hocam bu kadar para veriyorsun yukarıda arkadaşların belirttiği gibi kadronun sana uygunluğuna ve servis ağına bak önce, çünkü o paraya iyi donanıma sahip bir bisiklet alacaksındır zaten..benim boy 171 sedonanın en düşük donanımlı 28 jant şehir bisikletini aldım,kadro ölçüsü olarakta en küçük boyu 17 inchti onu aldım,koltuğu uygun yüksekliğe çektiğim zaman,sele üzerindeyken parmak ucum bile yere deymiyor ,haliyle öne olan eğimim de artıyor, bu bisiklete olan hakimiyetini az da olsa etkiliyor,dur kalklarda ayağımı uzatacağım kaldırım yükseltisi bulamassam seleden öne doğru inmek durumunda kalıyorum kadrom eğimli olduğu için bu hareketi yapmama olanak sağlıyor ,seleyi indirirsem de uzun sürüşlerde bacağın farklı eklem ve kas gruplarında ağrı yaşıyorum...yoksa bisikletimin o donanımına rağmen yoldaki akışı ve performansından çok memnunum ,175 ten uzun olsaydım satıp başka bisiklet almayı asla düşünmezdim. ... mosso kadrolara gelince piyasa da gerçekten iyi izlenim bırakmışlar ,7005 alunun yanı sıra 2015 modellerde genelde 6061 aliminyum alaşım kullanmışlar, bu sitede yer alan şu linkteki yorumları göz önünde bulunduracak olursak bu iyi birşey gibi görünüyor ahttp://
7005-6061 arasındaki fark? | Sayfa 2 - BisikletForum ..... mosso dediğin gibi thaiwan da yapılıyor ,demek oluyor ki kadro konusunda en deneyimli yerde inşa ediliyor.. (meraklasına göz atması için (link) ) ,,yerli firmalara da kötü diyemeyiz ,hakkını vererek yapan yapıyor, salcano kullanmadım iyi yada kötü birşey demem uygun olmaz, kullanan arkadaşlara soracaksın,ama sedona sahibi olarak adamlar yapıyor, açıları gayet iyi,jant akorları sağlamlık şu anki izlenimlerime göre gayet başarılı, mersinde ki servisi de çok ilgili,500 km ye yakın yol yaptım henüz bir arızası olmadı,sıkıntı benim boyuma oranla yanlış bisiklete heves etmemdi ...heyecan ve hevesle kalkan bir kişinin daha, ölçüden yana sıkıntı çekmesini istemediğim için okuyana bıkkınlık verircesine uzun yazdım,emin ol ölçü donanım kadar önemli ....