Homer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 575
- İsim
- A.Murat Günal
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Giant

Bugün bir ölçüm yapacağız bisikletüzerinde nasıl bir ölçüde çanta olması gerektiği için.Artık bakalım ne alacağız duruma göre belirleyeceğiz.@TeamO2.cc , 👆 yukarıdaki ayak çarpma konusu da önemli. Tchibo'nun çantası yanındaki ek bölümlerle ayak çarpması konusunda çok riskli. New Looks da aşağıya doğru az incelse de benzer bir risk taşıyor, o bagaj için biraz yüksek gibi de sanki. Ön kısmı girintili olan çantalar daha uygun olabilir.
![]()
Bir de alternatif olarak şu tür çantalar var: (link)
300743 dosyayı görüntüle
Bagaj üstü çanta şeklinde, içinden omuz askısı da çıkıyor, yan kısımların altındaki fermuarlar açılınca içinden heybe sarkıyor. Çantanın üst kısmından itibaren açıldığı için yükseklik sorunu olmaz, resimdeki gibi bagajın biraz arkasına doğru takılırsa ayağa takılma sorunu da olmayabilir. Bunun da bir benzeri var bende, bagajda duruşunu fotoğraflayabilirim.
Edit, resimler:
Plus çift taraflı:
300745 dosyayı görüntüle
Roswheel toplanır heybeli bagaj üstü:
300746 dosyayı görüntüle
Ayakkabı 42 numara, pedala kilitli durumda.
(link)mosso marine 20 v bisikletimizde decathlon un kendinden klipsli yan çantalarını kullandım. boy ve kapasitesi gayet yeterli. genelde tek çanta bana yetiyordu, ihtiyaç duyunca 2. çantayı da takardım
(link)
Söylediğiniz bumu acaba ?
Katlanır bisikletleri her zaman itici bulurdum fakat bu modele aşık oldum resmen çok hoş duruyor.Bugün eşime bu bisikleti aldık.20 MARINE V .Pazara giderken , sahilde gezerken kullanmak için ideal.
Bu bisiklete tavsiye edebileceğiniz heybe ( bagaj çantası ) ne var acaba ? Katlanır da heybe kullanan var mı ? Saygılar...
300720 dosyayı görüntüle
Bende çok haz etmezdim ama katlaması kolay , taşıması kolay, kullanması da güzel biz ailecek çok beğendik. Tavsiye ederiz.Katlanır bisikletleri her zaman itici bulurdum fakat bu modele aşık oldum resmen çok hoş duruyor.
Sevgili @Spartiat
Araya girip farklı bir şey yazarak konunun akışını bozmak istemezdim ancak yazmak zorundayım... Forumda pek çok konu başlığı altında üyelerin sordukları sorulara vakit ayırıp detaylıca ve yol gösterici yanıtlar verdiğiniz dikkatimi çekti... Bunun için -bu konuların beni ilgilendirip ilgilendirmiyor olması önem arz etmeksizin- kendi adıma size teşekkür etmek isterim... Bu şekilde başkalarına fikir vermek, yardımcı olmak için tabiri caizse "mesai harcayan" başka üyeler de var, sizin şahsınızda onlara da teşekkürlerimi sunuyorum...

buda çok güzelmiş.Sizde güle güle kullanın.Saygılar...Bisikletin rengi ve çantaların rengi mükemmel uyumlu olmuş. İyi günlerde kullanın.
Bende Tchibo'nun bu çantasını kullanıyorum bisiklette.
300866 dosyayı görüntüle
Bendede mosso marine var ama böyle bir parça yok,benimki 4 yıl önceki model belki o yüzden yoktur,ama parçayı inceleyince aklıma tek gelen,sanki 2fren kablosu 2vites kablosu yani 4 kablonun içinden geçtiği bir kablo toparlayıcısı gibi geldi bana,ne için kullanılabilir belki bisiklet katlanınca kablolar toplanık dursun dağınık bir görüntü olmasın diye veya ses yapmasın diye kullanılabilir,gibi geldi aklıma.Arkadaşlar mosso marine 21 vitesli bisikletimle aranıza katıldım. Bugün aldım, bisikleti açarken fotoğraftaki zımbırtı düştü. Nerden düştü neyin nesidir bilmiyorum. Bu ney ve nereye takmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
Çok mantıklı, denedim oldu ama kablolar kalın olduğundan çabuk açılıyor. Sanırım o yüzden düştü. Amacı bu değilse de bantlayıp böyle kullanıcam artıkBendede mosso marine var ama böyle bir parça yok,benimki 4 yıl önceki model belki o yüzden yoktur,ama parçayı inceleyince aklıma tek gelen,sanki 2fren kablosu 2vites kablosu yani 4 kablonun içinden geçtiği bir kablo toparlayıcısı gibi geldi bana,ne için kullanılabilir belki bisiklet katlanınca kablolar toplanık dursun dağınık bir görüntü olmasın diye veya ses yapmasın diye kullanılabilir,gibi geldi aklıma.