmiyorum bu konuda @Mustafa Zeybek 'e teşekkürler.
Kadro furş takımı ile gelmişti. Furş takımı için o kadar emek verip toplamışken onu da adam gibi bir şey mi alsam diyorum.

Şu hali ile internetteki mosso monza fiyatından uygun durumda parçaları aldığım fiyatlara kargolar da dahil. İlk bisikletimi sattığım 700 lirayı da düşersem baya fark oluyor. Her şey bittiğinde net fiyatı yine yazarım. Bıkmadan 6-7 ay bekleseniz emin ki daha uyguna parçalara rast gelebilirsiniz.
Oructan midir nedir kafa patates oldu yeminle :D
Kısaca ufak ufak oluyor dimi yani ?
Kolay degil bu isler karsidan kolay gorunur. Baghzi ismini vermek istemediklerim " ne var kadroyu boyuyosun topluyosun " diyolla ya onlara lafim şudur .. ♡☆£%¥ } ¥¡₩☆¿#$
Ehhehe Bu arada öne tam istedigim tarz bi bagaj yaptim en sonunda. Kestik biçtik yaptik bseyler ehehe
Jantlar biraz bekletecek🙂 Aksilik çıkmazsa max 4. Gün elinizde oluyor. Yaz tatiline denk gelseydi beklemezdiniz bu kadar yolum Manisa'dan geçiyor. 🙂
Hocam jantlar fena masallah 💚💚💚iyiki kismet oldu da Alperen aldi.

Ön bagaj apırgireyti :
Kestik, biçtik , kaynak maynak hallettik.
Bagaj çelikten , agirligi 900 gramdi. Ustunden kesip attiklarimizi cikarinca 700 gram falan oldu. Ustune acilir-kapanir bi sepet ayarlicam musait anda
20200428_190914.jpg
20200428_190806.jpg
20200428_235545.jpg

Son düzenleme:
Her prototip modelde olduğu gibi benim ki de aynı garipliğe sahip. İç tarafı kauçuk olan bor u kelepçesi ile deneme yaptım tam geliyor ne eksik en fazla. Ama görsel olarak biraz sıkıntılı duruyor. Vites koluna takılan yere bir tane de somun takmak gerekecek. Vida yerleri ve metal kısmı gizlersem çok göze batmayacaktır. Sram kolların sabitlendiği adaptörleri bir tarafı vidalı, öte ki tarafı menteşe gibi olan modelleri 200 lira.
Önden görüne fotoğraflardaki alttaki somun kaynaklı onu ve öndeki vidayı traşlatacağım. Son olarak da belki bir sprey ile siyaha boyarsam olacaktır. Şimdiye kadar denediklerimden en ucuz ve en basit olanı buydu.
Hiç olmadı ilk denediğim sele kelepçesine geri dönüş olacak. (mesaj-2373880) bu mesajdaki gibi.

224491 dosyayı görüntüle224493 dosyayı görüntüle
224494 dosyayı görüntüle
merak ettiğimdon soruyorum vites kolları fren kollarına yakın olsa daha iyi olmaz mıydı?
Vites atmak için mecburen pozisyon değişimi kaçınılmaz

merak ettiğimdon soruyorum vites kolları fren kollarına yakın olsa daha iyi olmaz mıydı?
Vites atmak için mecburen pozisyon değişimi kaçınılmaz
Oyle bir sey mümkün degil. Tam duz kismi tuttuğundan oraya vites kolu koyamasssin. Bogaza yakin koydugunda ayni mtb gidonundaki gbi tam elinin dibinde oluyor, Ergonomik oluyor abisi

Sıkıntı yok geç olsun güç olmasın.

Bu kadro hiç 58 gibi durmuyor mosso bunu yol bisikletlerinde de yapıyor nedenini anlamadım. Alın boruları hep böyle kısa. Mühim olan o değil mi? Bilmediğimiz bişey mi biliyorlar? :D
Aynen bana da öyle gelmişti, kadroyu alıp yol bisikleti yan yana baktım ölçtüm falan biraz açıları farklı ama hemen hemen aynılar.

