Scudo Sports

Mosso hakkında sorular, cevaplar, öneriler ve tartışmalar.

@purplelizard

bende onu soracaktım.bende mosso kullanıcısıyım ve yokuşlarda sanki performansım daha bi artıyo..mossonun tırmanış ile ilgili ayrıcalığı varmıdır yoksa tamamen kişisel performansımamı dayanıyo öğrenmek istiyorum.bu konuda biligili arkadaşları göreve çağırıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: alptuğ altındiş
Scudo
bende bi tane lead aldım topluyorum.
Fiyat-ağırlık dengesi mükemmel..

• Beğen
Tepkiler: alptuğ altındiş
bende exquisite kadrosunu kullanıyorum. üzerinde full stx-rs set ve rst gila maşa var. fiyat-performans açısından başlangış seviyesi için ideal sanırım.

zaten karbonla arasınada 200 garm var yada yok fire power in

selam arkadaşlar mosso falcon var bende alın borusundan çatladı kırılmaya çok yakın garanti konusun da bilgisi olan varsa yardımcı olsun

• Beğen
Tepkiler: murat özdamar
Aldığın yerle iletişime geç. Eğer ilk sahibi sen isen değiştirmeleri gerekir. Ancak bunun için uygun kullanımı ispatlaman gerek...

• Beğen
Tepkiler: bisikletletçi52
ilk sahibi benim iletişime yeni geçtim haber bekliyorum

öncelikle geçmiş olsun.

aynı kadrodan bende kullanıyorum iki senedir ve şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.her türlü yol da kullandım.kadronun nasıl çatladığını merak ettim.anlatırsan sevinirim.

full arazide kullanıldı şehir içi harici düz yola çok az gidildi.3 yarışa felan girdi

Türkiye'ye geliyor mu? Gelişme var gibi kadrolarda.Açıları çok farklı bu sefer,kaynaklar da dediğiniz gibi çok güzel olmuş.

@Ugur Sever

Sanmıyorum. 3. resme bir bakın,zaten kadro kulağının birleşik olması pek olası değil bir alüminyum kadro için.

Gerçekten güzel olmuş..Ama ağırlık daha düşük olsaymış keşke :)

acaba fiyatlarını bilen arkadaşlarımızın varsa beni bilgilendirirseniz özelden sevinirim arkadaşlar herkeze iyi forumlar..

Geri