Maalesef henüz beklemedeyim bugün boyayı tekrardan yapacaklardı. Boyayı yapan abi Accell bisiklet fabrikasında boyacı. Yine sağ olsun Raşit abi beni kendisi ile tanıştırdı. Sadece saat 18'den sonra müsait olunca ve geçen hafta 4 günlük sokağa çıkma yasağı araya girince kaldı. Bende bu sürede eksiklerimi tamamlıyorum.
Aldıklarım ve Sipariş Verdiklerim
-Dış Lastik (kargo bekleniyor)
-Sele borusu
-Sele (yol bisikletinden çıkan)
-Gidon Boğazı (
@ekren gökhan abimin hediyesi)
-fren kolları (
@mariokaldato 'dan aldım)
-Vites Grubu ve kolları (yanında tektro marka md fren kaliperi hediye etti)
-Spacer, sele kelepçesi, fren ve vites telleri, gidon bandı (kargo bekleniyor)
-Pedal (Dış lastik ile birlikte bikeinn'den aldım 150 liraydı. CrankBrothers Candy 1 yoldaki yeşiller buna yeni gelen siyahlar yola)
-İç lastik (
alınacak)
-Fren kaliperleri için kadro bağlantı adaptörü (
alınacak)
-2 adet 6 vida disk-rotor (
alınacak)
-Ön jant için sokma mil-QR mandal dönüştürücü (
alınacak)
-Jant seti : İlk başta Bursa'da Felt marka karbon dağ bisikletinde çıkma bir jant seti aldım baya ucuza geldi ve kargosu ücretsizdi. Bunu fırsat bilip Raşit Abideki fren kollarını da kargoya ilave ettim. Tek arka jant bulamadım bulduklarım +600 lira civarında olunca, daha önceden forumda ilanını görüp konuştuğum
@Two_Wheels 'den WTB jantları set olarak aldım. Henüz jantlar kargoda neredeyse Türkiye'nin en doğusundan en batısına geliyor. Van-Manisa, şuanda Diyarbakır' aktarmada görünüyor. Fiyat olarak ne çıkacak bilmiyorum bu konuda
@Mustafa Zeybek 'e teşekkürler.
Kadro furş takımı ile gelmişti. Furş takımı için o kadar emek verip toplamışken onu da adam gibi bir şey mi alsam diyorum.
Şu hali ile internetteki mosso monza fiyatından uygun durumda parçaları aldığım fiyatlara kargolar da dahil. İlk bisikletimi sattığım 700 lirayı da düşersem baya fark oluyor. Her şey bittiğinde net fiyatı yine yazarım. Bıkmadan 6-7 ay bekleseniz emin ki daha uyguna parçalara rast gelebilirsiniz.