Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

Merhaba,
2016 model Reacto 4000 aldım. Yarın kavuşacağım umarım :) Hava biraz kötü olacak ama yine de denemek için sabırsızlanıyorum.
Reacto kullananlar var mı? Mesajları ara ara okudum fakat hepsine bakamadım. Farklı çeşitlerde yol bisikleti incelemelerim oldu ancak ilk görüşte vuruldum Reacto serisine. Umarım güzel geçer.
İstanbul'da trafikte bisiklet sürmekten çok çekiniyorum. Bir iki ufak kazam da oldu. Bisiklet yolunun da durumu malum. Yolda insanlara laf anlatmaktan süremiyorum. Bu psikolojik gerilimi nasıl aşabilirim? Herkese iyi haftasonları.:mzkdnlmk:

Scudo
@cerenk müthiş seçim güle güle kullanın farklı bir bisiklet çok göz alıcı daha çok laf anlatmak durumunda kalacağınız kesin

• Beğen
Tepkiler: cerenk
@Savaş Acıboz teşekkür ederim, kış olduğu için yine yoğunluk biraz az fakat yazın işin içinden çıkılmıyor. Bisikletin geometrisi gerçekten çok göz alıcıydı benim için de. Bisikleti sevmenin ve beğenmenin çok önemli olduğuna inanıyorum. Umarım ümitlerimi boşa çıkarmaz.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@Bartu Bilgi shimano yada mavic tercih edebilirsin mavic aksium elite veya shimano whrs 31 bakabilirsin istersen onun dışında o fiyata dtswiss r24 spline var bunlarıda değerlendir

• Beğen
@cerenk ben çok inceledim zamanında reacto doğru ölçülerde bulamadığımdan alamadım xl kadro boyu gerekiyordu scultura ile ikisi arasında kalmıştım o bakımdan scultura aldım. Çok memnunum doğrusu sizde memnun kalacaksınız ,sürmeye teşvik eden bisikletler çok ağır yağış olmadığı her an çıkmaya çalışıyorum. Memnun kalacağınıza garanti veririm .

Sculturalarda üst borudaki kablonun kadroya çarpma sorunu yaşayan varmı ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cerenk hayırlı olsun bugun benım elıme 1.5 ay once aldıgım merıda scultura 400 ulastı bakalım kar kalkınca denıcem yorumlarınızı belırtırsenız almak ıstıyen arkadaslar yararlanabılır :)

@Tuguj teşekkür ederim :) bu hafta komple bir sipariş akışı olmuş sanırım. Roller almistık ulaştı bugün. Çok kişinin siparişi yoğunluktan dolayı gümrükte beklemiş. Bugün ptt dağıtıcısı ile konuştuk o söyledi.
Yorumlarımı mutlaka belirtirim. Alırken ben de çok okudum. Size de iyi ve güvenli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj

maalesef sonu kaza ile bitiyor biraz uzun ama seyretmenizi tavsiye ederim zamanında scultura yı kafama sokan belgeseldir.

@Özcancan cole rollen elite fren alanı siyah boyalı geliyor zamanla boya atıyor ondan bahsedilmiş Zonda jant setinden değil

Merida Reacto 300 hakkında ki yorumlarınız nasıldır ?
Son bir indirim ile 3700 tl ye veriyor bir bayi.
Ayna kol FSA, frenler meridanın, gerisi tiagra 4700 serisi..
Elimdeki Specialized i verip bunu almam da ne kadar mantıklı?
Belki gereksiz bir fantezi de yapıyorum ama sormak istedim...
yorumları bekliyorum..
Aero kadro olduğunu biliyorum, benim Specialized Allez daha tırmanış kadrosu buna göre..
NE dersiniz. ?

812017164433_REACTO-300-2017.jpg

Reacto 5000 Mavic 52mm jantlı olan buldum bir tane, içime sinmediğinden dolayı almadım.
Ama hep gözüm de kalıyor bu bisiklet.
Zonda ile ilgili de hiç bir aşınma söz konusu değil. Yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum hiç öyle bir şey olmadı.
@cerenk umarım memnun kalırsınız, şimdiden keyifli sürüşler.

@hakanemrez reacto alımınyum serisi ilk çıktıgı zamanlar cok popularmiş sonradan yavaşdan herkes 2. ele koyamaya başlamış.Sebebi alımınyum kadroyla aero yapmaya calışınca agır oluyormus.Bunun yuzunden tercih edilmiyor diye biliyorum ben bunu serkan bey demişti bende sizin gibiydim reacto 300 alcaktım ama unun yerına scultura 400 aldım suan memnunum tabıkıde sızın kararınız metın bısıklete gıdınce gorme sansım olmustu sanırım reacto 300 modelını gercekten cok guzle duruyor ama benım tercıhım scultura 400 oldu :)

• Beğen
scultura serisini ben de alıcaktım hatta baya bir araştırdım bilir dostlar..
tabi ta k, önüme specialized çıkana kadar :)
Ben bu meridalarn agresif yanını seviyorum.
ama dediginiz gibi ağır olma olayı var.
Benim spec. 9.14
reacto 300 9.64
birde aero kadro olayı yokuş olan bulunduğum yerde beni tribe sokar mı sokmaz mı düşünmem gerek :)
Fiyatlar gereksiz arttı kur yüzünden , bundan dolayı böyle bir durum çıkınca sormak istedim forum sakinlerine.
@Tuguj

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
@hakanemrez aynı ben :D Bende yokuş sevdiğimden dolayı reactoya hep yan gözle baktım. Malum, İstanbul da nereye giderseniz gidin yokuş inmek/çıkmak zorundasınız :)
Sanırım evet evet bundan dolayı vazgeçtim :)

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Volks
Yokuş önemli bir kavram :) zira her yer yokuş ... aero kadrolarda düz yolda sağlam gidiyor ama...
nerede düz yol desem.. Çok az :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
@Volks teşekkür ederim.
Yokuş konusunda diğer bisikletleri göre zorlayıcı olabilirler ama zamana karşı yakışmadığı ve profesyonel bir hedefim olmadığı için ben çok sorun etmedim. Her seferinde kendimi biraz geliştirmemiz yeter sanırım. Bir de bisikleti sevmenin çok çok önemli olduğu düşüncesinde olduğum için tipi güzel olandan ilerledi olay :) kendisi aşırı hızlanıyor, urkuyorum şimdilik.

• Beğen
@cerenk tercihin güzel, fakat dediğim gibi sevmek cidden çok önemli bisikleti, görüntü olarak ve içine sinmesi.
Zamana karşıda çok fark yaratacağına eminim, yokuşlarda açılan farkı o şekilde kapatırsın.
Yarışıyorsan, umarım her şey güzel geçer. Aero kadronun Çeşme' de düz yolda beni yediğini gördüm, daha da lafım yok :)

Geri