Scudo Sports

Mersin

mersindeki bisikletçi arkadaşların bu kadar çoğalması çok hoş oldu..Hafta sonu yapılacak etkinliklere ben de katılabilirim.
Haftaiçi işten erken çıktığım günlerde sahil yolunda gidip geliyorum.Hilton-Mezitli arası haftada 4 gün gidip gelmek hem form tutmamı sağlıyor hem de işin tüm stresini atmama neden oluyor...Neyse forumun mersinliler kısmının bu kadar hareketlenmiş olması çok hoş.Umarım bir etkinlik çıkar.
Bu arada Mersin Üniversitesinde Bisiklet Topluluğu var mı ?.

Scudo
@thewall1968

bisiklet topluluğu maalesef yok. ama doğa sporları topluluğu var. gerçi bisikletle (veya herhangi bi sporla) ne kadar ilgililer bilmiyorum. öğrenmek lazım

oooooo arkadaslar yaşasın dualarım kabul oldu herhalde mersinde bisikletci türüyo maaşallah maaşallah... hepinizle tanışıcam inş.şu okullar acılsında baymekanigede en kısa zamanda ugricam.hepinizi cok seviyorum... mutlukalın

ya tüh... biz yaylada dag dag dolaşırken neler kacırmışız... keşke bu turdan haberim olsaydı arkadaslar asla kaçırmazdım.yana yana arkadaş arıyorken tüh... mutlukalın

ilginize teşekkürler arkadasler inanın cok mutlu oldum.bu arada melisburcuya katılıyorum varmısınız şöyle sıkı bir hazırlıktan sonra akdeniz turuna.tabi önümüzdeki yaz başına falan.malum okul... ne dersiniz? monstergarage numaranı kaydettim buda benim numaram 05425738148 sevgiyle...

melisburcu nun yaşadıgı olay cok üzücü.n diyelim sonumuz hayır olsun böyle insalar cevremizde varlıklarını sürdürdükleri sürece işimiz cok zor...

arkadaslar ben bu yaz sürekli göznedeydim.keşke haberim olsaydı sizi güzel bi agırlardım dagtas gezdirir bir gecede manzaralı bi tepede güzel şeylerden bahsederdik,özgürlükten,aşktan ve tabi bisikletlerden.

neyse zaman cok hayat bizim daha cok turlar organize ederiz hepbirlikte işte numaram 05425738148 ayrıca foruma daha sık girmeye calısıcagım.mutlukalın...

Mersin Bisiklet Ailesini layık olduğu yerde,sahipli bisikletcilerimizle görmek ne güzel.
Kapadokyadan sevgili arkadaşımız Abrean'la daha da güclenmiş.Geçen sene sonunda Akdeniz Ege projesi adı altında gerçekleştirdiğim turumda Mersin bisiklet Ailesinin hemen hemen tüm fertleri ile tanışma fırsatı yakaladım.İkliminizin sıcaklığı yüreklerinize yansımış.Dehası güzellikde yaşayan siz güzel İnsanlar,eminim ki,Ailenizin büyümesi için elinizden geleni yapacaksınız.
Sevgili arkadaşım Okan.Bir kez daha Teşekkür ediyorum sana.
http://img118.imageshack.us/img118/9754/akdenizeeturu066au3.jpg
Baymekanik hocam,güzel ve verimli çabalarınla hep aramızda ol.
http://img519.imageshack.us/img519/9260/akdenizeeturu075sa5.jpg

Güzel Günler sizlerle olsun.
Yüreğim ve Sevgimle.

• Beğen
Tepkiler: abrean
dün öğlene doğru sahildeki fenerbahçe meydanının önünden geçen bir mtb'li arkadaş gördüm,kaskınıda takmıştı :) ben 9. kattaydım bağırayım mı dedim ama vazgeçtim,bir bisikletçi gördüğüm için çok mutlu oldum valla,belki sizlerden biridir diye paylaşmak istedim :)

• Beğen
Tepkiler: kurt
@mersinduzyol
NE zaman geleceksın beklıyorum kardesım

@hypromellose

kardesım ben BAYMEKANİK yerım cok basıt mezıtlıde solı kavsagına gel solda camı var sagtarafta sokaga gır bısıkletcı beklıyorum yardımcı olmaya calısırım saygılar

@monstergarage

yusur ben baymekanik foruma hos geldın arada bır yanıma ugra canım kardesım

mrb 1 saat önce gözneden geldim.zaten karayel i getirmek için gitmiştim.en kısa zamanda dükkanına ugricam baymekenik.bu bi kaç gün staj işleriyle falan ugrasıyorum en gec hafta sonu yanınızdayım.mutlukalın...

vay okancım da ordaymış.şüpheniz olmasın arkadaslar bu aileyi mutlaka büyütücez.ben gectigimiz mart ayından haziran ayına kadar resmen yapayanlız hissediyodum kendimi ama mersin turumu yaptım yayladan bi geldim mersinde bisikletciler artmış,resmen bi ailenin üyesi gibi hissettim kendimi.bu demek oluyo ki bu sevgiyi biraz daha aşılarsak insanlara gercekten hep beraber cok daha güzel işler yapacagız.Mutlukalın...

• Beğen
Tepkiler: candede
@candede

Merhaba Candede her zamanki gibi desteğini esirgemiyorsun. Bu yaşam enerjin hep böyle devam etsin. Senden özür diliyorum Kapadokyadan ayrılırken seninle görüşme şansım olmadı!
Ama burada Mersinde gittikçe güçlenen bir bisikletçi altyapısı ile tanışmaktayım.
İnanıyorum burada da kapadokyada ki gibi güzel zamanlar geçireceğim. Baymekanik ( mehmet abi ) ile ve diğer harika insanlarla tanıştım.
Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzere...
esen kalın

( Kapadokyaya sevgi ve selamlar...)

• Beğen
Tepkiler: candede
Geri