Scudo Sports

Merlin Cycles

Scudo
@Bike Storm 09 Türkiye'ye geldi, yeni gümrükten çıktı. Henüz almadım. Kargo elime ulaşınca sorularınıza yanıt veririm

@Mhmm@ Beklentin neydi ki abi. Çinliler gibi düşük yazın deseydin de dövselerdi seni İngilizler. :) :)

@trainspotting35 Üstad bir hafta önce gelen arkadaşa 1100 TL vergi çıkmış biliyordum ne kadar geleceğini yani. O post gümrükten çıkan bir alışverişi haber vermek için aslında. Tatlı telaş heyecan şakalar komiklik vs vs. Şuan eski bisikletimle son turumdayım belki de

Yanı başımızdaki tarih "İncesu" fotolar akşam tur bitince "Strava Günlüğünüz"de 😁

@Bike Storm 09 Bugun saat 16:40 da kargoyu teslim aldım. Ayakkabıları alırken ilk olarak ayak uzunluğumu ölçtüm (245 mm) . Birazcıkta ayak genişliğini hesaba katarak 40 numara (257mm) aldım. Ayakkabıları denedim, tabiri caizse cuk oturdu. Ve bu benim ilk spd ayakkabım. İlk olsun güzel olsun istedim

@Mhmm@ Beklentin neydi ki abi. Çinliler gibi düşük yazın deseydin de dövselerdi seni İngilizler. :) :)
Uygun bir dil ile sorunca hepsi diyemem ama yabancılarda yazıyor.. Ben Avustralyadan ceramic orta göbek ile Ceramic Jockey Wheel Set aldım, şirkete yüksek vergi alıyorlar faturaya ücreti az yazarmısınız dedim adamlar 50 dolar yazıp yolladılar. :komik:

Merhaba, ben Merlincycles'tan 22 Eylül'de sipariş verdim ve hala gelmedi. Ptt'nin sitesinden takip numarasını yazınca en son işlemde "30/09/2020 - 14:00:00, Gonderi yurtdisina sevk edildi" olarak yazılmış. Wiggle'dan söylediğim siparişim 5-6 gün içinde elime ulaştı. Bu normal midir?

Merhaba, ben Merlincycles'tan 22 Eylül'de sipariş verdim ve hala gelmedi. Ptt'nin sitesinden takip numarasını yazınca en son işlemde "30/09/2020 - 14:00:00, Gonderi yurtdisina sevk edildi" olarak yazılmış. Wiggle'dan söylediğim siparişim 5-6 gün içinde elime ulaştı. Bu normal midir?
Ptt yi arayıp bilgi aldınız mı? Gelip sizi bulamayıp geri göndermiş olabilirler?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@yavuzkosar öyle bir durumda SMS gelirdi arkadaşımızın durumu normal bi gümrük gecikmesi bence. @egeerkmen biraz daha sabır bana da aynısı oldu geliyor ama.

@yavuzkosar öyle bir durumda SMS gelirdi arkadaşımızın durumu normal bi gümrük gecikmesi bence. @egeerkmen biraz daha sabır bana da aynısı oldu geliyor ama.
Olabilir tabi ama 2dk arayıp kafasındaki şüphelere son verebilir bunda bir sakınca görmüyorum, iletişim çağındayız. Merlin için sanki uzun bir süre olmuş gibi geldi bana. O sebble dedim.

Geri