İbrahim A.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 984
- Bisiklet
- Specialized
@Uğurcan Avan Son olarak bugün baradine pabuçlar taktırdım gidon boğazını ters çevirip baklaları yukarı aldırdım ve bisiklet baya bi yapı değiştirdi gibi yol gidonu düşünürken bugün turdan önce denediğim bir yol bisikleti yol gidonu hakkında şu an için gerek olmadığı kanısını uyandırdı
mesajları okurken burası kafama çok takıldı, yaptığınız değişikliği açıklayabilir misiniz? bu arada ben de fitnness ıma barend taktım, yokuşlardan ziyade dirsekleri 90 dereceye yakın kırıp gövdemi alçaltmak için kullanıyorum. daha rahat oluyor. sürüş sırasında süreli pozisyon değiştirme imkanı da benim gibi elleri sürekli uyuşan biri için bayaa iyi. drop bardan iyi midir bilemem.
"" gidonu ters çevirme"" kısmı
mesajları okurken burası kafama çok takıldı, yaptığınız değişikliği açıklayabilir misiniz? bu arada ben de fitnness ıma barend taktım, yokuşlardan ziyade dirsekleri 90 dereceye yakın kırıp gövdemi alçaltmak için kullanıyorum. daha rahat oluyor. sürüş sırasında süreli pozisyon değiştirme imkanı da benim gibi elleri sürekli uyuşan biri için bayaa iyi. drop bardan iyi midir bilemem.
"" gidonu ters çevirme"" kısmı