Scudo Sports

Merlin Cycles

Şimdi ürünün fiyatı 72 euro kargo dahil 75i geçiyor vergi ödeyecek miyim

Scudo
@MehmetBnl
Bazen böyle sistemsel hatalar oluyor. Benim de son alışverişim eline geçene kadar yurtiçine girmemiş görünüyordu. Muhtemelen bu hafta içi gelir. Gelmezse iletişime geçin.

@Ozan Duran Ptt'yi aradığımda ülkeye girişi yok denildi .s merlincycles de maile cevap vermiyor en iyisi 2-3 gün daha beklemek

@MehmetBnl sen sıkıntı yapma, 21 mayısta pedal sipariş ettim anca bugün geldi. Birkaç gün spain de gözükür birkaç gün turkeyde gözükür sonra gümrükten ptt şubesinin birine giriş yapar

26 mayıs tarihinde verdiğim sipariş bu sabah türkiyeye girmiş. tahminen 13 haziranda teslim ederler diye düşünüyorum. toplamda 19-20 günü buldu bu siparişim. benimki kadar geç teslim edilen siparişler oldumu acaba geçmişte.

@Çaylaq Vergiyi postacı geldiğinde kapıda mı ödediniz gümrük/posta ofisine gitmek zorunda mı kaldınız?

@Erdem C. Bende 26 mayısta sipariş etmiştim henüz gelmedi geçen cumartesi günü Türkiye girişi yapılmış bugün gümrüğe sevk edildi diye son bilgi var

ilk defa merlin'den alışveriş yaptım yardımcı olursanız sevinirim, 6'sında gece sipariş verdiğim lastikleri 07.08.16 sabah 10 da yani dün sabah kargoya vermişler, trakpak üzerinden takip yapılıyor fakat siteden takip yapmaya çalışınca böyle bir kayıt yok diyor acaba birkaç güne mi belli olur kargo hareketleri? bir de bana 20 haneli kod verdiler ptt için max 13 haneli kod lazım galiba, tr ye girdiğinde ptt üzerinden nasıl takip edebilirim?

@yasirkidil Trakpak adresine girdiğinizde sol üstte "Tracking Number:" alanı olması gerek karşısında ptt'den sorgulatabileceğiniz kargo numarası oluyor eğer sizde görüntülenmiyorsa 1-2 gün bekleyin eklenir.

@MehmetBnl dediğiniz yerde 20 haneli kod yazıyor onu ptt'ye girince ilk 13 hanesini alıyor, normalde böyle bir kod bulunamadı vs. der diye biliyorum fakat ptt öyle bir şey demiyor bilgiler olmadan çıkıyor belki de birkaç güne kargo hareketleri yansır biraz beklemek mi gerekiyor acaba ben mi aceleciyim :D

@MehmetBnl benim kargo cuma günü teslim edilir büyük ihtimalle. başakşehir ukimde hemen işleme sokmuşlar bugun arnavutköy ukim e yönlenirse cuma günü kesin bende olur.

@yasirkidil merline mail atın sipariş numaranızı ve onların size verdiği takip numarasını iletin bunun yerine uluslararası olan 13 haneli takip numarasını isteyin gönderiyorlar. ptt den takip edersiniz sonrasında rahatlıkla. benim bu son gönderimi hiç bir yerde bulamadık ptt numarasınada ulaşamadık siteler üzerinden mecburen merlinden istedik ilettiler.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
@yasirkidil hatırlamıyorum ama sanırım bende de ilk başta o şekildeydi sonra kod değişti ama emin değilim :)
@Erdem C. evet büyük ihtimal öyle olur bende sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ottcci
@yasirkidil sevindim hemen dönüş yaptıklarına. ben 1 gün sonrasında almıştım cevabı.

İyi akşamlar, ürünler ne süre aralığında geliyor?

@kasapogluu Şanslıysanız 7-8 gün ortalama 10 gün.

Ucuz kargoda Royal Mail ile gönderdikleri zaman bir paketim 4 günde gelmişti.Diğeri araya haftasonu girdiği için 7 gün gibi sürmüştü.

• Beğen
Tepkiler: kasssap
Geri