Scudo Sports

Merlin Cycles

Az önce ChainReactions sayfasında okudum: Avusturya' dan birisi Pinarello kadro ısmarlamış, 20 martta Hollanda' dan kadro gönderilmiş ama aradan 50 gün geçmesine rağmen Avusturya' ya ulaşmamış. Adam ağlıyor... yorumlara durumunu yazmış...

Scudo
@ucgokhan resmen felaket senaryosu. Wiggle ile iletişime geçtim. 72 saat içinde cevap gelecekmiş. Bakalım başıma neler gelecek.

Yazılanları dikkate alarak Merlin'e mail attım. Hemen döndüler. Gecikmeler lu an herkesin yaşadığı bir durummuş ve kargo takip sistemi çalışmıyormuş. Yani onların da kargomuz hakkında bilgileri yok. Bu dönem yurtdışından sipariş vermemek gerekiyor anlaşılan.

Dosyalar

• Screenshot_20200518-113521_Email.jpg
    Screenshot_20200518-113521_Email.jpg
    202,5 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Tepkiler: ZirZop
Yazılanları dikkate alarak Merlin'e mail attım. Hemen döndüler. Gecikmeler lu an herkesin yaşadığı bir durummuş ve kargo takip sistemi çalışmıyormuş. Yani onların da kargomuz hakkında bilgileri yok. Bu dönem yurtdışından sipariş vermemek gerekiyor anlaşılan.

Hazir sablonu yolladiklarindan hemen donmusler.

Yurtici kargo probleminden bahsedilmis ama benim son 1-2 haftadir yaptigim 4-5 yurtici siparislerimde bir aksilik olmadi. Yurtdisi problemli sanirim.

Aynı cevabı ben de aldım. Kopyala yapıştır ile hepimize aynı şeyi anlatıyorlar 😀

Gümrükle ilgili son cumhurbaşkanlığı kararnamesi sonucu gümrükler karıştı. Bir çok sevkiyata yeniden hesaplama uygulanıyor. Bu durum ithalat ve ihracatı etkilese de kişisel sevkiyatlara da yansıyor. Benimde ülkeye girmiş 10 gündür gümrük işlemi bekleyen siparişlerim var. Seri sonu ciddi indirimler ile aldığım ürünler umarım sıkıntı olmaz, yoksa o paralara o ürünleri bir daha bulamam.

(link)

Bu web sitesinden kargomun dün ülkeye ulaştığı bilgisini aldım. Herhalde Cuma teslim alabilirim, olmadı bayram sonrası. Trakpak çalışmıyor. Orada bir güncelleme yok. PTT'nin sitesinde de yok. Eğer doğruysa Pandemiyi dikkate alarak gene iyi bir sürede geldi.

@Osmın Düzenli olarak yurt dışından alışveriş yaptığımdan 17track çok işime yarayan bir site ve uygulama. Üye olup takip numarasını giriyorsun, bir durum değişikli olduğunda uyarı veriyor. Bir daha bir daha takip numarası ile uğraşmıyorsun. Benim Merlin, Wiggle ve All4Cycling den siparişlerim 10 günü geçti ülkeye gireli. Umarım dediğiniz gibi cumaya elinize ulaşır.

Almayı düşündüğüm lastiğin tanesi Türkiye'de 480 lira Merlin'den kargo dahil 2 tanesi 580 Liraya geliyor. Gümrük falan bana toplam tahmini ne kadara patlar acaba? 🤔

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Almayı düşündüğüm lastiğin tanesi Türkiye'de 480 lira Merlin'den kargo dahil 2 tanesi 580 Liraya geliyor. Gümrük falan bana toplam tahmini ne kadara patlar acaba? 🤔
Sizin hesap aynı olayı ben wiggle'da yaptım 2 adet lastiği ülke içinde 900 liraya alırken, gümrük (50 ₺) + kargo + lastik parası ile 450 liraya almıştım. Benim aldığım katlanır olduğu için boyutları da çok büyük değildi. Sizin carraro için düşünüyorsunuz her halde. Model olarak ne var aklınızda? En son bikeinn'den 2 adet lastik ile pedal aldım 19 Mayısta Hollanda'dan çıkmış görünüyor 2 lastik ve pedal + kargo 65 dolar tutuyor bakalım kaç para vergi gelecek.

