Scudo Sports

İnceleme Mosso 771TB3 Dmd Deore Şehir Bisikleti

@Tugrul.erkilic Tuğrul Bey, bu detaylı ve güzel inceleme için teşekkür ederim. Bu bisikleti almaya karar vermemde büyük pay sahibisiniz. Hala içimde bazı şüpheler var ama sanırım ben de aynısından alacağım.

Scudo
@otb yararlı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdiden hayırlı olsun:harika:

Birlikte ilk haftamızı geçirdik yaklaşık 250km den fazla yol teptik.
Xl kadro , yokuşları çıkarken kadronun küçükolmasının ne kadar yorucu olduğunu anladım.
Deore göbeklerin akıcılığını sevdim yalnız lastikler tırt bianchi bile 1000tllik bisiklete michelin kullanırken rubena nedir !!!
Yarın bir hafta bakımını yapıcam vidaların sıkılması vs. Geek gösterdi...
Bisikleti hem uzun tur hemde malum trabzonda düz yer olmadığı için üni. Bisiklet kulubündeki arkadaşlarla dağ bayıra vurucam arada ...
Bu arada bisikleti alırken incelemen çok işime yaradı kullanıcı yorumu olarak sadece senin incelemen mevcut...
Neyse 1000.kmde grüşmek üzere...

Dosyalar

• IMG-20190312-WA0000.jpeg
    IMG-20190312-WA0000.jpeg
    1,8 MB · Okunma: 104
  • Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
@thieft3000
port bagaj detay foto atabilir misin?

DSC_4622.JPG

DSC_4623.JPG

DSC_4624.JPG

iki tarafıda çektim, frenin olduğu tarafta alyan başlı vidayı çıkarttım mecburen, diğer tarafta sıkıntı yok. Port bagaj vidalı değilde geçmeli tipse sıkıntı yaratmaz ama.

• Muhteşem
@thieft3000
Tesekkurler

@thieft3000

Arka bagaj linki paylasabilir misin
?

şu vidalı tip
(link)

şu sele borusuna geçmeli tip
(link)

şuda bendekinin tıpkısının aynısı yine vidalı
(link)

@thieft3000
çokkkkkk sağolasınnnnn

Bende düz maşalısını kullanıyorum.gidon yükseltme aparatı ile gidonu yükseltip kelebek gidon da takdım.arakayada topeak super tourist disk uyumlu bagaj takdım.seleyide brooks yapmayı düşünüyorum.hafta sonları 70-80 km lik turlar yapıyorum.Bisikletimden çok memnunum

Son düzenleme:
  • Beğen
üzerinde 700x35C lastik gelmiş. 3 defa patladı, para biriktirip zırhlı lastik alacağım ama daha ince almak istiyorum

jant için kullanabileceğim iç lastik ve dış lastik ölçülerini nereden bulabilirim

Ölçüyü zaten yazmışsın 700x35C, daha ince için 700x25C den incesi olmuyor sanırım wiggle da en ince 25C var (benim kullandığım lastiklerde)
(link)

çokta ince alma derim zaten, cross bisiklet arada patika yollarada girersin.

• Beğen
@thieft3000
o zaman 700x28C alayım :))

benim bisikletimde zırhlı lastik mevcuttu. 2019 modellerinde demekki zırhlı takmıyorlar

Merhaba benim bir sorum olacaktı rotor çapı olarak kaçtı acaba ve rotor da mı deoreydi

Rotor dediğin göbekse deore, çapını bilmiyorum, ruble diyorsan rublede deore yazmıyor shimano st-..... bişiler yazıyordu tam hatırlamıyorum.

3.290 km olmuş :)
genel olarak bisikletten memnunum

üzerinde gelen zırhsız rubena lastikler zırt pırt patladığı için CST zırhlı lastik ile değiştirdim
arka cant telleri 4 (veya 5) defa koptu
zırhlıya geçmeden önce sayısız defa ön ve arka lastikler patladı, keşke daha önce zırhlı ile değiştirseydim

havalar soğuduğu için uygun kıyafetim de olmadığı için bir müddet ara veriyorum.
geçen hafta kullandım, çok terliyorum ve terimi atamadığım için üzerimde kalıyor, hasta olmak üzereydim.
aslında güzel bir kıyafet ile yağış yokken de kullanma niyetindeydim ama kısmetse seneye artık.

@Ozan_ozaN jant telleri neden koptu engebeli arazidemi kullanıyorsun, kasislere falan sert girmeden ötürümü ? Benim başıma hiç gelmedi 1500 km civarıda benim oldu, üzerinde gelen lastiği ilk haftasında değiştirdim ben.

• Beğen
Ben de lastiği aldığım anda değiştirmiştim zırhlı Conti ile. Acaip bozuk mtb parkurlarında bile sürdüğüm oldu, o sağlam jantlara zarar veremedim. Çok mu haşin kullandınız yahu :ssrtcbya:

• Beğen
@Ozan_ozaN jant telleri neden koptu engebeli arazidemi kullanıyorsun, kasislere falan sert girmeden ötürümü ? Benim başıma hiç gelmedi 1500 km civarıda benim oldu, üzerinde gelen lastiği ilk haftasında değiştirdim ben.
dümdüz yolda kullanıyorum ama asfalt kalitemiz belli
20 - 30 kmh giderken önüne ufak ufak çukurcuklar çıkabiliyor, trafikte araba da olunca kaçamıyorsun
kaldırımdan inme falan ya da kasislere sert girme yok

Ben de lastiği aldığım anda değiştirmiştim zırhlı Conti ile. Acaip bozuk mtb parkurlarında bile sürdüğüm oldu, o sağlam jantlara zarar veremedim. Çok mu haşin kullandınız yahu :ssrtcbya:
:) herhalde biraz kilo vermem gerekiyor

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Geri