@Desert Fox ilk sayfada arada şu link vardı. (link) Aslında bana da başta saçma geliyordu internetten biraz daha bakınca farklı bir çok örneğe rast geldim. Yalnız atladığım bir şey oldu. Sram kollarda kendi üzerinde kelepçesi oluyor. I-speclerde ise durum daha farklı montaj videolarına baktığımda fren koluna vidalandığını gördüm aslında kelepçeli olan kısım frendeymiş :) Yani biz biraz uydurma yoluna girmiş oluyoruz. Aslında küçük bir cnc ve alüminyum blok ile olmayacak iş değil. Ama esnafımız bu tip minik işlere yanaşmıyor yanaşsa da verdikleri fiyat size uymuyor.
(link) yoksa buradaki parçanın maliyetinin çok bir şey tutacağını düşünmüyorum.
Sizin dediğinize benzer farklı örneklerde var elbet.
(link) kendisi uğraşmış yapmış belki işlevsel olacaktır ama iyice mutanta dönüyor bisiklet.
91 model bir salsa (link)
Sram'a örnek (link)
Yine forumda da sram ve i-specli bir örnek vardı. Durumu olmayanlar için bisikleti drobbar yapma projem
(link)

Alternatif gevenalle cx'ler var ama hem pahalı, hem ülkemizde yok. İlk tercihim barend shifter'dı onun da fiyatı tırmanışa geçince geri çekildim. Bir de şöyle bir şey var "Tanpan" (link) yol bisikleti vitesleri ile bu adaptörü de araya ekleyerek mtb aktarıcılarını da çalıştırabiliyorsunuz. Son seçenekte 9'lu sistemde bırakıp sora kollar ile devam edebilirsiniz. Aslında bir ara sora sti ile 2x9 veya @Ysryyn gibi 1x9 düşünmedim değil ama ikinci elde sora vites kolu bulamadım.

Belirli bir bütçe olsa hiç kasmam direk (link) alırım 480 çok uygun gelse de işin içine döviz ve vergiler çıkınca olmasa da olur diyorum. Tabi bu grup sete de güzel bir bisiklet lazım.

@mariokaldato bagaj hayırlı olsun abi. Artık öne bir sepet atıp ultra romance olaylarına girebilirsin.

Dosyalar

• 91's salsa.jpg
    91's salsa.jpg
    62,8 KB · Okunma: 64
  • gx-shifters.jpg
    gx-shifters.jpg
    104,5 KB · Okunma: 67
  • barend.jpg
    barend.jpg
    53,3 KB · Okunma: 64
Ufkumuzu actin Alperencim ehehe

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
@MakRo Kardeşim iyi çalışma yapmışsınız. Ellerin kolların dert görmesin. Bu makinayı çalıştıracak zinciri göremedim ben listende.
Allah razı olsun ağalar ellerindeki parçalardan veriyorlar. Bende bu zincirin içinde olmak isterim. Zincirde benden olsun. Ha elinde varsa başka bir parçada katkım olursa memnun olurum. :harika:

pc-360-kadro-arasi-bueyuek-uecgen-canta.jpg

senin bisiklete uyar sanırım : D
(link)

pc-360-kadro-arasi-bueyuek-uecgen-canta.jpg

senin bisiklete uyar sanırım : D
(link)
Emre bisikletle bir hafta önce aynı mevzuyu konuştum. Bu çanta 16 kadroda sıkıntı yaratabiliyor dedi. 18 ve üstünde uyumlu dedi Harun Özdemir. Emre bisikletin kendi sayfasında daha hesaplı.
(link)
Emre Bisikleti tavsiye ederim, ilgili ve dürüst bir esnaf.

@MakRo Kardeşim iyi çalışma yapmışsınız. Ellerin kolların dert görmesin. Bu makinayı çalıştıracak zinciri göremedim ben listende.
Allah razı olsun ağalar ellerindeki parçalardan veriyorlar. Bende bu zincirin içinde olmak isterim. Zincirde benden olsun. Ha elinde varsa başka bir parçada katkım olursa memnun olurum. :harika:
Teşekkürler abi, zincir var ama sanki baklası az gibi geldi komple toplanınca göreceğim bakalım ne duruma gelecek. Konu altında fikir alış verişi yapmak bile yardım oluyor. Yine teşekkür ederim düşünmeniz yeterli.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evet Alperenin bisiklet projesi sayesinde bir tür saadet zinciri sistemi olusturduk. Kadınlarin altın gunu hesabi gabshaha 😂😂😂

@mariokaldato he yaw ağa 90 li yıllar ne yıllardı, saadet fırtınaları, şaka maka o haberlerin çıktığı zamanlar 90 lar falan 30 yıl olmuş.

