bu arada bugün canımı sıkan bişey oldu. güzelce kumburgaz arasında "inşaatlar" denilen bir yerde dik bir yokuş, iniş-çıkışı var. bisikletin o yokuşu (dönüş yolunda) çıkabilmesinin tek yolu çıkış için rampaya hızla girmemdi ve bende elimden geldikçe süratle yokuşa kadar geldim.tam yokuşun başladığı yerde emniyet şeridi adeta yok oluyo ve mecburen anayoldan gidiyodum. o sırada az gelişmiş beyniyle kendini bilmezin biri yanımdan geçerken camdan kolunu uzatıp vurmaya çalışır bi hareket yaptı tam ondan kurtulmak için sağ yaptım birden bu bisikletle çakılların içinde buldum kendimi. hızım birden adeta sıfıra indi tırmanışın daha başındaydık ve arkadan gelen arkadaşım da bana çarpmamak için adeta durdu. 10 saniye geçmeden iki minibüsten daha bağırarak ve biri yan camdan beline kadar sarkarak vurmaya çalışan dengesizler oldu. zaten çakıllarda olduğumuz için onlar pek bi tehlikeye sebep olmadılar ama. ülkemin acı gerçekleriyle bir kez daha yüzleşmemi sağladılar. bu arada (gelirken çaktırmamış olsam da) en çok zorlandığım yokuşlardan biri o oldu çünkü yol bisikletiyle çakılda dengede durmam bile zorken bi de gelen arabalara dikkat ediyordum.
bu insanlar ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim adam yapmaya çalıştığı şeyi başarmış olsa ikimizin de hayatı mahvolacak umrunda değil adeta. hakikaten de utandım ülkemin gerçeklerinden.
off be anlatmasam içimde kalıcaktı patlayacaktım sinirden. forumu da günlük gibi kullandım ama kusura bakmayın.
@HaliliOzturk hmm merak ettim şimdi bak =)