Scudo Sports

Mersin

Scudo
Merhaba Bikedriver,

sen başlangıcını yap, gerisi kendiliğinden oluşur.

Anlatılana göre muhteşem olmuş.Bilenler bilir,bu şehirde bisiklete binilecek en güzel zamanlar Eylül-Kasım arası zamanlardır...
Benim bisiklet bu aralar sorunlu olduğundan şehir kalabalığının dışına pek çıkamıyorum..En kısa zamanda düzeltirim inşallah...

@thewall1968

Kardesım yazımı okudugun ıcın tesekkurler gelırsen bısıkletını duzeltmeye calısırım sygılar yerım mezıtlı solı camı karsısı baymekanık tel no 0 536 764 65 48

Slm bende Mersindeyim boyle arkadaslarında Mersınden foruma katıldıgını bılmıyordum ıyı oldu..gercekten bundan sonra rampaya takılırım sahıldekı..duzyol duzenlense 200 k.m. iyi olur ne zamandır duzenlenmıyoo..
B.M.X

adanaya gelin ;) hem mesafe uygun sizin için hem tren var dönüşte yolda kalanlar için :) iyi pedallamalar arkadaşlar ..

nese sonuçta büyük başarı yakalmış tebrikler...

arkadaşlar haftaya cumartesi yada pazar (6-7 ekim) şöyle bi susanogluna ne dersiniz.dönüş yolunda da çok güzel bi süpriz... akarsu kenarında 1 saatlik bi dinlenme

günü birlik.tahminen ilk etap sabah 6:30 - 10:30
ikinci etap 15:00 - 20:30
toplam 190 km (+/- 10)
katılmak istiyen,degişik bi saat yada gün olsun diyen varsa görüşlerinizi göz önünde bulundururum.evt hafta sonu gidiyorum varmı peşime düşmek istiyen.... :p

• Beğen
Tepkiler: alpelli
ewet arkadaslar mersinden rampaya takılan hıc:Skull-175b.m.x:Skull-175 ci yokmu..warsa tanısalım konusalım kaynasalım programlar yapalım olmuyor boyle haydı mersin cocukları kapısalım rampada duzyolda yarıslar yapalım hayat cok monoton gecıyooo zati bide etkinlik adrenalin olsa..

TAM SÜPER OLACAK

Herkesi bekliyorum haydi iş basına.....

sevgili bisiklet severler.önümüzdeki yaz yapmayı planladıgım yaklaşık 6500 km lik artvinden adanaya kadar türkiyenin bütün kıyı şeridini kapsayacak tur için düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.pek bi uzun yol tecrübem yok.sadece bi mersin turu yaptım 263 km o kadar.en cok merak ettigim şey ne kadar harcamam olur.tahminen kaç gün sürer? bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim... sevgiyle...;)

Günde 65km gidersen 100günde tamamlarsın.
Günde 100km gidersen 65 günde tamamlarsın.
Tabi her yol ve mola, konaklama noktası böyle kesin rakam olamayacağı için kabaca 80 günde gidilebilir.Bu da 2.5 ay ediyor.
Harcama olarak da kişiye ve konaklama şekline göre değişmekle beraber, günlük 7.5ytl ile 20ytl arasında değişir.Tabi hergün 20ytl olacak değil.Bu maliyet, çadırda kalacağın takdirde yapacağın yiyecek ve içecek masrafını içeriyor.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
@ozgurluk_tutkunu

Çok güzel bir projeye benziyor. Ama bize güzergahı tam anlamıyla anlatırsan seviniriz. Artvin-Adana kıyıdan 6500 Km etmez. Artvin'den Adana'ya tam kıyıları dolaşacaksan eğer taş patlasın 4000 Km eder.
Artvin-Trabzon-Samsun-Sinop-Bartın-İstanbul-Edirne-Çanakkale-İzmir-Muğla-Antalya-Mersin-Adana...Güzegah bu ise tabi...

Güzel bir plan yap kardeşim. Gideceğin yolu tam olarak bir belirle. Günlük ortalama ne kadar pedal basabilirsin bunuda hesapla. Haftada ve ya 10 günde bir off günü ayarla. Zaten ondan sonra istediğin soruların cevabı çıkacaktır.
Harcama konusunda ise planların kesinlikle tutmayacaktır. ;)

Sevgiler...

Bu rotayı uzun vadede bende düşünüyorum ama bu konuda şimdi önemli olan benim bedenen hazır olmam değil, ailemin ruhen hazır olması gerekir. Bu da şimdilik pek mümkün değil..

ilginize cok teşekkür ederim arkadaşlar.evet sekan abi,güzergah dedigin gibi artvin-rize-trabzon-giresun-ordu-samsun-sinop-kastamonu-bartın-zonguldak-sakrya-istanbul-kocaeli-yalova-bursa-çanakkale-balıkesir-izmir-aydın-mugla-antalya-mersin-adana-hatay olacak.İnternetteki hesaplamalardan dolayı yanlış hesaplamiş olabilirim.günde ortalama 90-110 km yapmayı planlıyorum.Çadır kurarak konaklamayı düşünüyorum.Ögrenci oldugum için bu proje maddi acıdan cok zorlicakmış gibi duruyor,biliyosunuz benim yaşımda olan bir genc için aile destek degil de engel oluşturur,bu yüzden onlardan asla maddi yardım istemicem.Gerekirse yazın başında 15 hazirandan 15 agustosa kadar calışıp 800 ytl biriktiricem.Agustos 17 de başlasam ekim sonuna biter sanırım.bu arada kredi kartında da 500 ytl var yeter herhalde,yetmesede yetirmeye çalışıcam,çünkü bu projeyi gerceklestirmeden ölmek istemiyorum.evt sevgili bisiklet severler yavaş yavaş projemle ilgili detayları cıkartmaya başlıyacagım.yardımlarınız ve özellikle desteginiz için size minnettarım.Sevgiyle kalın...

Geri