ZirZop
Daimi Üye
- Tepki
- 332
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Diğer
Yazılanları dikkate alarak Merlin'e mail attım. Hemen döndüler. Gecikmeler lu an herkesin yaşadığı bir durummuş ve kargo takip sistemi çalışmıyormuş. Yani onların da kargomuz hakkında bilgileri yok. Bu dönem yurtdışından sipariş vermemek gerekiyor anlaşılan.
Aynı cevabı ben de aldım. Kopyala yapıştır ile hepimize aynı şeyi anlatıyorlar 😀Yazılanları dikkate alarak Merlin'e mail attım. Hemen döndüler. Gecikmeler lu an herkesin yaşadığı bir durummuş ve kargo takip sistemi çalışmıyormuş. Yani onların da kargomuz hakkında bilgileri yok. Bu dönem yurtdışından sipariş vermemek gerekiyor anlaşılan.
Sizin hesap aynı olayı ben wiggle'da yaptım 2 adet lastiği ülke içinde 900 liraya alırken, gümrük (50 ₺) + kargo + lastik parası ile 450 liraya almıştım. Benim aldığım katlanır olduğu için boyutları da çok büyük değildi. Sizin carraro için düşünüyorsunuz her halde. Model olarak ne var aklınızda? En son bikeinn'den 2 adet lastik ile pedal aldım 19 Mayısta Hollanda'dan çıkmış görünüyor 2 lastik ve pedal + kargo 65 dolar tutuyor bakalım kaç para vergi gelecek.Almayı düşündüğüm lastiğin tanesi Türkiye'de 480 lira Merlin'den kargo dahil 2 tanesi 580 Liraya geliyor. Gümrük falan bana toplam tahmini ne kadara patlar acaba? 🤔
Valla 100 lira falan gümrük ödesem de koymaz. Gene de ucuza geliyor...Sizin hesap aynı olayı ben wiggle'da yaptım 2 adet lastiği ülke içinde 900 liraya alırken, gümrük (50 ₺) + kargo + lastik parası ile 450 liraya almıştım. Benim aldığım katlanır olduğu için boyutları da çok büyük değildi. Sizin carraro için düşünüyorsunuz her halde. Model olarak ne var aklınızda? En son bikeinn'den 2 adet lastik ile pedal aldım 19 Mayısta Hollanda'dan çıkmış görünüyor 2 lastik ve pedal + kargo 65 dolar tutuyor bakalım kaç para vergi gelecek.