Sizin hesap aynı olayı ben wiggle'da yaptım 2 adet lastiği ülke içinde 900 liraya alırken, gümrük (50 ₺) + kargo + lastik parası ile 450 liraya almıştım. Benim aldığım katlanır olduğu için boyutları da çok büyük değildi. Sizin carraro için düşünüyorsunuz her halde. Model olarak ne var aklınızda? En son bikeinn'den 2 adet lastik ile pedal aldım 19 Mayısta Hollanda'dan çıkmış görünüyor 2 lastik ve pedal + kargo 65 dolar tutuyor bakalım kaç para vergi gelecek.
Valla 100 lira falan gümrük ödesem de koymaz. Gene de ucuza geliyor...

Şuan araştırma aşamasındayım malum lastiklerimin de biraz daha eskimesini bekleyeceğim. G-One Speed'lerin tutuşunu, akışını beğendim fakat ömürleri çok uzun olmayacak gibi. 600-650 Km'lerdeyim, önde bir erime yok ama arka tarafta gözle görülür şekilde erime başladı. Panaracer'in Gravel King'lerine baktım. Renkli olanlardan alıp bir fantezi yapasım var ama bir yandan da G-One Allround'lara da bakıyorum yarı fiyatına geliyor gibi. Net bir kullanıcı yorumu da bulmak zor iki lastik için Türkiye'de kullanmış kişilerden. Bakalım araştırmaya devam. :) Siz ne almıştınız lastik olarak? Pedallar kilitli pedal sanırım? Benim aklımda da platform pedal var, kilitli ayakkabı kullanmayı düşünmüyorum şimdilik.

@Ziya On Road malzeme gümrükten geçip ptt'ye teslim edildi. Zimmete geçti gözüküyor. 97 tl toplam vergi çıkmış. Cumaya yetişmedi bayram sonrasına teslim artık.

Umarım sizinkiler de hemen gelir.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
@Osmın Merlinden gelen kargom benimde gümrükten geçti. All4cycling den gelenler İtalya'dan geliyor. Bugün Ukim ile görüştüm İtalya gümrüğü kapalıymış, bir ihtimal 30 mayısta açılacakmış.

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
@sspl g-one allround kulanıyorum bir senedir. 2bin km oldu henüz bir erime yok. 10k yi rahat görür gibi

01.06.2020 gözü karartıp Jant sparişi geçtim bakalım sonucu ne olacak bekliyorum.

8 Mayıs'da yola çıkan siparişimi 1 Haziran'da teslim aldım. Enteresan şekilde PTT eve getirdi. Üç haftadan biraz daha uzun sürede teslim aldım. Pandemi öncesinde siparişim 2 haftada gelmişti.

Bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
(link)

vision 30 da güzel fiyatmış 35'i erdoğanlar da 2k civarında

1591100599560.png

135* 7.7tl 1039tl* %1.20 (vergi) 1247tl

1591100818703.png

jantı araştırayım editlerim

Son düzenleme:
Oğuzhan Yazman
Hocam bende düşünüyordum vision ama ağırlık olarak beklentimin bayağı bir üstünde,1920 gr gibi bir bilgi var,zaten kullandığım halihazırdaki jant 1900gr.Ayrıca fren yüzeyleri zamanla metal rengine dönüyor.Karbon serilerine baktım rakamlar 3e katlıyor,şu an beni aşıyor,compagnolo seriside bakıyorum zondalar 1500gr civarı.

Geri