ExKyotoo
Detaycı
- Tepki
- 284
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet an itibariyle bisikletimi almış bulunmaktayım,maşa değişmiş şu an çekme gibi bir problemi yok yalnız biraz sertlik var o da zamanla açılır umarım..
1921 modelinde takılı olan maşadan gelmiş sanırım üzerinde cross yazıyor, hoş ikisi de aynı sadece yazı farklı..
Edit: Bir daha bisiklet alsanız hangi marka model alırdınız?
Arkadaşlar merhabalar, bisiklet araştırma sürecindeyim, mosso legarda 1921 mdm v aklıma düştü.Hafif bozuk yaklaşık 1kmlik yolum var, sonrası asfalt.
Bütçem de 1500-1600 arası. Ne dersiniz?
![]()
Bisikleti büyük almışsınız i. Legarda kadrosunda 41 bile size olurdu ki 46 az büyük gelir. Kağıt üzerinde yazanlar yanlış.Merhaba arkadaşlar
Bugün bende bir mosso 1821 msm v sahibi oldum. Kullanımı gayet keyifli alacak olanlara tavsiye ederim. Kafama takılan bir soru var sizlerden o konuda yardım istiyorum. Benim boy 175 ic bacak 78 cm bisikletin kadro boyu 51 cm kağıt üstünde bana uygun gibi görünsede kadronun üst borusuna iki ayağım yerdeyken apış aram tam temas ediyor yani bisikleti o şekilde hareket ettirmez oluyorum neredeyse. Sizce bu normal mi acaba?
Arkadaşlar merhabalar, bisiklet araştırma sürecindeyim, mosso legarda 1921 mdm v aklıma düştü.Hafif bozuk yaklaşık 1kmlik yolum var, sonrası asfalt.
![]()
Bence size öyle geliyor.@Ahmet UĞURLU benim Mosso Legarda 1921 mdm v bisikletim var.1.72 boyum ve 79cm iç bacak boyum var.51 kadro tam oluyor.
almadıysanız 2021 mdv de aynı fiyat sanırım. sunduya bakabilirsiniz. ağırlık düz maşa takıntınız yoksa 24 vites düşünün bence.Arkadaşlar merhabalar, bisiklet araştırma sürecindeyim, mosso legarda 1921 mdm v aklıma düştü.Hafif bozuk yaklaşık 1kmlik yolum var, sonrası asfalt.
![]()
@Ahmet UĞURLU nasıl bana öyle geliyor?Tam oluyor işte.Selede biraz yüksekte hatta