Scudo Sports

Mersin

bir diğer adıda kaynana dilidir 16 sene anamura gitip geldim orda çoktu.her yerde kendiliğinde çıkardı

Scudo
Tüm bisikletforum ailesine ve diğer şehirlerimizdeki bisiklete gönül vermiş dostlarımıza selamlar. Böyle bir forum olması beni sevindirdi..

Mersinde kablosuz Kilometre saat alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?

antmeni biliyor musun? bok okulunun arka tarafındaki

pardon boks okulu olacaktı :)

Palm City'de decathlon mağazası var ayrıca Çamlıbel kız meslek Lisesinin hemen yakınında antmen bisiklet var

İstanbul Anadolu yakasında bile %95 bisiklet yolu yok. Mersinde rastlayamamana şaşırmadım.

arkadaşlar yaz aylarıda geldi artık bisiklet sezonuda açıldı diyorumki yol bisikleti kullanan arkadaşlarla bir etkinlik yapalım toplanalım ve pedallayarak güzel bir gün geçirelim hem kendimizi araçlara yayalara belli etmiş oluruz hemde eğlenceli güzel bir gün geçirmiş oluruz. fikirleri olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum iyi günler, iyi forumlari, iyi pedallar...

Hocam mersinde sürecek yer cok az bide cok sicak :D

@oktay3833 şu anda aklımda şehir içi veya erdemli turları var tabiki kişilerin kondisyonuna göre değişir ben gidicem olsam taşucunada giderim geçerimde :D

Hocam mersinde yol bisikleti sürmek nasil :D Malum bisiklet yolu yok yoklar çukur, mazgallar...

@KRY kesinlikle olabilir sadece yol bisikleti diye kısıtlamamak lazım :)

Şu sıcaklar biraz gecsin bende katilabilirim.

Şuan bisiklet alma asamasindayim salcano city sport 30 la 40 arasindan hangisini tavsiye edersiniz

@oktay3833 Mersinde bu saatten sonra sıcakların geçmesini beklemek biraz hayal olur :)

Daha iyi günlerimiz bunlar. Evde durduğumuz yerde terlemediğimiz vakitlerdeyiz şuanda :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet yüksel
bu sene sıcaklar çok geç kaldı düşüncesindeyim. akşamları dışarda otururken esinti rahatsız edebiliyor hala

• Beğen
Tepkiler: mehmet yüksel
ben yol bisikleti almak üzereyim, facebook hesaplarınızı verin ekleşelim arkadaşlar, abiler :)

Ben de tam birlikte sürecek kişileri nerden bulacağım diye düşünüyordum :D

Bu arada mersinde bisiklet sürülebilecek bir yer hakkaten var mı merak ediyorum, sahil yolu dışında. O da sadece 10km falan zaten

@KRY özellikle asvaltın olduğu yaylalara gidebilirim mesela gözne vs. yerler ama kimseyi bulamıyorum çok zor :D @sefaakcan bro sanada özelden adresimi verdim ekle detayları konuşuruz :)
@oktay3833 daha mersin sıcağı gelmedi havalar tam sıcaklamamışken bence güzel turlar yapmak lazım bu arada salcanoya pek bulaşma derim :D

Geri