Scudo Sports

Merlin Cycles

@ahmetaldag

Hiçbir ücreti yok.

Zaten sözleşmeleri 2 (iki) sayfa ve bugünde , yarında ücret olmayacağı yazıyor.

Scudo
İyi akşamlar. Merlin den satın aldığım kışlık kıyafetlerim geldi.

@eyupaltindal takipte kal. Aşama aşama göreceksin hareketleri.

@Çaylaq siparişin kargoya verilmiş.

Dosyalar

• 20160530_221429.jpg
    20160530_221429.jpg
    70 KB · Okunma: 65
@serpol79 sanırım uluslararası olan kargoya verilmiş. fakat ptt nin eline geçmemiş yanlış mı anladım ?

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@Çaylaq 2 3 güne kayıtlara girer, benim de öyle olmuştu 2 gün boş gözüktü daha sonra ispanyadan kargolandığını felan gösterdi bi 3 gün daha geçti türkiyeye girdiğini gösterdi 1 gün sonra yani bugün gümrükten işlemleri halledilip istanbul başakşehirde ptt şubesine verilmiş. Herhalde yarın öbür gün elimde olur. Senin de işlemlerin böyle işler büyük ihtimal

Ayrıca benim de sorum olacak damga vergisi 0.6 TL diyor biz bunu ptt ye mi ödücez?

5388_lusso_super_roubaix_bib_tights.jpg 22959_altura_raceline_windproof_cycling_jacket.jpg 11937_bbb_bws_02b_heavyduty_shoecover.jpg 23120_altura_team_long_sleeve_cycling_jersey.jpg 24334_force_amara_gel_mitts.jpg 24401_funkier_artena_short_sleeve_jersey.jpg
iyi akşamlar. 19 mayısta sipariş vermiş olduğum ürünlerim elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
@baykuş97
Bende Bu gün Merlinden Alışveri Yaptım TrakPak adında yeni bir kargo firmasıyla anlaşmışlar galiba Eskiden Takipli Royal Main TrakPak ile türkiyeye giriş yapan ürünleri ptt mi dağıtıyo ve bu takip numarası ile türkiye içi takipleride yapabiliyormusun bundan önce TrakPak ile bir tecrübeniz olmuş paylaşırsanız sevinirim.

@Kerim BEŞER özelden yazdım..

Trakpak in Türkiye ofisini de aradım... Ürününüz gümrükte dediler, gümrük işlemleri için onlara para ödemem gerektiğini falan söylediler... Hem de 280 lira gibi bi ücret... Sordum ptt getirmiyor mu artık diye... Yok getirmiyor dedi...
Tam üçkağıtçı adamlar.. Ne gümrük ücreti var ne de başka bişey.. Royalmaile göre daha geç geliyor o kadar.. Ptt getiriyor ürününüzü.. Trakpak siparişi verdikten bi süre sonra EK ile başlayıp ES ile biten bi takip nosu veriyor.. Onunla gonderitakip.gov.tr den takip edebilirsiniz..
Merlinide postacısını değiştirdiği için kınıyorum....

@baykuş97
Abi o telefon numaralarının fake olma şansı olabilir insanları dolandırmak için.

• Beğen
Tepkiler: serpol79
geçen hafta pazartesi sipariş ettiğim ürünler bugün geldi.2 gün önce Türkiye ye geldi . 2 günde de bana ulaştı. arkadaşın dediği gibi takip numarasıyla ptt gönderi takipten takip edebiliyosunuz. benim ürünler gerçekten gümrüğe takılmış. :( yaklaşık 350tl alışveriş yaptıydım. 60tl gibi bir vergi ödedim. yine de ne olursa olsun Türkiye den ucuza geldi yaklaşık 100 lira kadar hala mutluyum :) ama şu 75 euro olayını araştırıp ona göre sipariş edecem bundan sonra takılmayalım gümrüklere..:):)

@Kerim BEŞER trakpak üzerinden yurtiçi yurt dışı takibini yapabiliyorsun sisteme bazen geç giriliyor ama sonunda sağ salim geliyor

:) @Çaylaq bende 330 tl lik 2 parça alışveriş yapacaktım baktım vergiye takılıyor birini merlinden birini evans tan aldım bugün de merlinden aldığım pedallarım gelmiş bulunmakta :)

73061 dosyayı görüntüle

Konuyu görmüşken bende bir soru sormak istiyorum bilenler cevaplarsa güzel olur :)

26 Mayıs 2016 - Perşembe günü merlin üzerinden 180tl yani 41.5 euro (kargo dahil) tutarı olan bisiklet parçaları (ön far vs) satın aldım ancak ürün hala elime ulaşmadı ptt'den kontrol ettiğimde kargonun en son 28 Mayıs tarihinde Spain kaydı bulunuyor merline kargonun durumunu sorgulamak için destek kısmına mail gönderdim 3 gün önce ancak onlarda yanıt veremedi ingilizcem iyi olsaydı telefon numaralarını arayacaktım size kargo kaç günde geliyor ? ve sizce benim kargom da problem mi var ? benim bugün 9 gün oldu (yazım hataları için kusura bakmayın biraz acele yazıyorum)

kargo takip numaram (ptt): EK651992403ES
Resim
https://i.hizliresim.com/y4ooaN.png

Geri