Scudo Sports

Mosso Marine

Katlanırın kendi bagajı ile standard heybelerin kullanımında benim pedal çevirirken topuklarım çantaya çarptığından yüksek bir bagaj tercih etmek durumunda kalmıştım.
Ayak numaram 42.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
@TeamO2.cc , 👆 yukarıdaki ayak çarpma konusu da önemli. Tchibo'nun çantası yanındaki ek bölümlerle ayak çarpması konusunda çok riskli. New Looks da aşağıya doğru az incelse de benzer bir risk taşıyor, o bagaj için biraz yüksek gibi de sanki. Ön kısmı girintili olan çantalar daha uygun olabilir.
9994271948850.jpg

Bir de alternatif olarak şu tür çantalar var: (link)
1676886358276.png

Bagaj üstü çanta şeklinde, içinden omuz askısı da çıkıyor, yan kısımların altındaki fermuarlar açılınca içinden heybe sarkıyor. Çantanın üst kısmından itibaren açıldığı için yükseklik sorunu olmaz, resimdeki gibi bagajın biraz arkasına doğru takılırsa ayağa takılma sorunu da olmayabilir. Bunun da bir benzeri var bende, bagajda duruşunu fotoğraflayabilirim.

Edit, resimler:
Plus çift taraflı:
1676887185113.png

Roswheel toplanır heybeli bagaj üstü:
1676887285374.png

Ayakkabı 42 numara, pedala kilitli durumda.

Dosyalar

• 1676886357562.png
    1676886357562.png
    565,9 KB · Okunma: 3
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AykutA ve Myali
@TeamO2.cc , 👆 yukarıdaki ayak çarpma konusu da önemli. Tchibo'nun çantası yanındaki ek bölümlerle ayak çarpması konusunda çok riskli. New Looks da aşağıya doğru az incelse de benzer bir risk taşıyor, o bagaj için biraz yüksek gibi de sanki. Ön kısmı girintili olan çantalar daha uygun olabilir.
9994271948850.jpg

Bir de alternatif olarak şu tür çantalar var: (link)
300743 dosyayı görüntüle

Bagaj üstü çanta şeklinde, içinden omuz askısı da çıkıyor, yan kısımların altındaki fermuarlar açılınca içinden heybe sarkıyor. Çantanın üst kısmından itibaren açıldığı için yükseklik sorunu olmaz, resimdeki gibi bagajın biraz arkasına doğru takılırsa ayağa takılma sorunu da olmayabilir. Bunun da bir benzeri var bende, bagajda duruşunu fotoğraflayabilirim.

Edit, resimler:
Plus çift taraflı:
300745 dosyayı görüntüle

Roswheel toplanır heybeli bagaj üstü:
300746 dosyayı görüntüle

Ayakkabı 42 numara, pedala kilitli durumda.
Bugün bir ölçüm yapacağız bisikletüzerinde nasıl bir ölçüde çanta olması gerektiği için.Artık bakalım ne alacağız duruma göre belirleyeceğiz.

mosso marine 20 v bisikletimizde decathlon un kendinden klipsli yan çantalarını kullandım. boy ve kapasitesi gayet yeterli. genelde tek çanta bana yetiyordu, ihtiyaç duyunca 2. çantayı da takardım

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
mosso marine 20 v bisikletimizde decathlon un kendinden klipsli yan çantalarını kullandım. boy ve kapasitesi gayet yeterli. genelde tek çanta bana yetiyordu, ihtiyaç duyunca 2. çantayı da takardım
(link)
Söylediğiniz bumu acaba ?

Bundan aldık.Bakalım gelince artık bilgi vereceğim.

(link)

Bugün eşime bu bisikleti aldık.20 MARINE V .Pazara giderken , sahilde gezerken kullanmak için ideal.
Bu bisiklete tavsiye edebileceğiniz heybe ( bagaj çantası ) ne var acaba ? Katlanır da heybe kullanan var mı ? Saygılar...
300720 dosyayı görüntüle
Katlanır bisikletleri her zaman itici bulurdum fakat bu modele aşık oldum resmen çok hoş duruyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Katlanır bisikletleri her zaman itici bulurdum fakat bu modele aşık oldum resmen çok hoş duruyor.
Bende çok haz etmezdim ama katlaması kolay , taşıması kolay, kullanması da güzel biz ailecek çok beğendik. Tavsiye ederiz.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Herkese merhaba. Mosso katlanır bisiklet sahibiyim ve 3 senedir aktif kullanıyorum. Forumda daha önceki senelerde bahsedenler olmuş bu bilyeden rulmanliya geçiş konularında. Daha detaylı bir bilgi almak için size sormak istedim. Bende ön ve arka jant icin mosso 20" bilyeden rulmana geçiş yapmak istiyorum fakat sipariş vermek için ölçüleri hiç bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevirinirim.

