Scudo Sports

Mersin

@Kaan90 valla göründüğü kadar elverişli değil ama keyifli tabi :D iyi sürüşler :harika:

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Scudo
@Kaan90 yol mu dağ bisikleti mi? gerçi ikisi içinde çok güzel rotalar var

@yasarilker ev-iş arasında kullanmayı planlıyorum yani üniversite caddesi ile Mersin Limanı arası sahil kesimi olduğundan şehir bisikleti düşündüm.

@cckaraduman Teşekkürler :)

Mersin de yol bisikleti kullanıcıları bir grup kursa ve bu grupta da haftalık turlar düzenlense güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
MERSİN BİSİKLET DERNEĞİ KIBRIS TURU

21 SUBAT Çarşamba - 27 ŞUBAT salı Türkiye Kıbrıs Bisiklet Turu

21 ŞUBAT Çarşamba Saat:20:00'da TÜRKİYE/MERSİN Limanından
kalkacak olan gemiylen 12 saatlik yolculuk sonrası
KIBRIS/MAGOSA'YA Ulaşacağız belirlenen rota izlendikten sonra
27 Subat Salı günü saat 20.00 Türkiyeye hareket edilecektir ***MERSİN BİSİKLET DERNEĞİKIBRIS TURU**
}KATILIM 25 KİŞİYLE SINIRLIDIR
}KATILIM ÜÇRETİ 300 TL DİR
}ÜCRETE YEMEK DAHİL DEGİLDİR }KAMP AŞAMASINDA KULLANILACAK MALZEMELER KATILIMCIYA AİTTİR }ÇADIR-MAT-UYKU TULUMU-AYDINLATMA-KAMP TÜPÜ VS }18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLANLARIN MÜRACAT EDECEĞİ BİR ETKİNLİKTİR
}KAMP MELZEMELERİMİZİ TAŞIMAK İÇİN GÜNLÜK ORTALAMA ARAÇ ÜCRET 5 TL CİVARIDIR
}Bedeninize uygun forma seçimini form üzerinden yapabilirsiniz. }Katılımcının tura katılımı belirlenen ücreti ödediğine dair
dekontu tarafımıza ulaştırması ve formu doldurması ile kesinlik
kazanacaktır.
*********Tc Ziraat Bankası Pozcu Mersin subesi
*********Alıcı:Mersin Bisiklet Derneği
*********İBAN:Tr930001001402625285965001

Katılımcılar kendi tedbirlerini
almak ve kurallara uymak zorundadır.
Kask takmamak, gruptan ayrılmak, farklı güzergâhtan gitmek
talimatlara uymamak, işaret ve ikazları dinlememek, vs.
sebeplerle yaşanacak olumsuzluklardan organizasyonumuz
SORUMLU OLMAYACAKTIR.
(link)

merhaba mersin gençlik ve spor bisiklet takımı/kulübü ne nereden ulaşabilirim. İnstagramları veya facebook sayfaları var mı. Bir link buldum ama kapanmış galiba. O da olmadı o takımdan biriyle irtibata geçebileceğim bi isim veya telefon var mıdır bilen? Teşekkürler bana instagramdan faceden e postadan ulşabilirsiniz.
Instagram: @mr_kol_
Facebook: Taylan Kol
Eposta: taylan.koll@hotmail.com

İyi günler...

@Mr.Kol bildiğim kadarı ile servet Tazegül kapalı salonda antrenman yapıyor genç arkadaşlar, haftada 3-4 gün oradalar. bir ara uğrarsan bilgi verirler sanırım.

Arkadaşlar merhaba. Mersinde veya kargo ile gönderebilecek bir yerden daha önce bisiklet üzerine set halinde marka sticker'ı yaptırmış olan var mı ? Aradığım sticker'ın türkiyede satışı yok çinden getirtip 2 ay beklemek istemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?

@WhateverMan 2 haftada geldi benim bib şortum ve 52-36 dişlim. 2 ay beklemezsiniz.

Merhaba, haftasonuna için mersinde olacağım. Bisiklet kiralayabileceğim bir yer var mı ?

• Beğen
Tepkiler: yasarilker
@Sefa01 valla yol bisikleti yok sefa, sadece MTB var bildiğim kadarı ile. Yol bisikleti almadan önce aramıştım kiralayan yer var mı diye epey. Galatasaray meydanın karşısında bir sitenin altında bisiklet kiralayan yer var onlarda 1 tane yol bisikleti vardı ancak sürekli kiraya gidiyor idi. bir türlü kiralamak mümkün olmamıştı.

Merhaba alanyadayim simdi hareket edicem saglam rampalarda kamyonete binmeyi dusinuyorum nerden nereye binmemi tavsiye edersiniz,

@Sefa01
Galatasaray meydanının çaprazında mersin bisiklet durağı mevcut ayrıca sahilde kentbis ler mevcut saati 1 liraya maksimum 3 saat kullanabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Herkese merhaba. Bir süredir ara verdiğim bisiklete 41 yaş ve 95kg'dan sonra tekrar başlama kararı aldım. Forumda açtığım konuda da belirttiğim üzere 3 seçenek arasından karar verip bisikletime kavuşursam yeniden yollara düşmeyi planlıyorum. Herkese huzurlu ve sağlıklı günler...

Merhaba.Ben Mersin den Togay Yurtsever..
İçinde sürekli bisiklet aşkı olan ancak bunu bir türlü yollara dökemeyen bir sevdalıyım.
Mrsin Merkez de Balık av malzemeleri üzerine bir mağazam var.
Forumu takip ediyorum ama yazmak kısmet olmamıştı.Herkese iyi günler dilerim.
Bisiklet itiyacım var ama başka yere başlık açacağım sanırım.

Geri