Scudo Sports

Merida TFS 500, XT, Deore, Rockshox (Yol bisikleti takaslık)

Fatih Yılmaz

Aktif Üye
Tepki
69
Bisiklet
Scott
Bisiklet 2013 model, Mart 2014 de satın aldım. 500 km civarı kullandım. Amacım yol bisikletiyle takas etmek. Bisikletin sıfır değeri 1300 dolar, denk olan bi yol-yarış bisikletiyle takas etmek istiyorum. İzmir içi olması çok önemlidir. Eğer daha değerli bir bisikletiniz varsa, bisikletimin yanında Shimano M520 spd pedal, shimano M087 (43 numara) ayakkabı, ufak tefek aksesuarlar, Maxxis Detonator 1.50 dış lastikler (iç lastikleriyle beraber) + bir miktar nakit verebilirim. Bir çift dağ, bir çift de yol lastikleri var, 2 çifti de henüz hiç patlamadı. Lastiklerin dişlerinde hiçbir deformasyon yok. Bisikletim tertemiz, aldığım yer monte ederken bi iki yerinde ufak çizikler bırakmış, onlar da benim suçum değil. Aynı fiyat düzeyinde başka bir yol bisikleti arıyorum, o yüzden düşük model bisikletleri teklif etmeyin. Direk satış henüz düşünmüyorum, çünkü bisikletim yeni ve aldıktan kısa süre sonra düşük bi fiyata satsam içim el vermez. Ha ben veririm parasını diyorsanız teklifinizi yapabilirsiniz.

Kadro : 18"
Renk : İPEK SİYAH (GRİ)
Maşa : ROCK SHOX XC30TK 100 POPLOCK
Arka Vites : SHIMANO DEORE XT
Vites Kolları : SHIMANO SL-M591 -3 / -10
Fren Kolları : ATTACHED
Fren : SHIMANO M446 180/160 MM
Zincir : KMC X10 10s
Ayna Kol : SHIMANO M522 OCTA 42-32-24
Jantlar : MATTS COMP ND
Lastikler : MERIDA RACE LITE 2.1 KV
Furş : FSANO.11p NECK
Sele Borusu : MERIDA COMP SB12, 31.6 MM
Sele : MERIDA PRO STRIPE/SLIM
Gidon : MERIDA COMP OS, 640 / 25 MM RISE
Pedal : XC ALLOY
Ruble : SRAM PG1030 11-36
Gidon Boğazı : MERIDA COMP 1 OS
Göbekler : SHIMANO M435 cen
Kadro : MATTS TFS COMP-D

http://i.imgur.com/uXXvuZR.jpg http://i.imgur.com/pKdHToW.jpg
http://i.imgur.com/ZAHuAHK.jpg
http://i.imgur.com/t1MHZXy.jpg

Scudo
Direk satın almak isteyenler için, sonradan aldığım Terry marka sele, Pro barendler, Maxxis Detonator 1.50'lik yol lastikleri ve hutchitson iç lastikleri, suluk kafesi ile birlikte fiyat 2000 liradır. Bisiklet az kullanılmıştır. Araziye sadece 2 kez girdim o da max 5-10 km lik yol yaptım. Onun dışında hep asfaltta sürüldü. Ayrıca spd pedalı ve ayakkabıyı da almak isterseniz sadece bisikletin yanında uygun fiyata vereceğim. Ayrıca tekrar söyleyim 5 ay boyunca her iki çift lastik de hiç patlamadı. Üzerinde hiç yama yok.

Güncel. Soranlar için fiyat aksesuarsız 1850 liradır.

Güncel.

Bisiklet hakkında ayrıntılı bilgi vereyim ilgilenenler için.

Kadro ömür boyu garantili, gayet hafif ve sağlam, bisikletin pedalsız ağırlığı 12.80 kg. Bi jant seti ve havalı maşa ile ağırlık iyice azaltılabilir.
Maşa hassaslık ve rebound ayarlı, gidondan kilitlemeli.
Vites sistemi, arka XT, ön vites Deore ve vites kolları de Deore. 30 vites.
Jantlar Alexrims marka. Orjinal lastikleri katlanabilir ve iç lastikleri çok yumuşak ve hafif. Lastikler levyesiz sadece elle bile çok kolay çıkarılabiliyor. Çok sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü şu ana kadar hiç patlamadı. Lastiklerin kondisyonu %90 civarı.
Frenler hidrolik disk. Çok aham şaham bişey değil ama durdurma gücü yine de çok iyi. Ön rotor 180 cm gayet güzel bir görüntü sağlıyor performansı dışında :) Tahminimce balatalar da daha uzun bir süre idare eder.
Kendi elcikleri rahat, değiştirme gereği duymadım. Eldivensiz kullanabiliyorum.
Üzerinde gelen pedalları ve seleyi hiç kullanmadım, sıfır haliyle vereceğim.

Bunun dışında merak ettiğiniz bişey varsa yine cevaplayabilirim. Bisikletimin kalitesine kefilim. Zaten satmadan yol bisikleti alacak param olsa şu an hiç uğraşmam :)

Özelden detay lı resim atar mısınız aksesuarları lastikleri bisikleti filan

Şu an tatildeyim onun için dedim

Güncel. (link) Linkinden bisikleti yakından görebilirsiniz.

Önümüzdeki 1-2 gün içinde nakit alacak olursanız aksesuarlarıyla birlikte özel bir indirim uygulayabilirim. Şehirdışı satın alımlarında sahibinden'den get ilanı açıp kutusuyla gönderebilirim. Ama fiyat farkını siz ödersiniz.

Güncel. Son fiyat aksesuarsız 1800 liradır. Daha da fiyat düşmeyecek. Bisikletin sıfırdan farkı yok gibi.

Bisikletin ne kadar az kullanıldığını göstermek adına arka lastiğin fotoğrafını atayım dedim. Gördüğünüz gibi M harfleri silinmedi bile, ilk günkü gibi duruyor.
Bu arada alacağım yol bisikletini buldum, sadece geriye bunu satmak kaldı. Düşünüyorsanız bi mesaj atın derim :)

http://i.imgur.com/lDgHCH2.jpg

Güncel. Evde alıcısını bekliyor, gelip görebilirsiniz :)

Güncel. Alacağım bisiklet hazır olduğu için böyle acele ediyorum. İzmirden gelip nakit alacaklar için biraz daha indirim yapabilirim. Daha da fiyat düşerse zaten satmaktan vazgeçeceğim. Bu kadar zarar etmeyi yüreğim kaldırmaz :)

Sürekli pc başında durmaktan pazarlıklarla vs uğraşmaktan sıkıldım. En yüksek fiyatı verene bisikleti bırakacağım. 1500 lira altına kesinlikle satmam boşuna teklif etmeyin. 3 gün içinde netliğe kavuşmazsa ilanı da kaldırıp Btwin bisikletlerden almayı düşünüyorum. Bu konuya son mesajım. Özelden ulaşabilirsiniz.

Geri