ucgokhan
Aktif Üye
- Tepki
- 563
- İsim
- gökhan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Wiggle dan 25 Martta aldığım lastik+iç lastik bugün teslim edildi...
çok iyi süre..
Wiggle dan 25 Martta aldığım lastik+iç lastik bugün teslim edildi...
Çok çeşitli marka ve model trekking ayakkabısı kullandım. MT33 görünüş tamam ama günlük kullanım için tabanı çok fazla sert (doğal olarak), ben rahat edemedim. Bisiklet dışında giymek fikri pek mümkün gelmedi bana. Decathlon'da her modeli çift olarak giyip, üç-dört tur yürüdükten sonra M064'ü daha rahat buldum ve aldım. Bir de Shimano numaraları için bir numara büyük olayı bana uymadı. Nike koşu serisinin 43 numarası ayağıma tam oturur. Shimano'nun 43 numarası da kusursuz bir şekilde ayağıma uydu. Ama şimdi keşke acele etmeyip M088'i alsaydım diyorum. Çünkü iki noktadan bant yetmiyor, esniyor biraz.
@emreakcan evet bunun farkındayım şansımı denedim kendisine özelden de mesaj attım. 😊@alperaydin Rahmi bey en son 2015 de yazmış. Umarım hala aramızdadır![]()
Size yardımcı olmaya çalışayım. New balance ve Adidas 44 numara giyiyorum. Us 10, uk 9.5 ve 28 cm e tekabül ediyor. Ucu ucuna oluyor. Aslında 44.5 daha rahat olabilir. Ama boyum kısa olduğu için 1.70 büyük ayakkabı giymek istemiyorum.Rahmi Bey merhaba.
"Decathlon'da her modeli çift olarak giyip, üç-dört tur yürüdükten sonra M064'ü daha rahat buldum ve aldım. Bir de Shimano numaraları için bir numara büyük olayı bana uymadı. Nike koşu serisinin 43 numarası ayağıma tam oturur. Shimano'nun 43 numarası da kusursuz bir şekilde ayağıma uydu. " demişsiniz. Ben de nike lunarglide 7 ve nike airmax ayakkabılarında 44 numara tam oluyor ayağıma. Sizin bu yorumunuzu referans alıp 44 numara shimano SH-MT301 MTB SPD ayakkabı alacağım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Benim ayağıma tabiri caizse cuk oturan Nike 3 tane ayakkabılarım US 10 UK 9 Euro 44 ve cm olarak 28 cm diyor.Size yardımcı olmaya çalışayım. New balance ve Adidas 44 numara giyiyorum. Us 10, uk 9.5 ve 28 cm e tekabül ediyor. Ucu ucuna oluyor. Aslında 44.5 daha rahat olabilir. Ama boyum kısa olduğu için 1.70 büyük ayakkabı giymek istemiyorum.
Gelelim sadete, shimano 44 numara 27.8 cm e tekabül eder. Ayağınızı ölçün bu rakama yakında veya tam bu rakamsa 44 alın. Eğer benimki gibi 28 cm ise ya da hafif üzeri ise 45 alın. 45 numara 28.5 cm e tekabül ediyor shimano da.
@Mustaac çok ama çok teşekkür ederim. Vallahi çok yardımcı oldunuz sağolun.Kesinlikle 44 alırım. 27.8 cm çünkü sizin ayağınıza tam olacaktır.
Uyumludur hocam. Tur/Mtb ayakkabıları hakkında çok yorum yapamayacağım. Ama güzel görünüyor. Arada normal ayakkabı da giyer çıkarım derseniz t421, yoksa t400 de işinizi görür.@Mustaac çok ama çok teşekkür ederim. Vallahi çok yardımcı oldunuz sağolun.
Bir de şunu soracağım:
(link) bu ayakkabıya SM-SH 56 kale sahip (link) Bir tarafı platform diğer tarafı kilitli Click'r Trekking pedal seti uyumlu olur mu acaba ? Uyarsa bu ayakkabı nasıldır sizce ? Ya da siz ne önerirsiniz? Merida Crossway Xt edition hibrit bisiklette kullanacağım inşallah.![]()
Uyumludur hocam. Tur/Mtb ayakkabıları hakkında çok yorum yapamayacağım. Ama güzel görünüyor. Arada normal ayakkabı da giyer çıkarım derseniz t421, yoksa t400 de işinizi görür.
merlin'den değil ama wiggle ve chain reaction cycles sitelerinden alışverişlerim oldu. sonuçta hepsi aynı ülkenin siteleri. paketlerden biri 1 haftada, diğeri 10 günde elime ulaştı.Arkadaşlar Merlin'den bir sipariş geçeceğim 800 lira civarı tutuyor. Bu süreçte sipariş veren oldu mu acaba? Virüsten dolayı paket gelir mi emin olmak istedim.
Hocam edi recieved adımında takıldı kaldı. hiçbir hareket yok maalesef. Wiggle siparişim de 19 gündür londrada görünüyor.@Yegah bir gelişme var mı kargonuzla ilgili? 7 Mayıs'da benim kargom da yola çıktı ama hala yolda gözküyor. Şubat ayında verdiğim sipariş 15 günde elime geçmişti.
Pandemi yüzünden ciddi aksama var sanırım. Yurtiçi kargolar bile 1-2 gün sarkıyor.
Anlaşıldı daha bekleyeceğiz :/ Teşekkür ederim.Hocam edi recieved adımında takıldı kaldı. hiçbir hareket yok maalesef. Wiggle siparişim de 19 gündür londrada görünüyor.
Benzer durumu ben de yaşadım.2 gün arayla verdiğim siparişlerden ikinci elime ulaşıp diğeri ulaşmayınca wiggle a mail atarak durumu izah ettim. Siparişin akıbetini araştırıp dönüş yapıcaz dediler. 2 gün sonra kargomun kaybolduğunu belirtip yenisini yolladı wiggle. Kaybolan kargo 3 hafta sonra new york tan çıktıHocam edi recieved adımında takıldı kaldı. hiçbir hareket yok maalesef. Wiggle siparişim de 19 gündür londrada görünüyor.