Scudo Sports

Mersin

Aykut Bey forum hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmenizi dilerim. Bisikletinizi tekrar hayata döndürebilmeniz ve bunu araştırıp videolar izleyip öğrenerek yapmanız ne güzel. Takdir ettim sizi. Bir konu açıp bisikletinizi tekrar ayağa kaldırışınızı bizimle paylaşsaydınız çok iyi olurdu. Ama artık çoktan yapıp bitirmişsiniz. O zaman en azından bitmiş halinin resimlerini bekliyoruz.

Scudo
Aykut bey aramıza hoşgeldiniz. Forumda umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Bisiklet sürüşü ve bisiklet sporu gerçekten çok güzel , yararlı ve eğlenceli bir daldır. 17 yıllık bisikletinizi adam edip tekrar bisiklete dönüşünüzü tebrik ederim. Kondisyonunuzu güzel düzenli bi şekilde çalıştıktan sonra toparlayabilirsiniz. Hayırlı , kazasız , belasız sürüşler dilerim :)

@Ömer KARAN

Teşekkür ederim Ömer bey, hoş bulduk. Bahsettiğiniz konuyla ilgili bir başlık açacağım ilk fırsatta. Hatta dün bu başlığın içine yazacaktım ama fotoğrafsız ve yüzeysel olmuş olacaktı. İlk fırsatta açacağım konuyu inşallah :)

@Tugay Sonsuz SERT

Teşekkür ederim Tugay bey. Forumda aktif üye olmasam da izleyici olarak çok faydalandım bisikleti toparlarken. 3-4 aydır izleyici olarak takılıyordum ve daha verimli faydalanma adına hesap açmam gerektiğini düşündüm artık. Bisiklet sporunun yararlarından ve eğlencesinden şüphem yok, var gücümle etrafımdaki arkadaşlarıma da aşılamaya çalışıyorum. Herkese iyi forumlar. :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Arkdaşlar ben salcano ng 650 bisikletimi akşam evin önüne kilitlemiştim . sabah kalktım bisikletimle işe gidicektim bi baktım ki kilit kırılmış çok üzüldüm , yıkıldım hatta ağladım benim yavru ceylanım çalınmıştı polise felan da gitmedim . zaten gitsem bişi bulucaklarını da pek sanmam . yeni bisiklet aldım ama eskisinin yerini tutmaz. Bisikletimi bulana 50 tl ödül verecem . Bisiklet Mersin ilinin Mezitli ilçesinin soli semtinde çalınmıştır Bulanların Bu konu altına yazmaları rica olunur yada bu numarayı arayınız : 0539 553 28 00

BİSİKLETİMİN RESMİ :

(link)

(link)

Ayaklığı yoktu , belki taktırmıştır
Hız ölçer (km saati) nin aparatı vardı ama km saati yoktu
Şimdilik aklıma gelenler bunlar başka aklıma gelirse yazarım buraya . bide konuyu takipte kalsanız iyi olur
bisikleti 2.el aldım kuzenimden seri numarasını bilmiyorum

BİDE BUNLAR VAR

Bu resmi rastegele internetten buldum (benim bisikeletim değil)

(link)

1 ile işaretlediğim yer biraz kırılmıştı slikon vurmuştum . ama tam kırılmış diye hırsız çıkartmışta olabilir
2 ile işaretlediğim yer bisikleti sürerken oynuyordu yani normalde tekere yapışık olması gerekir ama oynuyordu (dişli'nin arkasındaki beyaz plastik)

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim Mezitlideki bisklet tamircilerine servislerine git bisikletini tanıt başına geleni anlat sonuçta tamire vs gidicek bir arkadaşımın kini öyle buldular. Ama böle temsili fotolarla olmaz kendi fotolarını götür. Birde anlamıyorum bisikleti neden kapı önüne kitlersınız benim ev site içi çalınma ihtimali zor ama gende alıyorum sırtıma 4 kat çıkarıyorum baş ucuma koyuyorum.Aslında sen bisikleti çaldırmamışsın bile bile hediye etmişsin kardeşim :S inşallah biran önce bulursun...

kardeş benimde bi anlık boşluğuma geldi . Ama istersen bi tarih belirle mezitliye geleyim bulıuşalım

Önceden Salcano Ng 650 Vardı Çalındı :( Şimdi Yeni Bitane Almak İstiyorum . Limitim 300 Lira

Bende de Salcano ng 650 var. Çalınmasın diye sabah 5.30'a kadar oturuyorum.:DYeni bisiklet olarakta Salcano Excel'e bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Taner Kartall
İkinci el kron xc 150-250 . salcano ng 650 , sedona 701 leri araştırın bence.

Eğer 2. el almak istemezseniz Rockrider 5.0 alın derim. 300 lira civarında alınabilecek en iyi bisiklet olduğu kanaatindeyim. 339 lira tabi.

Emre Abi ben şehirlerarası tur bisikleti istiyorum . mesela manisadan izmire felan rahatlıkla gideceğim bişi

Peki bu Rockrider 5.0 Bisikleti nereden alabilirim ?
SaLcano Ng 650 mi iyidir yoksa Rockrider 5.0 iyimidir ?

Teşekkür ederim

@Mustafa Çiftci
Peki bu Rockrider 5.0 Bisikleti nereden alabilirim ?
SaLcano Ng 650 mi iyidir yoksa Rockrider 5.0 iyimidir ?

Teşekkür ederim

@Taner Kartall

Bununla gidersiniz, niye gidemeyesiniz ki?

@Emre Tekinarslan
Görüntüsü biraz eskiye benziyor , bundan kastım hızlı ve beni fazla yormasın istiyorum

(link)

B'twin Rockrider 5.0 Decathlon'un kendi ürünüdür. Sadece Decathlon mağazalarında bulabilirsiniz yani.

Benim tavsiyem 300 liraya ikinci el bir ng 650 araştırmanızdır. Olmadı biraz daha para bulabilirseniz n11.com'da 479 liraya 2013 ng 650 vardı. Ancak siz derseniz ki 300 liram var ve sıfır bisiklet istiyorum.. Rockrider'ı listenizin ilk sıralarına koymanızda fayda var.

@Taner Kartall

İnsanlar yeri geliyor milyarlarca para harcayarak eski bisikletlerini restore ediyor ya da retro (eski görünümlü/eski kasa) bisikletler alıyor.
Sorgulayamam tabi, tercih meselesidir.

@Taner Kartall

Kardeşim kusura bakmada bu fiyata biraz zor bulursun

Geri