Son olarak tosuncuk çıktı, onuda yakalamak ne mümkün. :)

Kadro geldi mi:)

Şuanda tam olarak bu durumdayım.
Bisikletin boyasi gayet güzel ve temiz görünüyor, bence orjinal kalmasi daha iyi olurdu.

Hani öyle bir ruh halim var ki, hem gülüyorum hem kızıyorum hem kendime hem boyayan abiye. Tabi bisikleti gerçekten o boyadıysa. Bir kez daha ülke sınırları içinde hallederiz yaparız diyen kişilere pekte güvenilmemesi gerektiğini gördüm. Aynı @mariokaldato Raşit abinin trek projesindeki gibi oldu. Bugün kadroyu almaya gittim, önce "aynı senin kask gibi oldu renk" dedi. Kafamda Thor'un şimşeklerinden çaktı. Benim kask bildiğiniz fosforlu sarı gibi bir şey. "Yeşil, askeri yeşil nasıl ya ?" Neyse gördüm rengi, evet yeşil ama o nasıl bir yeşil iyice açık renk bizim ilk renkle ilgisi yok. Sonra bisikleti dört kez boyadığını söyleyince zihnimde bir karmaşa daha oldu. İlkine su değdi boya aktı, ikincisine yağ sıçramış baloncuklar oluşmuş, üçüncüsünde boya tutmamış akmış ve sonuncusunda aynı renkten bulamayınca daha açık bir renk almış atmış. İlk maşayı gördüm akma dalgalanma vardı. Tamam çok şey değil buysa dedim ama kadroda 6 farklı yerde akma ve boya katman farkı var. "Önemli değil toplanacağında getir 2 zımpara atarız, bir sticker cillop gibi olur bendeki fosforlu carraro stickerı var zaten" dedi hepten garipsedim. ben biraz sıkıştırınca galiba başkasına boyattı. Önce kaportacıda, sonra dükkanda en son ben giderken de yolu göstererek burada boyadık dedi. Zaten araba geçen bir yolda boyandıysa gayet normal. Keşke kendim boyasaydım en azından olmazsa da "ben yapamadım" derdim. En basit örnek vidaları sökmüştüm, oralara vida takıp onları da boyamışlar kadroya yapışmış.

Bisikletin şuan ki rengi yıllar önce babamın bir arkadaşında 72 impala vardı. Renk onun bire bir aynısı. Boya kurusun daha yaş dokununca kalkan yerleri var.Boya iyice kurusun elimdeki ince 1200lük zımpara ile sulu zımpara ile bazı yerlerden geçip cila ile yumuşatacağım. Sonrasından da Aşağıdaki videodaki gibi 2-3 desen ekleyip boya atacağım en azından boyada dalgalanma olsa bile görsel olarak kapanır. Yada tamamen b*k edip adam gibi fırın boya attıracağım.

Bugün hayal kırıklığı ve yıkılmışlığımı, ricamı kırmayıp bana da 3D maske basan @Abdülkadir Ergin abimin getirdiği maske günü topladı. en azından gece işe gidip tekrar eve gelene kadar morali toplar. Maske Mad Max Fury Road filmindeki Immortan Joe's 'nun maskesinin filtreli ve görselli versiyonu. Air brush yapan iş yerinden bir abi var kadro için ondan da destek alabilirim. Ama ondan en çok maskenin renklendirilmesinde yardım isteyeceğim.

