Scudo Sports

MyTourBook - Bağımsız Tur Analiz Yazılımı - Ücretsiz

Onder.Eren

Daimi Üye
Tepki
165
Bisiklet
Cannondale
Bugün servislerden yazılımlara bir sürü araştırma yapınca farklı şeyler öğreniyorum ve bu vesile ile forumda hiç konuşulmamış bir programı daha paylaşmak istedim.

MyTourBook

ücretsiz bir yazılım. değişik cihaz veya servislerden aldığınız tur bilgilerinizi analiz etmeye yarayan bir veritabanı analiz-uygulaması.

http://www.ondereren.com/dosya/tourbook.jpg

Web Sitesi : (link)

GPX formatı ile Sports Trackerdan ve Map My Tracks'ten aldığım dosyalarla yaptığım denemede son derece detaylı analizlere ulaştım. Tabi %90 florya'dan yeşilyurt, sirkeci veya yenikapı yapan biri için ne kadar işe yarar ayrı konu :)

Eminim forumda böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyanlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: bajak
Scudo
Bende bu programı yükledim ama program flemenkçe olarak başladı. İngilizce hale nasıl getirilir bir türlü bulamadım. Site de exe yanına birşeyler ekleyin demiş ama onu da beceremedim. Sizin bu konu da bir bilginiz var mı?

(link)

Buradaki açıklamadan anladığuım şu: eğer desteklenen dillerdne birine sahip olduğunuzu (işletim sistemi) anlarsa o dilde açılıyor aksi taktirde ingilizce açılıyor.

ama mytourbook.exe -nl en olarak RUN ile çalıştırırsanız (veya kısa yoluna sağ tıklayın Properties'dan komut bilgisini bu şekilde güncelleyin) Ingilizce çalışmasını garanti altına almış olursunuz.

RUN ile denedim ama olmadı. Aslında işletim sistemim de ingilizce ama nedense programı direkt flemenkçe kuruyor. Bu ara da sizi mapmytrack programında ekledim.

kısa yol parametresini değiştirerek deneyin bence.

uzun süredir MapMyTracks kullanmıyorum. Uygulama tarafında tek kullandığım Strava artık. Bisiklet üstünde ise Garmin FR60 ile metrikleri takip ediyorum. Strava linkim (link)

not: tabi ki hala birisinin sizi takip etmesini (Güvenlik vb.) istediğiniz noktada ücretsiz en iyi çözüm MapMyTracks .

Geri