Scudo Sports

Mosso Marine

Scudo
Selam arkadaşlar. Eşimle kendime bugün sirkeciden iki adet mosso marine 20 aldım. Biri siyah diğeri beyaz çok şık ve kaliteliler. İkisi birden bagajıma sığdı. Aracım passat b8 bu arada

@Caglayan Ceylan Katlanır bisikletle çocuk koltuğu çok güzel duruyor.Kazasız binmek nasip olsun inşalah.Sizin boy kaç bu arada?Gidonun yükselmemesi sizin için sorun oluyor mu?

Teşekkürler, iyi dilekleriniz için @mavinehir. Aslında sadece kızıma bisiklet alacaktım, eşim bende binerim deyince üçümüzünde bisikleti oldu. Kızıma da s'cool nixe aldık. Çocuk koltuğu ile ailecek bisiklet keyfi yapabiliyoruz. Sultanahmet ve Gülhane parkı turumuz gerçekten çok zevkli geçti. Boyum 1.82 gidonun yüksekliği bir sorun yaratmadı.

• Beğen
Tepkiler: mavinehir
@Caglayan Ceylan Hayırlı olsun. Kızınızla çok sevimli görünüyorsunuz. benim merak ettiğim şey, çocuk koltuğu olarak ne kullanıdığınız?

@mavinehir geçen hafta bisikleti satana kadar sorunsuz kullandık katlanır bisiklette çocuk koltuğunu...

Dosyalar

• WP_20150526_008.jpg
    WP_20150526_008.jpg
    96,3 KB · Okunma: 379
Selam mossocular:)
Ben de yaklasık 1 ay once mosso marine 26 aldım. 2-3 saat binebildim. Sonra hemoroid ameliyatim nedeniyle depoya koydum, orda yatıyor:((
Simdilik bu forumla tatmin oluyorum, iyileşip binecegim gunu iple cekiyorum .

@Caglayan Ceylan
Mosso 20 ile ilgili son yorumlarınız nelerdir. Sirkeciden sultanahmete yokuş çıktınız mı . Çıktıysanız nasıldı zorladı mı?
Ben Carraro flexi 121 düşünüyorum.21 vites olması ve yokuşlarda daha rahat edeceğini düşündüğümden.

26 jant katlanır bisiklete ters bence. 20lere daha iyi gittiği fikrindeyim. Güle güle kullanın arkadaşlar.

@mavinehir ; arkadasım ben de suan 20 folding bike almak üzereyim bayadır araştırıyorum. mosso ile ilgili detaylı biraz bilgi verebilirmisiniz. internetten bilgi bulabilmek cok kolay olmuyo. simdiden tesekkurler

Çok çok uzun yol yapılmayacaksa şehir içi yokuşlarda hesaba katılırsa ayna kolu opsiyonlu model olan Carraro flexi 121 fiyatına göre en ideali gibi. Sebebine gelince ayna kolda 3 dişlisi var ve yokuşda küçük dişli kullanıldığında diğer katlanırlara göre çok daha rahat edecektir. Düz yolda ise aslında yine hiç de fena olmayan 48 aynakol var. Burda da ruble 14 olması dezavantaj. (11 veya 12 olsaymış düz yolda çok iyi olurmuş). flexi 106 da 42 aynakol var. Çok performansız. Ben şehir için günlük gidiş geliş toplam 20 km düşündüğüm için ve rampaya denk geldiğimde rahat etmek için flexi 121 almaya karar verdim. Aynakol 48-28 ruble 14-28

• Beğen
Tepkiler: alterno1903
@angvil rubleyi değiştirerek 11-32 yada 11-28 yapabilirsin. sanırım 60-70 tl ye patlar.

Merhaba
bey bisikletleriniz hayırlı olsun gayet güzel...
Çocuk koltuğunu kaça aldınız ve nasıl monte ettiniz mümkünse Bağlantısının resmini yollayabilirmisiniz
Selamlar

arkadaslar bende carraro flexi 121 almaya karar verdim, insallah aldigimda resimleri ve izlenimlerimi paylasirim.

Geri