ilginize cok teşekkür ederim arkadaşlar.evet sekan abi,güzergah dedigin gibi artvin-rize-trabzon-giresun-ordu-samsun-sinop-kastamonu-bartın-zonguldak-sakrya-istanbul-kocaeli-yalova-bursa-çanakkale-balıkesir-izmir-aydın-mugla-antalya-mersin-adana-hatay olacak.İnternetteki hesaplamalardan dolayı yanlış hesaplamiş olabilirim.günde ortalama 90-110 km yapmayı planlıyorum.Çadır kurarak konaklamayı düşünüyorum.Ögrenci oldugum için bu proje maddi acıdan cok zorlicakmış gibi duruyor,biliyosunuz benim yaşımda olan bir genc için aile destek degil de engel oluşturur,bu yüzden onlardan asla maddi yardım istemicem.Gerekirse yazın başında 15 hazirandan 15 agustosa kadar calışıp 800 ytl biriktiricem.Agustos 17 de başlasam ekim sonuna biter sanırım.bu arada kredi kartında da 500 ytl var yeter herhalde,yetmesede yetirmeye çalışıcam,çünkü bu projeyi gerceklestirmeden ölmek istemiyorum.evt sevgili bisiklet severler yavaş yavaş projemle ilgili detayları cıkartmaya başlıyacagım.yardımlarınız ve özellikle desteginiz için size minnettarım.Sevgiyle kalın...