Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

Scudo
eksik 8 e düştü .. göztepede okuyan arkadaşlar kimlik fotokopisi ve fotoğraflarını bana ulaştırabilirler.. hergün kampüsteyim ;)

@hpeker58
@olcaybatu
@Atacan
@restart

4 üye adayımızdan halen daha ses soluk yok, bi ara gazıdır başladık, ama süreç durma noktasına gelmiş durumda.

sadece vesikalık foto,
öğrenci no, tc no, adres, yaş, doğrum yeri gibi bilgilerinizi de ulaştırdığınız vakit olay tamam demektir.

KULÜP KULÜP DEĞİL, İNNOVASYON MERKEZİ OLDU MÜBAREK! İŞTE MUBİK 'den BİR İLK DAHA!

SAYISAL ÜYELİK DÖNEMI BAŞLAMIŞTIR :p
fotoğraf ve diğer kimlik bilgilerinizi bana, mail yordamıyla da ulaştırmanız durumunda üyesiniz. OLAY BUDUR! yahu daha ne olsun !?!?

BU ARADA MÜBİK Mİ MÜBİT mi?

yoksa daha başka bir isim?

evet, görüşleri alalım :)

marbis (tereyağı markası gibi)

bismar (market ismi gibi)

mbike ( yok daha neler)

mu..?? evet sizlerin görüşleri neler?

ya ben resimleri hergün yanımda götürüp getiriyorum ama karşılaşmak problem. telefon numaram: 0506 606 68 25. bi alo dersenız anında getiririm gerekli şeyleri. ev okulun hemen dibinde kuyubaşı durağının orada...

olcay bana ver abi onları ;) benm numaram sende var yarın (cuma) görüşelim..
mübit olsun bence ;) her taraf klüp dolu zaten :p

@face1tr

Samet bir yere gitmedik buradayız, şu vizeler aradan çıksın ilgilenicez,
şuan değil bisiklete nefes almaya zor zaman buluyorum.
Vizelerden sonra alırım bi ara formları rica falan toplarız üye bölümden bakalım.

Vizeleri başlayan tüm arkadaşlara başarılar diyorum.

Bir Marmara IIBF mezunu olarak isim önerisinde bulunmak istedim :)

Ma.Bi.To = Marmara Universitesi Bisiklet Toplulugu

Bu arada, eger mezunlarin dernekte yer alma sansi varsa gerekli bilgileri hemen gönderebilirim. Yurtdisi temsilciligi olurum belki :)

halil öztürk bombasın abi :) ben beğendim açıkçası... arkadaşlar benim vizeler bitti boşum haberniz olsun ;)

Benimde vizem bugün bitti şu an Antalyadayım gelince hemen seni arayacağım... Takılırız velespitlerle... Daha seni tam olarak tanımıyorum ama çok kafa dengi birisisin galiba Burak dostum... Görüşmek üzere. Mayıs 4-5 gibi İstanbul da olurum haberleşiriz ok? Bu arada cuma buluşalım belgeleri getir demişsin ama mesajı daha yenı okudum :D:eek: :D :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

ha bu arada benim orta göbek ve arka göbeğe bişeyler oldu giderken giderken çatır çatır sesler geliyor sanırım parçalandı her iki tarafta :eek: . delta bisiklete gittim 75 liralık sorun var dedı... sen ne önerirsin bisikletçi olarak?

samet .. hüseyin 'den aldım belgeleri ;) olcaydan da gelince alırız sen göztepe kampüsü bana bırak hallederim her türlü ;)

eyw olcayım o senin güzelliğin :) :) bu arada geçmiş olsun gelince hallederiz seni işi ;)

arkdaşlar bu hafta içi buluşalım gerekli işlemleri ünide buluşursak konuşup ertesi gün getiririm

dostum numaramı al 506 959 13 83 bana alo de yarın konuşalım ;)

Bu Hafta;
vize vize vize...

pazartesi burak ile buluşup belgeleri almak adına öğle yemeği vakti 12 gibi göztepe de olacağım.

arkadaşlar bu gün gelemedim kusura bakmayın saat 1 de uyandım :S eyer mümkün ise biraz daha geç saatde buluşsak çok iyi olur ikinci öğretim olan var ise o arkadaş ile konuşalım dediğiniz gibi biran önce kurulsun inş. güzel şeyler olucak yalnız benim bisiklet şuan için yürümüyor jant seti alıcağım olmadı bütün bi 2 el topdan bişi alıcam yada sıfır arkadaşlar bilmiyorum grupda kaç kişinin bisikletleri sağlam kaç kişinin hasarlı ama eminimki birbirimize destek olarak belki bundan sonra gelicek arkdaşlarada el ele beraberce yardımlaşarak aynı grup girişimi gibi güzel şeyler olucakdır diye ümid ediyorum çoğumuz öğrenciyiz hali ile kimisinin durumu iyi kimisininki normal diyelim ünide hep beraber toplanıp konuşup birbirimizin derdini dinlersek süper olur diye düşünüyorum dün burak arkadaşımız ile konuşdum galiba sabahcı o ondan görüşemedim Çarşamba günü saat 15:00 yani 3 de tek bi dersim var çarşamba günü grupdaki bütün arkadaşlar ile tanışmak isterim uygun bi saat söylerseniz konuşup belgeler için bilgi ve ertesi gün de belgelerin sizde olucağını söylüyorum benim numaram bu arkdaşlar avea'lıları arıyamıyorum kontor yok bu arada :D kusura bakmayın :S 0534 899 86 73

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
dostum alyan takımı ve anahtar bul gerisi ben hallederim ;) bu arada samet olayı yazmış pzt si bekliyorz herkesi :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
bu arada çarşamba (yarın 12:15 de kadkıöyden vapurla) heybeli adaya gidiyorum eşlik etmek isteyenleri beklerim .. restart yarın beni bulamazsın o saatte ...

5 gibi kampüste olurum yemek için aklında bulunsun ;)

@bur-k@

ya ben antalyadayım salı gunu istanbula gelıcem ınsallah. akşam uzeri yemekhanenın orada veya carsamba gunu öğle yemegınde bulusalım derım.:D

inş. herkez birbiri ile bi şekilde buluşur bazı saatler birbizimize uymuyor
bende bisan var Bisan MOUNTAİN CAT kime danışdıysam bunu yapana kadar sıfır al daha iyi dediler ondan
500 ytl civarında mtb alıcağım inş. Allah kısmet ederse bisanda yedekde kalıcak
Pazartesi günü herkez nerede ve tam olarak saat kaçda buluşacak herkez Gelsin arkadaşlar

Geri