Parça siparişlerim yolda. En son frenlerin kadroya bağlantısı için gerekli olan adaptörler kaldı 160 mm için olanlardan bakıyorum. Ön-arka 150 liraya falan geliyor kabaca. Acab onun yerine bendeki frenlerin sıfır fiyatı 200 lira onu mu alsam diyorum üzerinde bağlantı parçaları da var :)

IMG_20200430_141552.jpg

IMG_20200430_141825.jpg

En çok bu 2 kısımda akma belli oluyor. Zaten bir tarafta örnek 5 mm boya varsa öteki tarafta incecik 1 mm falan anca var çok belli oluyor. Bir kaç yerde de kırmızı benekler var. Kırmızıya arab boyamışlar ondan kalan lekeler. Aynı Hintli gibi tam alın borusunda kırmızı bir nokta var.

akma.jpg

Dosyalar

• IMG_20200430_145510.jpg
    IMG_20200430_145510.jpg
    1,6 MB · Okunma: 75
Son düzenleme:
Moral bozmak yok, savaş yarası onlar :)
Bisiklet toplamak kolay değil, resmen bir savaş veriyorsun :)

Mesaj gelince merakla/sevinçle açtım. Sonuç hüsran oldu. Seni düşünemiyorum bile.
Bence kesinlikle bir şekilde (çok anlamam ama) tekrar boyat. Gösterdiğin yerlere bakarken ben kafamı kaldıramam. (inan pozitif bi insanım can sıkmak istemem ama emek var bir kere yapılırken düzgün yapılsın)

Şuanda tam olarak bu durumdayım. Hani öyle bir ruh halim var ki, hem gülüyorum hem kızıyorum hem kendime hem boyayan abiye. Tabi bisikleti gerçekten o boyadıysa. Bir kez daha ülke sınırları içinde hallederiz yaparız diyen kişilere pekte güvenilmemesi gerektiğini gördüm. Aynı @mariokaldato Raşit abinin trek projesindeki gibi oldu. Bugün kadroyu almaya gittim, önce "aynı senin kask gibi oldu renk" dedi. Kafamda Thor'un şimşeklerinden çaktı. Benim kask bildiğiniz fosforlu sarı gibi bir şey. "Yeşil, askeri yeşil nasıl ya ?" Neyse gördüm rengi, evet yeşil ama o nasıl bir yeşil iyice açık renk bizim ilk renkle ilgisi yok. Sonra bisikleti dört kez boyadığını söyleyince zihnimde bir karmaşa daha oldu. İlkine su değdi boya aktı, ikincisine yağ sıçramış baloncuklar oluşmuş, üçüncüsünde boya tutmamış akmış ve sonuncusunda aynı renkten bulamayınca daha açık bir renk almış atmış. İlk maşayı gördüm akma dalgalanma vardı. Tamam çok şey değil buysa dedim ama kadroda 6 farklı yerde akma ve boya katman farkı var. "Önemli değil toplanacağında getir 2 zımpara atarız, bir sticker cillop gibi olur bendeki fosforlu carraro stickerı var zaten" dedi hepten garipsedim. ben biraz sıkıştırınca galiba başkasına boyattı. Önce kaportacıda, sonra dükkanda en son ben giderken de yolu göstererek burada boyadık dedi. Zaten araba geçen bir yolda boyandıysa gayet normal. Keşke kendim boyasaydım en azından olmazsa da "ben yapamadım" derdim. En basit örnek vidaları sökmüştüm, oralara vida takıp onları da boyamışlar kadroya yapışmış.

Bisikletin şuan ki rengi yıllar önce babamın bir arkadaşında 72 impala vardı. Renk onun bire bir aynısı. Boya kurusun daha yaş dokununca kalkan yerleri var.Boya iyice kurusun elimdeki ince 1200lük zımpara ile sulu zımpara ile bazı yerlerden geçip cila ile yumuşatacağım. Sonrasından da Aşağıdaki videodaki gibi 2-3 desen ekleyip boya atacağım en azından boyada dalgalanma olsa bile görsel olarak kapanır. Yada tamamen b*k edip adam gibi fırın boya attıracağım.

Bugün hayal kırıklığı ve yıkılmışlığımı, ricamı kırmayıp bana da 3D maske basan @Abdülkadir Ergin abimin getirdiği maske günü topladı. en azından gece işe gidip tekrar eve gelene kadar morali toplar. Maske Mad Max Fury Road filmindeki Immortan Joe's 'nun maskesinin filtreli ve görselli versiyonu. Air brush yapan iş yerinden bir abi var kadro için ondan da destek alabilirim. Ama ondan en çok maskenin renklendirilmesinde yardım isteyeceğim.

