TafLan
Keşfetmeye devam
- Tepki
- 299
- İsim
- M. M. D
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merlin Cycles dan 15.09.2020 tarihinde sipariş verdiğim ürünler geldi
241555 dosyayı görüntüle241556 dosyayı görüntüleHayırlı olsun güle güle kullanın fizik ayakkabı nasıl kalıbı iyimi numaranızı tutturabildiniz mi ? Neye göre aldınız yani spor ayakkabınızın numarasına göre mi yoksa klasik shimano ile başlayıp geçiş mi yaptınız çok soru sordum bende almam lazımda kusura bakmayın 😉
Benim montello da bugün gümrükten çıktı 1188 TL vergi 😱🤣
Abi hayırlı olsun. Wiggle’daki Pinarello karbon kadrolardan mı bu aldığınız yoksa komple bisiklet mi ?241714 dosyayı görüntüle
Kadro geldi 9 Eylül Sipariş 25 Eylül teslim
Uygun bir dil ile sorunca hepsi diyemem ama yabancılarda yazıyor.. Ben Avustralyadan ceramic orta göbek ile Ceramic Jockey Wheel Set aldım, şirkete yüksek vergi alıyorlar faturaya ücreti az yazarmısınız dedim adamlar 50 dolar yazıp yolladılar.
Ptt yi arayıp bilgi aldınız mı? Gelip sizi bulamayıp geri göndermiş olabilirler?Merhaba, ben Merlincycles'tan 22 Eylül'de sipariş verdim ve hala gelmedi. Ptt'nin sitesinden takip numarasını yazınca en son işlemde "30/09/2020 - 14:00:00, Gonderi yurtdisina sevk edildi" olarak yazılmış. Wiggle'dan söylediğim siparişim 5-6 gün içinde elime ulaştı. Bu normal midir?
Olabilir tabi ama 2dk arayıp kafasındaki şüphelere son verebilir bunda bir sakınca görmüyorum, iletişim çağındayız. Merlin için sanki uzun bir süre olmuş gibi geldi bana. O sebble dedim.@yavuzkosar öyle bir durumda SMS gelirdi arkadaşımızın durumu normal bi gümrük gecikmesi bence. @egeerkmen biraz daha sabır bana da aynısı oldu geliyor ama.