Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

Benim emektar Merida xt-m Carbon 29CIMG0009.JPG CIMG0010.JPG CIMG0091.JPG

Scudo
Merhaba arkadaslar,

KTM Ultra Team 2016 Model bisikletime alici cikinca el acele bir arayis icine girdim ve fiyat performans olarak kendime Merida Big Nine Team modeli uygun buldum ve 2 hafta once satin aldim.. Kendimce aksesuarlarimi da yavas yavas toparliyorum..

Artik Merida'ci olduk.. :) Herkese selamlar..IMG_0998.JPGIMG_1005.JPGIMG_0999.JPGIMG_1001.JPGIMG_1002.JPGIMG_1003.JPGIMG_1004.JPGIMG_1005.JPG

@alperr125 evet biri daha vardi yaninda pek gulmuyor ama iyi biri gibi onlada azcik sohbet ettik hayirli olsun falan dedi o arada disardan biri geldi musteri oda ilgilendi saolsun ben bakimlarimi duzceden istanbula getirip yapmayi dusunuyorum ama su otobusde bozuluyormus. Suan bnisikletim istanbulda araba ile gelcek otobus icin caresi olan varsa yazarsa cok sevinirim :acpsnr:
@adilmusazafer acaba giyim ile ilgili urunleri nerden aldiniz ?

@Tuguj cantayi, alyan takimini ve formayi aslibisikletten bisikletle getirttim. Eldiven muratoglu'ndan (XL) bi orada bulabildim. Gozluk bi arkadasimdi kendime zorla hediye ettirdim

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Canta vs tamam formayi gozume kestirdim almayi dusunuyorum ;)

@Tuguj orjinal formanin tadi bakbaska :)

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
@adilmusazafer peki bisikleti hic baska ilde baska ile otobusle tasidinizmi ? Abim benim bisikletimi kabul etmedi arabayla getirirsin dedi anca oda ocaga gelcek ?

Hic o sekilde tasimadim. Ama bisikletciye gidip bisiklet kolisine koydurtup kargolayabilirsiniz sanirim

@adilmusazafer cok guzelmis iyi günlerde kullanin tekerinize taş degmesin cok sahane bisiklet içim eridi

@alperr125 Allah razi olsun kardesim. Insallah daha iyisi senin olur.. Olmaz diye birsey yok.. Saygilar.

• Beğen
Tepkiler: alperr125
Ben Crossway 15V kullanıyorum ve bu modeli internette bile 1 yerde gördüm sadece, kendimi uzaylı gibi hissediyorum :D Benden başka yok mu 15V kullanan?

@magsudhajiyev Crossway kullanıcıları için ayrı bi başlık mevcut sanırım şansınız orada daha fazla olur :)

6c8e79b3b50945045729bed8857b4698.jpg
69f0864b2333c84ff5498c5e55d587c6.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merida 1.jpg merida 1.jpg merida 1.jpg merida 8.jpg merida 2.jpg merida 3.jpg merida 4.jpg merida 5.jpg merida 7.jpg merida 6.jpg merida 1.jpg merida 1.jpg merida 8.jpg merida 1.jpg merida 2.jpg merida 3.jpg merida 4.jpg merida 5.jpg merida 7.jpg merida 6.jpgbu gün denk geldim 2017 Bahrain pro team bisikletleriymiş paylaşmak istedim

Meridacılar malum jantlarımız çok kötü.1000-1100 tl jant seti önerebilcrkmisiniz ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
@Bartu Bilgi zonda ama pahalı daha düşük bütçe 1100 gibi cole rollen elite inceledim beğendim bende alacağım yaza doğru

@Savaş Acıboz
Fren yaptıkça boyasının aşındığını duydum onların

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@Bartu Bilgi doğru bende duydum can sıkıcı olabilir ama teknik, ağırlık,sağlamlık ve akıcılık olarak çok tavsiye ediliyor f/p si iyi

Geri