Scudo Sports

Mika tarzı jant nereden bulurum ..

Reobig

Üye
Tepki
1
arkadaşlar 3 kollu mika jantlar var mtb'ler için acaba bunları nereden bulabilirim .. araştırdım ama pek bir sonuç elde edemedim ..

Scudo
bende önerileri bekliyorum açıkçası , spor bir hava vermek için iyi durur diye düşündüm :(

bahsettiğin şekilde ya alüminyum yada carbon alaşımdan yaılmış jant seti bulabilirsin.dünyada bu konuda en iilerden biri AEROSPOKE USA. www.aerospoke.com adresinden inceleyebilirsin fakat fiyatlar bayağı bi kafa doldurucu arka 375 usd ön 325 usd toplam 700 usd :(

@elman_temel

Bu fiyatlara sadace gramlar yüzdün mavic'in bir modeli var tam modeli bilmiyorum kaçkar bisiklette gördüm. Normal dizaynda mavic jantı alanlar var. Yani o jantı alabilen bütçede olan bir arkadaş bu jantı neden düşünmüyor demek ki bir eksisi var. belkide bunlar daha ağır oluyordur. Birde herhalde bu janta hiçbir şekilde akort ayarı derdin olmaz dı :) Aslında ucuz olsa düşünülebilir çünkü çok şık duruyor.

Bu jantların aluminyum olanları var. eBay üzerinden ön arka set 150-250 $ seviyelerinde alınabiliyor. Ancak ağırlık dersen, bilemiyorum... :)

Fiyatlar gerçekten uçuk , bahsettiğim jantlar önerdikleriniz evet , fiyatları görünce bir daha düşünmem gerekicek sanırım :D teşekkürler ilginiz için..

velespitte görmüştüm ben carbon 3 ana hattan oluşan bir janttı. Jantı yakından inceledim çok çok hafif bir janttı ama yapılan açıklama çok farklıydı. 30 km hızla düştüğünde olurda ayağın içine girerse ne olur ? cvp açık kırılır? ama bahsettiğim jant resimdeki gibi değildi.

@HaliliOzturk

sadece bir var sayım halil ama olur olur yanı türkiyede yaşıyorsun unutma.. kahvede okey masasına inek düşmüştü? peki ineğin kavhe damanım ne işi vardı:D bu da o hesap sadece bir varsayım...

Bisiklet tam 2 teker üzerinde dengede ve bir sürücü bisikleti sürüyorken ayağını sokarsan belki kırabilirisin ayağını.
Ancak kendin sürerken kendi ayağını janta sokmak çooook zor. İsteyerek yapman lazım. Ayrıca teker yere değmiyosa da en çok morartır bacağını ve durur. Ki öyle bir düşüşde inan çok daha başka yaralar alırsın... ;)

İnek damda ne aradı bilemem ama damı bi inekle çökecek kadar uyduruk yapan çatıcıyla tanışırsam, oradan kaçarım emin ol :)

Halil abi benim ayağımı kaza anında tekerlek kesmişti :D 9 dikiş atıldı hala izi var :(

Geri