Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

arkadaşlar göztepe kazası bölümündekı ilk sayfadakı yazımı okumanızı rica ediyorum...

Scudo
Merhaba Arkadaşlar
Bende Marmara Üni. de okuyorum.
Daha yeni yeni bisikletle ilgilenmeye başladım
İstanbulda yaşıyorum bende grubunuza katılmak isterim...

Marmaradan istanbulda kim kaldı??? Bir ses verin!!!

Benim stajlar anca bitti, bitti ama herkes de gitti anlaşılan.

eylül geldiğinde turlara başlıyoruz
özellikle ders seçim haftasının olduğu ve çoğumuzun ne yapacağı muallak olan bu boş dönemi esaslı bir değerlendirelim diyorum!

hem neler yapabileceğimizi görmek hemde artık topluca bir araya gelmek adına şimdiden ders seçim haftası içindeki dönemi konuşmaya başlayalım?

ben gurupça şile gezisi yapma taraftarıyım, o tarafları bir görelim, uzun uzun pedal basalım :)
ya da beşiktaş - rumeli feneri gibi daha makul bir rota da belirlenebilir. alternatif bir roto öneriniz varsa onun üzerinde de durabiliriz.
şimdiden bunları konuşmaya başlayalım

şile gezisinden önce antrenman babında öncelikle kadıköy - pendik arasındaki sahil şeridinde kondisyonumuzu görebilir ardından şile gibi uzun bir noktaya düzenlenecek bir geziye aramızdan kimlerin katılmasının uygun olacağını görebiliriz.

kadıköy- pendik hattında şile gezisi öncesinde düzenlenecek böyle bir buluşma, kimin ne durumda olduğunun bilgisini bize sunmanın yanı sıra, şöyle adam gibi birbirimizin yüzünü görmek adına da güzel bir fırsat olacaktır. bisikletleri kenara yığıp bir köşeye oturup eğlenmemiz de olasılıklar dahilinde. hem oturup konuşurken de boş durmaz, düzenleyeceğimiz geziler için rota, ne kadar zaman ayırmamız gerektiğinin belirlenmesini gibi soru işaretlerinin de cevaplanmasını sağlarız.

hatta şile gezisinden sonra gaza gelirsek eğer, aynı hafta içinde belirleyeceğimiz bir gün trene atlayıp kocaeline giderek,
kandıra, kerpe, kepez, pembe kayalıklar güzergahında muhteşem bir haftasonu turu da düzenleyebiliriz. kandıra da yoğurt yemek bir harika olur kanımca :)) :p

yine kondüsyonu sağlam en fazla 3 - 5 kişi bir olup, oluşturacağımız bu kemik kadro ile ayrıca düzenleyeceğimiz bir tertip ederek, kartepe çıkışı yapabiliriz, eylül ayı böyle bir iş için hem sıcak olmaması hem de çok soğuk olmayan ara dönem olması adına çok güzel bir seçim olur. yazın kartepe çıkışı hiç çekilmez zaten, ne vara eylülde var?!?!

evet arkadaşlar, 2010 yılı, istanbul için kültür başkenti olmanın ötesinde, bizimde adımızı sıkça sözettireceğimiz bir yıl olsun dileklerimle!!

hadi başlıyoruz:D

@face1tr

Samet yoktun ortalıklarda hoşgeldin :) ,
Eylülde turların başlaması iyi olur, ilk başta kısa ama oturup konuşulabilecek
tarzda turlar güzel olur. Kartepe olayını klüpten bekleme sen o kondisyonla
şimdiden Kudret abinin peşine takıl derim

yahu abi, sen ben bi iki kişi daha olduk mu 4 -5 kişilik ekiple çıkarız kartepeye. o kadar d zor değil ki, zaten yürüme hızında çıkıyoruz, tıkanan olursa bisikletten iner, eliyle çıkar yanımızda :))

arkadaşlar, okullar resmiyette 23 eylül de başlıyor.
(link)

ama ders seçim haftası eylül ilk haftası gibi olduğundan çoğu durumda erkenden istanbulda olmak durumunda kalıyoruz(şehir dışında olanlar için söylüyorum)

işe bu boş aralığı iyi değerlendirmemiz gerekir!!

işin içine ramazan da karışacağından, sonu istarla biten küçük, maksatın muhabbet sohbet olduğu geziler düzenlememiz gerekli diye düşünüyorum.

bu konuda önerileriniz nedir, ne yapalım nasıl yapalım bi diyiverin hele.

evım göztepeye çk yakın yalnz maramra ünv . okumuorum yinede kabul edersenız grubunuza katılmak isterim arkadaşlar

@sinan kınav

hocam bir problem olacağını zannetmiyorum, düzenleyeceğimiz etkinlikleri bu sayfadan takip edebilirsin.

ayrıca bana adın soyadn ve mail adresini özel msj yoluyla ulaştırırsan çok daha iyi olur, bi kenarda dursun bende, gezi tur falan olunca sana mail yoluyla bildiririm.

olum benm bisikletim yok artık maddiyatsızlıktan satmak zorunda kaldım yeni alacak durumum da yok gibi zaten istesem de aynısını bulamam küheylanı çok özledim çok... :ci: :ci: :ci: :ci: :ci: :ci:

bende marmaralıyım ve bisiklete binerim (genelde kartal bostancı), organizasyonlara davet gelirse :) severek gelmeye çalışırım

arkadaslar cehaletimi bağışlayın ama bu klüp işinin akıbetı ne oldu ben yenı gırdım marmaraya sitesindekı klupler bölumunde bısıkletle ilgili bişi göremedımde o yuzden soruorum ılgınıze sımdıden tesekkurler:)

Samet (face1tr) ilgileniyor, yeterli sayıda başvuru topladı diyebiliyorum,
ama klüp ortada yok galiba, kendisi durumu daha iyi biliyor ve ilgileniyor.

Benden geçiyor artık, üniversite için bir an önce bitsin de gidiyim diyenlerdenim :).

arkadaşlar marmara ya bnde yeni girdim benide aranıza alırsanız sevinirim

kimse kalmadımı marmaradan ? 23 ünden 30una kadar olan zamanı değerlendirelim arkadaşlar. En azından kısa mesafede bi yere gidip tanışırız.

marmaradan bu dönem kurtulmaya çalışıyorum. uygun zamanda bir tur olursa bende katılabilirim.

hadi arkadaşlar, ramazan dedik, şu bu falan derken koca eylül ayınıda deviriverdik.., ama artık başlayalım, yapalım bi etkinlik !!!

ayın 26 sında, yani cumartesi günü saat 16:00 da, kadıköy balon un önünde buluşup, bir şeler yapalım o zaman.

bu arada kulüp, resmen ve resmi bir şekilde faliteye geçmiştir. zor oldu güç oldu ama sonunda kuruluş evresini tamamladık :)

Geri