Scudo Sports

Merlin Cycles

Arkadaşlar Merlin'den 5 bin liraya bisiklet alsam kargo ve vergi ile bana ne kadara mâl olur?
Sanırım Merlin artık Türkiye'ye Bisiklet göndermiyor. Son bisikletimi Merlin den almıştım. 1500 kargo 1100 TL de vergi ödedim.

• Beğen
Tepkiler: nbparkin
Scudo
Date/TimeActivityEvent CodeLocation
23rd Jul 2020 11:19:00ARRIVED AT DELIVERY DEPOT201
23rd Jul 2020 06:20:00ARRIVED AT DELIVERY DEPOT201
22nd Jul 2020 22:22:00ARRIVED AT DELIVERY DEPOT201
22nd Jul 2020 11:17:00IN TRANSIT - HUB SCAN202
22nd Jul 2020 11:16:00IN TRANSIT - HUB SCAN202
22nd Jul 2020 10:00:00INTERNATIONAL HUB246
22nd Jul 2020 07:02:00RECEIVED INTO CUSTOMS432
15th Jul 2020 20:14:54ROUTED TO DESTINATION299
15th Jul 2020 08:36:51TRAKPAK PROCESS CENTRE198BASILDON, SS15 6TR, GB
13th Jul 2020 18:10:28DEPARTED Merlin Cycles Ltd218

Sizce bayramdan önce gelecek mi paketim? Ayrıca şehir dışına çıkıyorum pazar günü. Başka birisinin ptt ofisinden alması söz konusu olabiliyor değil mi? Vergi ödemesi de ptt'den teslim alırken gerçekleşiyor sanıyorum doğru mudur?

Türkiye ye sokmak istersen vergi çok fazla tutar diye düşünüyorum

Arkadaşlar Merlin'den 5 bin liraya bisiklet alsam kargo ve vergi ile bana ne kadara mâl olur?
Alıcagın bisikletin Türkiyedeki fiyatı ile Merlindeki fiyatını karşılaştır.Burada gümrüge sunma ücreti kdv%18 buna kargo fiyatınıda dahil et ayriyetten yüzde 30 ek gümrük vergisi bisiklete'de uygulanıyormu bunu bir araştır derim ben olsam merlinden bisiklet almam çünkü kargo parası çok ödüyorsun bunuda göz önünde bulundur.

• Beğen
Tepkiler: nbparkin

Yurtdışından getirilecek olan ürünün/ürünlerin fiyatı 1500 doları geçmiyorsa %18 vergiden başka 8 TL civarında sunum ücreti alınır, başka bir şey alınmaz. Çok vergi alınır, az vergi alınır, şu kadar kesinti olabilir demekten ziyade muallak kalmayacak şekilde uygulanan prosedürü söyleyin arkadaşlar, tavsiye bekleyen arkadaşların zaten karışık olan kafası daha da karışmasın.

8 Temmuzda aldığım dış lastiklerim 25 Temmuz'da gümrüğe giriş yaptı. Bakalım vergi ne kadar çıkacak :D 370 lira ödeme yapmıştım. Umarım %20 vergi dışında bir sürpriz olmaz

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sccetin
@Rhodiumm İnşallah fazla tutmaz, bende bekliyorum muhtemelen bayramdan sonra gelecek. 600 tl tuttu merlin cycles dan aldığım lastikler.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@Rhodiumm İnşallah fazla tutmaz, bende bekliyorum muhtemelen bayramdan sonra gelecek. 600 tl tuttu merlin cycles dan aldığım lastikler.
Bugün yarın belli olur muhtemelen. Hiç uğraşmak istemiyorum itiraz dilekçesiyle :(
65 lira vergi çıkmış. Bayrama kadar gelir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sccetin ve SeYaP
@Rhodiumm Lastikler çok güzel görünüyor. Benim lastikler de yolda bayramdan sonra gelir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@Rhodiumm Lastikler çok güzel görünüyor. Benim lastikler de yolda bayramdan sonra gelir inşallah.
Teşekkür ederim, sizinki de çabucak gelir umarım. Bisiklete başladığım günden beri hayalim olan manzara gerçekleşti. Merlin sağolsun 😅MVIMG_20200730_113724.jpg

Türkiye de tane fiyatı 500 tl olan panarecer gravel king 700x35 (benim aldığım malesef ülkemiz de mevcut değil) an itibari ile Denizli ptt de. 600 tl dış lastik fiyatı 109 tl de gümrük çıkmış. Yani her halukarda 300 tl gibi bir avantajım var. Lastik ile ilgili kullanıcı deneyimini de aktaracağım en kısa zamanda.

@sspl Tabiki, ilk izlenim olarak bahsedecek olursam g2 üzerindeki shwalbe den daha ince gibi ama tasarım ve dizayn olarak sağlam bir hissiyatı var. Akşam iş çıkışı değiştireceğim dış lastikleri. Eve çıktıktan sonra yokuş yukarı performansı anlatırım.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve sspl
@saintco Evet normalde var ama bu ebatında kalmamış mecburen siyahını almak zorunda kaldım

• Beğen
Tepkiler: saintco
banka kartı ile ödeme yapabiliyormuyuz bu siteden tl üzeirnden 1500 lira gibi bir sipariş geçicem 3-4 parça

banka kartı ile ödeme yapabiliyormuyuz bu siteden tl üzeirnden 1500 lira gibi bir sipariş geçicem 3-4 parça
Banka kartın yurtdışı kullanıma açıksa visa mastercard logolusu varsa kullanırsın troy logolu kartlarda kullanılırmı bir araştır derim.

troy logosu yok benimkisinde master card logosu var

ozman sıkıntı yok tl olarak ödeyebiliyormuyuz

• Beğen
Tepkiler: saintco
Geri