Onder.Eren
Daimi Üye
- Tepki
- 165
- Bisiklet
- Cannondale
Live Tracking sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın sizi takip etmesi için gerçekten çok güzel bir özellik.Allah göstermesin başınıza birşey gelse (alakasız bir yerde uzun süre haritada uzun süre duraksama) belki de hayat bile kurtarır. Bu turda M-Oil yenikapıda enerji tazelerken (powerade, su...) arandım ne oldu diye
tüm turda 2 defa telefon görüşmesi yaptım toplam maksimum 2-3 dakika.
36.2 km - 1 saat 36 dakika hareket ettiğim turda, iphone4'ün %38 sarjını tüketmişim.
2.5 MB veri göndermişim, 2 MB veei almışım. Toplam data tüketimim de 4.5 MB olmuş.
bence gayet makul bir batarya ve veri tüketimi sözkonusu diyebiliriz.
@Devrim Bey: Sports Tracker'daki belirli bir hızın (ben hep 2km ayarlardım) altına düşünce pause etme özelliği Map My Tracks'da da var. Tek farkı eşik giremiyorsunuz. (ST'de 2 km veya 5 km/saat opsiyonları var)
Ek olarak toplam süre ile toplam hareket süresini ayırıyor.
Benim için artık Map My Tracks dönemi başlamıştır. Çok sevdim.
tüm turda 2 defa telefon görüşmesi yaptım toplam maksimum 2-3 dakika.
36.2 km - 1 saat 36 dakika hareket ettiğim turda, iphone4'ün %38 sarjını tüketmişim.
2.5 MB veri göndermişim, 2 MB veei almışım. Toplam data tüketimim de 4.5 MB olmuş.
bence gayet makul bir batarya ve veri tüketimi sözkonusu diyebiliriz.
@Devrim Bey: Sports Tracker'daki belirli bir hızın (ben hep 2km ayarlardım) altına düşünce pause etme özelliği Map My Tracks'da da var. Tek farkı eşik giremiyorsunuz. (ST'de 2 km veya 5 km/saat opsiyonları var)
Ek olarak toplam süre ile toplam hareket süresini ayırıyor.
Benim için artık Map My Tracks dönemi başlamıştır. Çok sevdim.