Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

@face1tr

samet şu eksik bilgi olayını gönderiyom sana ..
bu ay benm için limit doldu gibi maddi açıdan :) ama şehiriçi gezilere katılırım bostancı üsküdar falan finaller yaklaşıyor benm gibi tembel ve dersle alakası olmayanlar için çanlar çalıyor ;) kerpe turu yapılabilir fakat finallerden sonra ayrıca o zamana kadar eksiklerimi tamamlamış olurum spd ayakkabı kask eldiven gözlük falan

Scudo
Beyler bu pazar bişeyler yapalım mı???
Bakın finallere bir hafta kaldı başka zaman olmaz.
Nasıl olsa herkes sınava bir akşam önce çalışacak, yediremezsiniz bahaneleri :D

mrb, klüp işi süpermiş... ben de marmara ata eğitimden, bilgileri gönderirim en kısa zamanda..

Selam samet benim numara bu önceki yazılarda vardı "0534 899 86 73" bu arada ben bisikleti düzeltme derdindeydim bikaç eksiği daha var valla canavar gibi oluyo :D bisan diyip geçmeyelim hehe =) eksiği var oda shimano altus modeli fln 7 li vites/fren kolları + "şuan için sözleşmede olduğum:D fren ayakları ve 7 li ruble onlarıda halledince güzelce bisikleti boyuyacağım sonra kadro ve maşa=)" dahada sonra 2 bisiklete geçip bir specialized hardrock onuda güzelce halletikden sonra Allah kerim bu linkden bakın bisanın şimdiki hali bu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=41809

merhaba. geçen caddebostan sahilinde gece 2 civarı lastiğim patladı ve yanımda yedek lastiğim değil pompam bile yoktu. maltepede oturuyorum tam 13 km lik bi yürüyüşe çıkıyordum ki sametle karşılaştım:D hızır gibi yetişti diye bu gibi durumlara deniyor galiba :)
tekrar teşekkürler samet.
bu arada en kısa zamanda kulübe üye olacam ;)

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
çok şanslısın yat kalk 12 rekat namaz kıl.bundan sonra önlemini almalısın en azından küçük güzel bir pompa ve iç lastik bulundur yanında benim gibi haftada 2 kez teker patladan biri olarak tavsiyeler

• Beğen
Tepkiler: mhmmd167
@mhmmd167

muhammed, senin üyelik işini şöyle yapalım,

öğr no
tc no
fakülte / bölüm
adres
cep no

bilgilerini bana mail yolu ile ulaştır,

bu maili atarken;
şuan avatarında kullandığın fotoğraf ya da bir benzerini de boyutunu küçültmeden maile attach et. gerisini bana bırak...

isteyen herkes bu yöntemle kulübe üye olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mhmmd167
Tekrardan selam arkadaşlar yarın yani pazartesi artık finaller başlıyor hepinize hayırlı uğurlu olsun artık bir tur düzenlesek hiç fena olmaz yaz tatilinde en azından görüşsek güzel olur ama birbirimize burdan konuşarak ulaşmak güç mail adreslerimizi yazsak daha faydalı olucağını düşünüyorum hızlı akışkan bir konuşma olduğunu düşünmüyorum

tserkcr@hotmail.com

Bu arada Samet durum nedir bizi aydınlatsan :D

Finaller bitti (ama yaz stajı, bütünlemeler tam gaz..) ee organizasyon var mı
görünürde???

isterseniz bu haftasonu bişeyler yapalım, atacan ne dersin, nereye gidelim?

bu arada aksilikler bi türlü peşimi bırakmıyor,
geçen hafta kaskım çalında!!! bisikleti kitledim, kaskıda ginon ve fren tellerinin arasına klips yerlerinden bağladım. geldiğimde bisiklet duruyordu kask yok !??!
:(

daha bi kaç gün öncesine kadar da zincirim koptu. bisiklet kenarda yatıyor, biraz kurcalayıp kendim tamir etmeye çalışacam, umarım bisikletçiye götürecek bir iş çıkmaz...

Geçmiş olsun Samet umarım bisikletciye götürücek bir şey çıkmaz,bir gezi tur yapsak fena olmaz diye düşünüyorum

dünkü CM buluşmasında konuşuyorduk Samet le kulüp işlerinide o ara bişeler oldu kaynadı :) resmiyete geçemediniz sanırım tam olarak. gelecek sene işler sizin açınızdan daha guzel olur mumkun oldugunca çok kişiye ulaşmaya ve bunları bir arada tutmaya çalışın.. kolay gelsın hepınıze..

birde gezi yapcagınız zaman burdan da duyurun uygun olursa bende katılmak isterim kabul ederseniz..ayrıca MÜBİK ismi güzel bence :) danışmak ıstedıgınız herhangıbi bir konuda elımden geldıgınce yardımcı olurum..

KÜBİK ten sevgilerle;

Furkan ESEN

selam marmara hepimiz bir yerlerdeyiz ama olsun, geçen pazar günü Hüseyin'le karşılaştım göreme mtb yarışında. Arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum o kadar değişken bir parkurda ve sıcağın altında kategorisinde 11. oldu. Gerçekten çok iyi bir sonuç. Okulla birlikte bu işi sene ilerletelim

yarışa sonuncu 32.inci başladım ve parkuru önceden hiç görmeden direk yarışa daldım ilk turda çok fazla zaman kaybettim ona rağmen yinede iyi bir derece oldu benim için.ünümüzdeki hafta aksaray da neler yapacağiz bakalım bi aksilik çıkmazsa.

bi çok kişi memlekete gittiğinden zaten sınırlı olan topluluğumuzu, bir topluluk olrak bir araya getirip pedal basmak olasılıklar dahilinde gözükmüyor.

ancak bi kaç kişi buluşup küçük bostancı turları yapıyoruz şimdilik. ki burak da izmire gidince o da yalan oldu şimdilik :)

yazın düzenlenecek bi iki hafta yada 4-5 gün sürecek esaslı bir aktivite ( uzun yol) bulup ona kaynayalım diyorum ben.

marmara hukuktayım bende bu sene için benim bir yol planım var ama esaslılık konusunda biraz ileri gidiyor galiba 12 gün sürecek izmir antalya arasını kapsayacak. performans ikinci planda kalıyor asıl maksat görmediğim yerleri görmek. fethiye olimpos gibi hep gitmek istediğim yerleri geçeceğim. Ozan Yılmaz ın sağolsun rota konusunda ciddi desteğini gördüm. Eğer ilgilenenler olursa ÖM den ulaşabilirler. böyle uzun bir turun hazırlıklarında da birlikte pedallayabiliriz. ben bostancı sahilinde gün aşırı hazırlıklara başladım orda da buluşabiliriz.

Geri