Scudo Sports

Map My Tracks - live tracking destekli GPS aplikasyonu - iphone sürüm

Live Tracking sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın sizi takip etmesi için gerçekten çok güzel bir özellik.Allah göstermesin başınıza birşey gelse (alakasız bir yerde uzun süre haritada uzun süre duraksama) belki de hayat bile kurtarır. Bu turda M-Oil yenikapıda enerji tazelerken (powerade, su...) arandım ne oldu diye :)

tüm turda 2 defa telefon görüşmesi yaptım toplam maksimum 2-3 dakika.

36.2 km - 1 saat 36 dakika hareket ettiğim turda, iphone4'ün %38 sarjını tüketmişim.
2.5 MB veri göndermişim, 2 MB veei almışım. Toplam data tüketimim de 4.5 MB olmuş.

bence gayet makul bir batarya ve veri tüketimi sözkonusu diyebiliriz.

@Devrim Bey: Sports Tracker'daki belirli bir hızın (ben hep 2km ayarlardım) altına düşünce pause etme özelliği Map My Tracks'da da var. Tek farkı eşik giremiyorsunuz. (ST'de 2 km veya 5 km/saat opsiyonları var)
Ek olarak toplam süre ile toplam hareket süresini ayırıyor.

Benim için artık Map My Tracks dönemi başlamıştır. Çok sevdim.

Scudo
Biliyorum, autostop hemen hemen her programda var. Eşik değeri yok. Eşik değerinin şöyle bir anlamı oluyor. Diyelim çaya kahveye gofrete durdunuz, telefon çantada, koltukta ileri geri kaykılsanız bile bu hareketin algılanıp 0.2, 0.4km/s gibi hızlarla kayıt altına alınması söz konusu oluyor. Lavaboya suya falan gidiyorsanız onlar zaten 3-4 km/s gibi hızlarla kaydediliyor. Yani önemli birşey değil tabi bir yandan da işte yine de bence ST adına bir artı.

Strava'da auto-stop yok mesela. Ama sonuçlar siteye yüklenince durulan zamanları ayıklıyor uygulama hızı hesaplarken. Ama bu 0.2'ler 0.4'ler ortalamaya etki etmeye devam ediyor.

Bu arada Samsung S3'de Strava 15.5 saat çalıştı Cumartesi günü, %97 şarj tüketti ama İstanbul-Gelibolu turunu çıkarttı şarj takviyesi olmadan valla. Telefonu çantadan çıkarmadım ama, hiç kullanmadım, birkaç kez ne kadar şarj kalmış diye baktım o kadar.

bu gece de transitten yenikapi turundayim.

gece gece bisiklet yapamamis olabilirsiniz ama ozleminizi benimle birlikte giderebilirsiniz :)

(link)

Acaba rota çizip, çizdiğimiz rotayı takıp edebiliyor muyuz?

Geri