Parça siparişlerim yolda. En son frenlerin kadroya bağlantısı için gerekli olan adaptörler kaldı 160 mm için olanlardan bakıyorum. Ön-arka 150 liraya falan geliyor kabaca. Acab onun yerine bendeki frenlerin sıfır fiyatı 200 lira onu mu alsam diyorum üzerinde bağlantı parçaları da var :)

224933 dosyayı görüntüle

224934 dosyayı görüntüle

En çok bu 2 kısımda akma belli oluyor. Zaten bir tarafta örnek 5 mm boya varsa öteki tarafta incecik 1 mm falan anca var çok belli oluyor. Bir kaç yerde de kırmızı benekler var. Kırmızıya arab boyamışlar ondan kalan lekeler. Aynı Hintli gibi tam alın borusunda kırmızı bir nokta var.

224936 dosyayı görüntüle
Cami avlusunda butun gun pinekleyen 70 yasindaki dayinin eline bir firca versem , ve "- Al bunu boya" desem daha guzel yapardi be. Bu kesinlikle profesyonel bir sallama iş olmus.

Tahminen üstüne parfum sikan birisi yapmis bu boyayi ( ki boyacilarin en büyük kabusudur parfum sıkan bir bolgede boya atilmasi )
Saglam bi su zimparasi yap buna , pasta cila sonra maskeleme + kamuflaj desen şekli

Teşekkürler moral bir başta bozuldu ama sonra kadınların yaptığını yapıp saçımı yaptım 3 numara olarak, az moral toplandı. Renk aslında güzel bir renk ama kafada daha böyle askeri tarzda bir şey olunca o biraz yıktı. İş yerindeki air brush yapan abi hallederiz dedi. Genelde küçük işler kask boyama yada motor deposuna desen falan çizme işleri yapıyor. Hiç olmadı onun ile hallederim, şimdilik kurumasını bekliyorum. O ara gelen parçaları düzenliyorum. Her ne kadar resmi tatil veya sokağa çıkma yasağı olsa da gördüğüm kadarı ile kargolar çalışıyor. Jantlar İzmir'e gelmiş, bir kaç parça daha vardı onlarda Manisa'ya gelmiş. İşte bikeinn'den lastik dışında yurt dışından gelecek bir şey yok. Geriye boya ve fren adaptörleri kaldı. Onları da hallettim mi toplanır gider, hatta toplamasını da boyayı yapan abi yaparız diyordu ama onu da mı kendim yapsam diyorum. Elim yatkın bu tip işler sadece eksik takımları almak lazım ruble tutucu gibi.
Az önce yazarken şu videoyu kast etmiştim. Buraya ekliyorum.

Teşekkürler moral bir başta bozuldu ama sonra kadınların yaptığını yapıp saçımı yaptım 3 numara olarak, az moral toplandı. Renk aslında güzel bir renk ama kafada daha böyle askeri tarzda bir şey olunca o biraz yıktı. İş yerindeki air brush yapan abi hallederiz dedi. Genelde küçük işler kask boyama yada motor deposuna desen falan çizme işleri yapıyor. Hiç olmadı onun ile hallederim, şimdilik kurumasını bekliyorum. O ara gelen parçaları düzenliyorum. Her ne kadar resmi tatil veya sokağa çıkma yasağı olsa da gördüğüm kadarı ile kargolar çalışıyor. Jantlar İzmir'e gelmiş, bir kaç parça daha vardı onlarda Manisa'ya gelmiş. İşte bikeinn'den lastik dışında yurt dışından gelecek bir şey yok. Geriye boya ve fren adaptörleri kaldı. Onları da hallettim mi toplanır gider, hatta toplamasını da boyayı yapan abi yaparız diyordu ama onu da mı kendim yapsam diyorum. Elim yatkın bu tip işler sadece eksik takımları almak lazım ruble tutucu gibi.
Az önce yazarken şu videoyu kast etmiştim. Buraya ekliyorum.

Bu olaydan sonra o adama toplatirsan ne desem bilemedim.

Geri