Sevgili @Spartiat
Araya girip farklı bir şey yazarak konunun akışını bozmak istemezdim ancak yazmak zorundayım... Forumda pek çok konu başlığı altında üyelerin sordukları sorulara vakit ayırıp detaylıca ve yol gösterici yanıtlar verdiğiniz dikkatimi çekti... Bunun için -bu konuların beni ilgilendirip ilgilendirmiyor olması önem arz etmeksizin- kendi adıma size teşekkür etmek isterim... Bu şekilde başkalarına fikir vermek, yardımcı olmak için tabiri caizse "mesai harcayan" başka üyeler de var, sizin şahsınızda onlara da teşekkürlerimi sunuyorum...

Sevgili @Spartiat
Araya girip farklı bir şey yazarak konunun akışını bozmak istemezdim ancak yazmak zorundayım... Forumda pek çok konu başlığı altında üyelerin sordukları sorulara vakit ayırıp detaylıca ve yol gösterici yanıtlar verdiğiniz dikkatimi çekti... Bunun için -bu konuların beni ilgilendirip ilgilendirmiyor olması önem arz etmeksizin- kendi adıma size teşekkür etmek isterim... Bu şekilde başkalarına fikir vermek, yardımcı olmak için tabiri caizse "mesai harcayan" başka üyeler de var, sizin şahsınızda onlara da teşekkürlerimi sunuyorum...

Teşekkürler. Ben de bu vesileyle diğer çaba sarf eden arkadaşlara ve bu tür bir görüşü dillendirmeye zaman harcayan size teşekkür ederim.
Ancak sanırım herkes sizin gibi düşünmüyor: Bir bisikletçiye söylenen ilk söz ya da soru nedir?
En üstteki iki konuda hakkımdaki iki ayrı mesajı görünce bir an şaşkınlık oldu.

Arkadaşlar Thcibo heybe çantalarımız geldi.Bisiklete montajını 2 dakikada yaptık.İçi soğuk ve sıcak ürünlerinizi korumak için tasarlanmış.
Gayet şık oldu.Ne büyük ne küçük.Çantanın yapısı da çok kaliteli.Kısaca bu paraya b kadar kaliteli bir çanta geleceğini hiç düşünmemiştik.
Hanım baya sevindi :D çanta yüzünden katlanır alasım geldi birden :D
Herkese saygılar sunarım.
WhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.30 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.30.jpegWhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.28.jpegWhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.27 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.27.jpegWhatsApp Image 2023-02-23 at 19.11.25.jpeg

Bisikletin rengi ve çantaların rengi mükemmel uyumlu olmuş. İyi günlerde kullanın.
Bende Tchibo'nun bu çantasını kullanıyorum bisiklette.

1677220637683.png

Arkadaşlar mosso marine 21 vitesli bisikletimle aranıza katıldım. Bugün aldım, bisikleti açarken fotoğraftaki zımbırtı düştü. Nerden düştü neyin nesidir bilmiyorum. Bu ney ve nereye takmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Dosyalar

• 777A2A14-2377-4705-B472-7D448869895C.jpeg
    777A2A14-2377-4705-B472-7D448869895C.jpeg
    57,3 KB · Okunma: 37
Son düzenleme:
Arkadaşlar mosso marine 21 vitesli bisikletimle aranıza katıldım. Bugün aldım, bisikleti açarken fotoğraftaki zımbırtı düştü. Nerden düştü neyin nesidir bilmiyorum. Bu ney ve nereye takmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
Bendede mosso marine var ama böyle bir parça yok,benimki 4 yıl önceki model belki o yüzden yoktur,ama parçayı inceleyince aklıma tek gelen,sanki 2fren kablosu 2vites kablosu yani 4 kablonun içinden geçtiği bir kablo toparlayıcısı gibi geldi bana,ne için kullanılabilir belki bisiklet katlanınca kablolar toplanık dursun dağınık bir görüntü olmasın diye veya ses yapmasın diye kullanılabilir,gibi geldi aklıma.

• Beğen
Tepkiler: myigitcoskun
Bendede mosso marine var ama böyle bir parça yok,benimki 4 yıl önceki model belki o yüzden yoktur,ama parçayı inceleyince aklıma tek gelen,sanki 2fren kablosu 2vites kablosu yani 4 kablonun içinden geçtiği bir kablo toparlayıcısı gibi geldi bana,ne için kullanılabilir belki bisiklet katlanınca kablolar toplanık dursun dağınık bir görüntü olmasın diye veya ses yapmasın diye kullanılabilir,gibi geldi aklıma.
Çok mantıklı, denedim oldu ama kablolar kalın olduğundan çabuk açılıyor. Sanırım o yüzden düştü. Amacı bu değilse de bantlayıp böyle kullanıcam artık :D teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
iyi günler kendi bisikletim çalındığından yeni bir bisiklet almaya karar verdim,pek koyacak yerim olmadığından katlanır almayı düşünüyorum mosso marine 26 acr 2d bana iyi geldi şuan house of bikeda 9250 tl almayı düşünüyorum ama bu jantlar iyi midir? bisikletin boy ölçüsünü biliyorum onu koyacak yerim var kafama takılan 2 şey 1jantlar 2maşa maşa kırılma ihtimali varmı aynı zamanda jantşarda sıkıntı çıkar mı

Geri